Сребърна чаша за вино 300мл

 • Кат. номер: 09051
Когато търсите стилен подарък за юбилей или годишнина, изберете сребърната чаша за вино. Тя ще остане прекрасен спомен за празнуващия от Вас

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина -       165 мм,
 • диаметър  -        80 мм,
 • обем -                300 мл
 • сребро 950 -    245гр   /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела

 

 

 

1 940,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 940,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Отпивали ли сте някога червено вино от сребърен съд? Вкусът му е уникален. Благородният материал превръща рубинената напитка в същински еликсир.

Сребърната чаша е чудесен подарък, с който да зарадвате близки и приятели, както и да покажете уважението си към тях. Изискан подарък за специални хора. Дарете  им радост.

 

Сребърната чаша за вино е подходящ подарък за:

 

 • Юбилей или годишнина.  -  Този  сребърн съд е предпочитан подарък от много хора, за специални и тържествени поводи.   Поднесен в луксозна кутия, той привлича погледите и носи истинска радост на празнуващия. Дарът, който правите е впечатляващ.  
 • Спомен.   Ако искате да оставите спомен на някого или да го зарадвате, макар  и без повод, подарете сребърна чаша, тя ще остане с него за цял живот и ще му напомня за Вас и Вашата щедрост.

 

 От какво и как е изработена чашата за вино

 

Изработваме чашата от сребро проба 950. Този модел е изчистен, без допълнителни орнаменти и гравюри. Полираме повърхността до пълен блясък, след това нанасяме допълнително, частично златно покритие на устието и по средата на столчето. На дъното поставяме печатите на фирмата и  маркировка на НАП за чистотата на сребърния материал.

 

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • В зависимост от повода за Вашия подарък, ние Ви предлагаме няколко варианта, в които да комбинирате чашите в комплекти. Две сребърни чаши  в луксозна кутия, с бутилка прекрасно вино е оригинален начин, да покажете своето уважение към близък или приятел. Друг вариант е, да добавите към чашите сребърна кана. Един наистина впечатляващ подарък.
 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на чашата все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време среброто потъмнее или златното покритие се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването ѝ е  7 работни дни, след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228