Сребърен бокал с черен родий

  • Кат. номер: 09021Rh
Представяме Ви нашето най-ново творение: сребърна чаша за вино с  черен родий. Това  наше  майсторско произведение  вдъхновява с изискан стил и вкус.

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

 Размери:

 

  • височина - 120 мм,
  • диаметър - 105 мм,
  • обем - 250 мл
  • сребро проба 950 - 330гр /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка. Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

 Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела

2 940,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 940,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 

Винаги сме поставяли високи стандарти и стремеж към изключително качество за нашите клиенти. С гордост и нетърпение Ви представяме нашата последна иновация - сребърната чаша с черен родий.

 

Чашата не е просто красив аксесоар за сервиране на напитки, а истинско произведение на изкуството, създадено, за да обогати всеки момент от Вашето изживяване. Тя е израз на Вашата уникална индивидуалност и неповторим стил. Черният родий, с който е обгърната сребърната чаша, ѝ придава изтънченост и загадъчна привлекателност. Не просто питие, а проява на стил и класа.

Сребърната чаша с черен родий не просто е красива, тя е функционална. Грижи се за температурата на виното, запазвайки неговия вкус и аромат. С това уникално бижу в ръка, всяка глътка става неповторимо изживяване, пренасяйки Ви в света на изисканите вкусове.

Подарете си или направете подарък на Вашите близки тази изискана чаша.  Впечатлете всеки със стил и изящество.  

 

Малко информация за родия

 

Родият е рядък, благороден метал. Добива се от самородната платина. Не се окислява от въздуха и във влажна среда. Не се подлага на въздействието на киселини и др. Благодарение на своята твърдост той бавно се износва. Родият е един от благородните метали, устойчиви на корозия.

Черният родий е тъмно, метално сиво покритие, съставено от родий и други метали, които могат да покрият всеки от нашите избрани благородни метали и да им придадат елегантност и мъничко мистерия.

 

Как го правим

 

Процесът на родиево покритие работи подобно на повечето процеси на покритие в тази сфера - изисква  почистване, много полиране и знание. Първо артикулът се полира, така че повърхността да е идеално гладка и готова за покритие. Всякакви петна могат да се виждат под покритието, така че е важно да подготвим предмета правилно.

След полирането детайлът се почиства в ултразвукова вана, за да се подготви химически за процеса на покритие.

След като бъдат добре почистен, изделието се потапя в съд, който съдържа разтвор с родий. Електрически ток преминава през разтвора, предизвиквайки химическа реакция, която свързва частиците родий с повърхността на предмета.

 

Как да запазите  външния вид на чашата все така красив

 

 Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

Ако след време  среброто потъмнее, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.

За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

 Ако бокалът не е в наличност, срокът за изработването е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

 Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

 Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

 На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228