Сребърно канче

 • Кат. номер: 09110
 

 

Сребърно канче за вода за всекидневна употреба. Подходящо за планинари, спортисти и любители на природата

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Размерите на сребърното канче са:

 

 • Височина -   80мм
 • Диаметър -   80мм
 • Вместимост - 300мл
 • Сребро 950 - 145гр. /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

 

 

850,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 850,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Канчето-символ на планинарите.

 

Едва ли има по-разпознаваем съд, подходящ за преходи през планината или за пикник в гората. Семплата, но изключително функционална форма е много удобна за пиене на вода или други течности. Като прибавим и практичната дръжка, с която можете да закрепите канчето на лесно за Вас място, Вие имате перфектния атрибут за излет сред природата.

 

Канчето е подходящо за:

 

 • Планина. Често когато правите преходи в планината, Вие се натъквате на студени планински извори. Уморени посядате за миг почивка и тогава сребърното канче се оказва точният аксесоар от който имате нужда. В него сипвате кристална планинска вода, за да утолите жаждата.
 • Къмпинг. Когато сте на къмпинг или пикник, един от най-потребните съдове е канчето. То е за да си сипете топла супа или студена напитка вечерта, докато наблюдавате звездите в нощното небе.
 • Спорт. Ако сте планински колоездач или маратонец, ако сте алпинист или просто любител спортист, сребърното канче е безусловно най-полезната вещ във Вашия екип. Обикновена чаша с дръжка, а така удобна и практична.

 

 

Сребърното канче има редица предимства

 

 • Полезно за здравето. Среброто е известно като средство за пречистване на водата и регенерация на тъканите. Може да се каже, че то е най-древният антисептик. Изключително е полезно да се пие вода от сребърен съд, защото свойствата на сребърната вода са безусловно доказани.
 • Сребро. Среброто е един от най-ценните метали. То е доказало, че заема важно място в инвестиционния живот и представи на инвеститорите в ценни метали. Когато купувате сребърен съд, Вие инвестирате в бъдещето.
 • Практичност. Удобен и практичен съд, за ежедневна употреба.

 

 

Канчето за вода е изработено от сребро проба 950

 

Ние изработваме сребърните съдове от максимално чисто сребро. Проба 1000 е най-чистия вид на метала. За съжаление той не може да се обработва защото е много мек. Най-близката възможна сплав на благородния метал е проба 950, това значи чисто сребро 95% и 5% мед. Когато купуваме материала, ние получаваме сертификат от производителя за чистотата му. Всички наши сребърни изделия се проверяват и маркират в НАП.

 

Разновидности и възможности

 

 • На базата на канчето, ние изработваме и други модели за ежедневна употреба.

Предлагаме снимки на някои от тях. Ако формата на канчето не Ви допада, ние можем да изработим друг модел, след като го съгласуваме с Вас.

 

 

канче3 канче4
канче5 канче6
канче7  
 • Ако желаете, можем да гравираме име, дата или кратко мото върху канчето, така че да го персонализираме специално за Вас.
 • Канчето е красиво опаковано в луксозна кутия. При желание от Ваша страна, можем да изработим метална табелка с личен надпис, която да поставим вътре в кутията.

 

Как да се грижите за Вашето канче

 

 • Ние предлагаме грижа и поддръжка на съдовете закупени от нас. Прочетете статията.
 • Не поставяйте канчето в миялна машина.
 • Не наранявайте повърхността му, това ще загрози външният му вид.

 

Срок за изработка

 

Ако канчето не е в наличност, срокът за изработването е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

Поръчайте сребърно канчето при нас.

 

Ако искате да направите инвестиция или да притежавате тази чудесна и практична чаша, направете поръчка сега.

Този съд е чудесен подарък, за приятел или близък. Поръчайте или ни се обадете, ако имате нужда от допълнителна информация. Ние ще Ви помогнем с избора.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни  или се свържете на Viber на тел. 0887 69 7228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228