Сребърна чаша за вода

Ние изработихме модели на сребърни чаши за ежедневна употреба. Те са достъпни, с изчистена форма, функционални и лесни за поддръжка. Изработваме ги от сребро масив проба 950.

Ако желаете да поръчате или имате нужда от допълнителна информация, моля свържете се с нас на нашия телефон или ни пишете на имейл: office@zografovart.com; Ние можем да Ви консултираме според Вашите нужди.

 

 

 

 

 

 

 

Притежанието на такава чаша Ви позволява да я използвате навсякъде, в дома, в офиса, в планината или на екскурзия. Достатъчно е да пиете вода от нея, уталожените сребърни наночастици ще се погрижат за Вашето здраве.

В последните години, човек все повече се обръща към природата и нейните ресурси в желанието си да живее по-здравословно. Използват се различни технологии за тяхното преобразуване в полза здравето на хората.  

Има един елемент в природата, който е от съществено значение за здравословния начин на живот. Това е среброто. Много е изписано за неговите ползи - мощно, природно антимикробно средство.

Сребърните и златни наночастици имат антивирусна активност и блокират разпространението на вируса. Не напразно фармацевтичните компании инвестират огромни средства в производството на медикаменти с участие на среброто.

 

 

В нашият сайт може да видите и други модели на сребърни съдове и такива с благородно покритие, луксозни и поръчкови подаръци, дори и за най-взискателните.

Можете да се консултирате с нас на нашите телефони: 0887697228 и 0887524694