Ритуален бокал със скъпоценни камъни сваровски

 • Кат. номер: 04015
Ръчно изработен бокал от мед със сребърно и златно покритие, украсен със скъпоценни камъни – сваровски рубини. Подходящ подарък за венчавка, кръщене или друг ритуален повод.

 

 Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

 

Размери

 • Височина -170мм,
 • Диаметър -130мм,
 • Обем на съдържателя – 500мл.

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

 

 

2 940,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 940,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Създаден, за да впечатлява

 

Повод да изработим бокала със скъпоценни камъни, беше сватбата на наш приятел. Щастливото събитие беше ознаменувано с пищно тържество. По време на венчавката, бокалът привличаше погледите на гостите с невероятното си  излъчване. Младоженците отпиваха червено вино от златния ръб на ритуалния съд. Рубинените отблясъци на питието, които  проблясваха по златните стени на чашата се отразяваха в щастливите им очи.

 

Ако желаете този уникален бокал със скъпоценни камъни да озарява Вашето събитие, обадете ни се или поръчайте през сайта.

 

 

Ритуалният бокал със скъпоценни  камъни е подходящ за:

 

 • Венчавка. Бокалът ще остане като спомен от щастливия Ви ден, в който заедно сте тръгнали по пътя на новия съвместен живот. Той ще Ви напомня, че трябва да споделяте радост и мъка. Може би, след години, някое от Вашите деца ще се венчае със същия ритуален бокал. Запазването и предаването на наследството е ценност, която ни съхранява във вечността.
 • Ритуално събитие. В почти всяко ритуално събитие участва ритуален съд за вино. Дали ще е кръщене или друг повод, той присъства на празничната трапеза. Направете Вашия празник вълнуващ с великолепния бокал, специално изработен за тържествени поводи .
 • Подарък. „Drink like a King“ е казал анонимен автор. Привлечете внимание, не! Привлечете цялото удивление, възхищение и радост на гости и домакин на някое тържествено събитие като подарите ръчно изработен уникален бокал със скъпоценни камъни.

 

Предимството да подарите ритуален бокал със скъпоценни камъни е

 

 • Емоция. Наш клиент казва : „Реакцията при поднасяне на подаръка бе незабравима – за подаряващия, и за получаващия. Почувствах се горда – подаръкът бе за чужденец, а аз бях горда, имайки възможност да поднеса в дар нещо, което е част от историята и същевременно, продукт на майсторство в съвремието.“
 • Спомен. Всеки път, когато търсим подарък за наш близък, искаме той да е такъв, че да впечатли и да остане като добър спомен от нас. Бокалът със сигурност е от подаръците, които се запомнят. Вашето внимание към човека, за когото е предназначен, ще бъде високо оценено.
 • Впечатление. Целта на подаръка е да създаде удоволствие на получателя си. Прецизната и висококачествена изработка на бокала впечатлява и придава висока стойност на ритуалния съд. Поднесете го с внимание и уважение, той ще завладее всеки с ослепителния си блясък.

 

От какво е изработен бокалът

 

Изработваме бокала изцяло от мед. 

! В него няма стъкло. Правя това уточнение, защото много наши клиенти се объркват от снимките които разглеждат.

Всички елементи изработваме ръчно. Това ни позволява да сме прецизни към всеки детайл. Посребряваме целия съд със сребро проба 999.9. Някои от детайлите позлатяваме с 24К злато. Скъпоценните камъни, които поставяме върху бокала, са 24бр сваровски рубини.

 

Ще ви помогнем да направите подаръка още по-личен

 

 • Ако желаете, Вие можете да изберете вида на скъпоценните камъни. Предлагаме Ви от аквамарин до яспис. Ние ще направим запитване до фирмата доставчик. Ако са налични, ще ги заявим и след доставката им ще ги монтираме върху Вашия бокал.
 • По Ваше желание, ще изпишем кратък текст върху дъното на съда. По този начин ще оставите спомен завинаги. Този жест на внимание ще бъде забелязан и оценен
 • Ако посланието, което искате да изпишем е по-дълго, ще Ви предложим метална табела. Нея ще я поставим в луксозната кутия под бокала, така че когато получателят отвори подаръка, да прочете Вашите пожелания.
 • Вие получавате бокала в луксозна кутия, в която има сертификат за качество, кратка история за нас и дипляна със снимки на други наши продукти.  Когато получавате поръчката си в нашето ателие, поставяме кутията в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.
 •  

 

Как да запазите бокала все така красив

 

Радваме се да ви предложим услугата „поддържане на съдовете на „Зографов и син“ в красив и бляскав вид“.

 

 • Ако след време някое покритие потъмнее или се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите.

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването ѝ е  20 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете Вашия избор, поръчайте незабравим, уникален подарък.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит в сферата. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни  или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228