Сребърен шот

 • Кат. номер: 09117

Шот e  малка чаша за сервиране на уиски, текила, водка, ракия или друго алкохолно питие. Подходящ подарък за любителите на дискотеките, баровете, на клубния и нощен живот, за привържениците на коктейлните питиета, които се сервират в малки чашки и се пият на екс.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Цената е за един брой чаша

 

Размерът на чашката  е:

 

 • височина - 75 мм,
 • диаметър - 55 мм,
 • обем - 80 мл
 • сребро 950 - 80г /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка. Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

 Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела

565,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 565,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Думата шот има няколко значения. Едното е малка чашка, в която се сервира алкохолното питие. Другото значение е самата напитка. Шотовете съществуват в разнообразни форми и размери. Общото е малкия обем на съда. Те могат да служат и като мерителна чаша. Малкото количество, което се събира в шота, позволява съдържанието да се изпие бързо и наведнъж, от където идва името “shot” – изстрел, или „на екс“.

С течение на времето шотът е приет като част от културата на младежите и е символ на забавления и нощен живот. Днес има много различни видове шотове, като най-известните са тези на база текила, водка, ром или ликьор.

Независимо дали пиете шот като начало на вечерта или като част от парти, или клубна нощ, това е  забавен начин да се отпуснете и да се веселите с приятели.

 

Сребърният шот е подходящ подарък за:

 

 • любителите на коктейли, както и за тези, които обичат да опитват различни сортове алкохол в малки количества, като уиски, текила, ром, бърбън, водка и други видове напитки.
 • шот чашите са подходящи за колекционери, които се наслаждават на сребърни съдове
 • хора, които обичат да организират коктейлни вечери и да представят различни напитки в елегантна чаши.

 

Защо да подарите сребърен шот

 

 • Среброто е благороден метал и това го прави ценен, стойностен и атрактивен подарък, който остава за цял живот.
 • Сребърните шотове са красиви и създават вълнуваща емоция. Те впечатляват, радват и носят добро настроение на своя получател.
 • Когато подарите сребърен шот, Вие оставяте частица от себе си. Вашия жест на внимание ще напомня за щедростта и за уважението, което сте проявили към Вашия познат.

 

От какво е изработен сребърния шот

 

Шотът се изработва от масивно сребро проба 950.

 

Направете подаръкът още по-личен

 

 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите. Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на сребърния шот все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 • Ако след време среброто потъмнее, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако шотът не е в наличност, срокът за изработването му е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Очакваме Ви.

 

 На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228