Сребърно шише за вода

 • Кат. номер: 09075
Шише за вода, изработено от сребро проба 950, с обем на съдържателя 1200 мл. Подходящо за пътувания, преходи в планината, офиса или дома.

Предлагаме безплатна доставка до посочения от вас адрес в цялата страна.

 

Размери:

 

 • височина - 270мм,
 • диаметър - 90мм,
 • обем - 1200 мл.
 • сребро 950– 480г.

 

/грамажът е приблизителен заради ръчната изработка. Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела

3 650,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 650,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Отпивали ли сте вода, съхранявана в съд, изработен от чисто сребро? Тези, които са имали това изживяване, знаят как благородният метал трансформира животворната течност, придавайки ѝ лекота и нежност, точно като току-що налята от планински извор. Среброто притежава способността да извърши истински чудеса, благодарение на своите лечебни и магически свойства.

 

Поради тази изключителна негова характеристика, изработихме сребърно шише за вода от възможно най-високата за обработка  проба 950, в което може да се съхранява литър и двеста грама течност.

 

Притежаването на шише, изработено от чисто сребро, може да предостави редица ползи за здравето и ежедневния живот. Ето някои от потенциалните предимства:

 

 • Антимикробни свойства: Среброто е известно със своите антимикробни и антисептични свойства. Чистото сребро, от което е изработено шишето, унищожава бактериите и микробите, които присъстват във водата или напитките.

За да разберете за полезните свойства на среброто, моля, прочетете статията: „Чудодейните свойства на среброто в борба срещу вирусите“

 • Подобрява качеството на водата. Среброто намалява някои вредни ефекти на свободните радикали и прави качеството на водата по-добро. Подобрява вкуса ѝ, като създава усещането на лекота и свежест.
 • Инвестиция: Шишето е ръчно изработено от чисто сребро проба 950, което го превръща в високо стойностен продукт.
 • Запазване на свежест: Съхраняването на вода в сребърно шише помага да се запази свежестта и чистотата на водата за дълго време. То предотвратява развитието на бактерии и неприятни миризми, които могат да се появят във водата поради микробно замърсяване.
 • Екологичност: Използването на сребърно шише за съхранение на вода помага за намаляване на потреблението на еднократни пластмасови бутилки или други неекологични опаковки за вода. Това допринася за намаляване на отпадъците и защита на околната среда.
 • Ползване: Независимо дали сте на преход в планината, на разходка в парка или забързани в градския ритъм, шишето ще ви осигури възможността да утолите жаждата си с чиста, без бактерии и други микроорганизми вода.

 

Изберете най-доброто за себе си или направете подарък на специален за вас човек. Насладете се на изтънчената радост от вкуса и стила в едно.

 

Сребърното шише проба 950 гарантира чистотата на всяка капка вода, която се съхранява в него.

 

От какво е изработено шишето

 

Шишето е изработено от висока проба чисто сребро 950, както вече споменахме. Проба 950 представлява състав от сребро, което съдържа 95% чисто сребро и 5% мед. Материалът се закупува единствено от КЦМ Пловдив със сертификат за качество. След изработване на изделието, то се проверява и маркира от НАП София.

Важно е да отбележим, че всеки детайл в него е сребърен, включително гърлото, капачката и корпуса. Всички елементи  са ръчно изработени и сглобени със сребърен припой. Формата му е цилиндрична, като в средната част е леко хлътнала, за удобство на ръката, която го държи.

 

Срок за изработка

 

Ако шишето не е в наличност, срокът за изработване е 10 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

 

За нас е удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви!

 

 На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228