Сребърен комплект за яйце

  • Кат. номер: 09074
Комплект за яйце изработен от сребро 950 – подходящ подарък за дома, за член от семейството или за приятел.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на комплекта  е:

 

  • Чинийка – диаметър - 115мм, сребро 950 - 90г
  • Чашка – височина - 75мм, диаметър - 50мм, сребро 950 - 62г
  • Лъжичка – сребро 925

/грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

1 350,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 350,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Сребърният комплект за яйце е стилен и изискан подарък за хора, които ценят красивата и елегантна подредба на трапезата. Състои се от малка чинийка с частично позлатени орнаменти и нежна гравюра, чашка за яйце с допълнително златно покритие по краищата и лъжичка в същия фин стил.

 

Сребърният комплект е подходящ подарък за:

 

  • Домакини с изискан вкус. Красиво подредената маса за храна, привлича погледите на любителите на стилната аранжировка. Изящна посуда, сребърни прибори и вкусна храна, така може да се определи идеалната трапеза. Прибавете сребърните комплекти за яйца - подредбата е съвършена.
  • Спомен на приятел. Когато искате да направите подарък, който да бъде стилен и красив, но в същото време необикновен и различен от традиционните, сребърният комплект за яйце е наистина забележителен дар, с който оставате един радостен спомен у Вашия приятел или близък.

 

От какво и как е изработен великденският комплект

 

Материалът, от който е създаден комплекта е масивно сребро проба 950. Всички детайли се изработват ръчно с голяма прецизност и внимание. Нанесеното златно покритие  върху отделните орнаменти е чиста проба 24К. След направата им, изделията се проверяват и маркират в НАП. Издаваме сертификат за автентичност на изработените от нас продукти.

 

Направете подаръка още по-личен

 

  • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
  • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид сребърният великденски комплект все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

  • Ако след време среброто потъмнее или златното покритие се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
  • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако комплектът не е в наличност, срокът за изработването му е  10 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228