Сребърна чаша за ежедневна употреба

 • Кат. номер: 09116

 

Сребърната чаша за вода е подходящ подарък за близък човек от Вашето семейство, за приятел или за Ваше собствено ползване. Такъв подарък прави впечатление, помни се, и се ползва, цял живот. 

 

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

 

 

Размерите на сребърната чаша са:

 • Височина 95мм
 • Диаметър 75мм
 • Вместимост 240мл
 • Сребро 140гр.

 

Месингова табела с надпис – 25 лв.

 

 

Ако търсите красив и полезен подарък, вижте най-новото ни творение – сребърна чаша за вода. Високата проба сребро 950, от която е изработена, я прави подходяща за ежедневна консумация на течности. Освен, че действа   антибактериално и противопаразитно, благородният метал подсилва имунната система на организма.

Сребърният съд е един от любимите на екипа ни. Той  събира в едно – чудесния вкус на водата и полезните свойства на среброто. Има изчистена форма и приляга удобно в ръката Ви. Можете да използвате чашата за всеки повод и за ежедневна употреба.

 

 

Сребърната чаша  е подходяща за:

 

 • Подарък за близък човек. Какъв по-хубав подарък за близък човек? Подарък, който може да използва всеки ден. Поръчайте сребърна чаша за вода и зарадвайте някого, на когото държите. Той ще запомни подаръка Ви не само заради красотата му, но и заради удобството при използване. Такъв дар прави впечатление.
 • Подарък за приятел. Подарете на приятел сребърна чаша за вода. Зарадвайте го, като покажете Вашето отношение към него. Дайте ни неговите инициали  и ние ще ги гравираме върху чашата. Ако Вашето послание е по-дълго, ние ще го изпишем върху метална табела, която ще поставим в луксозната кутия заедно с подаръка.
 • За лично ползване. Направете си подарък - сребърна чаша за ежедневна употреба. Използвайте я всеки ден, наслаждавайте ѝ се, пийте сребърна вода и се предпазвайте от болести и вируси.

   

Сребърната чаша за вода е идеален подарък за всеки, който обича красивите неща. Тя  не само е практична, но и отлично допълнение към всяка колекция от сребърни изделия.

 

Сребърната чаша за вода има редица предимства

 

 • Ползи  за здравето. Среброто е известно като средство за пречистване на водата и регенерация на тъканите. Може да се каже, че то е най-древният антисептик. Полезно е да се пие вода от сребърен съд, защото свойствата на сребърната вода са безусловно доказани.
 • Съдържа чисто сребро. Среброто е един от най-ценните метали. Установено е, че то заема важно място в инвестиционния живот и представлява много добра финансова инвестиция. Когато купувате сребърен съд, Вие инвестирате в бъдещето.
 • Практична е. Удобен и практичен съдза ежедневна употреба.

 

 

Чашата за вода е изработена от сребро проба 950

 

Ние изработваме сребърните съдове от максимално чисто сребро. Проба 1000 е най-чистия вид на метала. За съжаление той не може да се обработва, защото е много мек. Най-близката възможна сплав на благородния метал е проба 950, това значи чисто сребро 95% и 5% мед. При доставянето на материала, ние получаваме сертификат за чистотата му от производителя. Всички наши сребърни изделия се проверяват и маркират в НАП.

 

 

Как да се грижите за Вашата чаша

 

 • Ние предлагаме грижа и поддръжка на съдовете закупени от нас. Ако имате нужда, обадете ни се.
 • Не поставяйте сребърната чаша в миялна машина.
 • Не наранявайте повърхността ѝ, това ще загрози външния ѝ вид.
 • Мийте я след всяко ползване. Водата съдържа различни минерали, и ако не я поддържате чиста, среброто бързо ще промени цвета си.

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването е 7 работни дни.

 

 

Поръчайте сребърна чаша за вода при нас.

 

Ако искате да направите инвестиция или да притежавате тази чудесна и практична чаша, направете поръчка сега.

Този съд е чудесен подарък, за приятел или близък. Поръчайте или ни се обадете, ако имате нужда от допълнителна информация. Ние ще Ви помогнем с избора.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 69 7228

Очакваме Ви.

 

 

560,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 560,00 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!