Поставка за седем броя лули със сребърно покритие

  • Кат. номер: 0526W
Поставка за лули - луксозен и уникален подарък за хора отдали се на удоволствието да пушат лула. Възможността да поставят своите хоби прибори на специално отредено място, ще ги зарадва. Такъв дар остава скъп спомен за цял живот.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

 Размерът на поставката за лули е:

 

  • височина 140 мм,
  • дължина 420 мм,
  • ширина 110 мл

 

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

1 340,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 340,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Поставката за лули е невероятен подарък за любителите на аристократичния ритуал.  Седемте гнезда нежно обгръщат лулите удобно положени в тях да отпочинат. След пушене, лулата има нужда от почивка. Тя трябва да се остави 24 часа във вертикално положение, за да не бъде вкусът ѝ горчив. Затова повечето хора, отдаващи се на удоволствието от пушенето имат по една за всеки ден от седмицата.  Умението да пушите лула е истинско изкуство, изискващо знание, опит и внимателно отношение към нея.

Вярвам, че пушенето на лула допринася за донякъде спокойна и обективна преценка във всички човешки дела." е казал великия Айнщайн

 

Поставката за седем броя лули е подходящ подарък за:

 

  • Хора отдадени на творческата и мисловна дейност. Професори, художници, критици, писатели, философи и още подобни професии, са хора отдадени на философски разсъждения и идеи. За повечето от тях пушенето на лула е свещен ритуал. Подарък свързан с тяхното хоби, би ги зарадвал много.
  • За спомен. Ако се чудите, какъв по-необикновен подарък да направите на Ваш близък, приятел или колега, бъдете сигурни, че поставката за седем броя лули, ще впечатли и остави силен спомен. Вашият жест ще бъде запомнен за дълго.

 

 От какво и как е изработена поставката за седем броя лули

 

За изработването ѝ използваме различни видове дървесина. По Вашето желание, ние можем да я направим от орех, дъб, череша, венге или друг вид дървен материал. Дървото се обработва, байцва, грундира и лакира за да запази за дълго красивия си вид. Гнездата за лулите се изработват от съответната дървесина, те са обвити с месинг със сребърно покритие.

 

Направете подаръка още по-личен

 

  • Можем да изработим и поставим върху дървена част метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
  • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид стойката за седем броя лули все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако поставката за седем броя лули не е в наличност, срокът за изработването ѝ е  15 работни дни след приемане на поръчката

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228