Отзиви от клиенти

Отзиви от клиенти

Наши клиенти са държавни и частни фирми, корпорации, институции, банки, духовни и бизнес организации, физически лица.

 

Изработвали сме луксозни и протоколни подаръци за:  чуждестранни президенти, в това число за Бил Клинтън и Путин; за звезди от световната сцена, като Анджелина Джоли и фронтмена на Скорпиънс Клаус Майне; за световно известни бизнес личности и хора от нашия политически живот, като Жозе Барозо и цар Симеон. Наши изделия притежават  Вселенския патриарх и български духовници.  

 

В тази страница сме събрали отзивите на някои от нашите клиенти.

 

 

 

 

"За Зографов и син научих от приятели. Бяхме им на гости и видяхме съд за пиене на вино-реплика на античен съд. Харесахме го и не след дълго се сдобихме с два. Така първите две бижута, произведени от Зографов и син, на които имаме удоволствието да се радваме, са два киликса. Обичаме да пием с тях, тъй като златното покритието на съдовете определено облагородява вкуса на виното.

Това, с което ни впечатлиха продуктите на Зографов и син бе невероятна изработка, съвършен дизайн и стил на предлагане.

Винаги, когато имам повод, обичам да радвам моите приятели с  някой от стилните предмети, изработени от Зографов и син. Притежавам техни продукти и мога да кажа, че всеки един е съвършен. Последния, закупен продукт по повод 50-годишнината на мой съученик, беше пепелник за пури.

Всеки път, когато подарявам техен подарък, се чувствам щастлива! Винаги бих препоръчала Зографов и син, защото продуктите им са съвършени."

- Жанета Велкова

 

 

 

 


"На продуктите на Зографов и син попаднах, докато търсех метална чаша за подарък. Спрях се на Зографов и син, защото подаръкът, който търсех, бе за изключително близък човек и исках да буди възхищение.

На първо място бях впечатлена от професионализма, бързата реакция и отзивчивостта на дамата, с която говорих по телефона, а след това и от изящността на продуктите, тяхната непреходност и въздействие!

Спрях се на бокал за вино, като изработката и красотата му напълно покриха очакванията ми, включително и опаковката, която бе символ на естетика и функционалност. Реакцията при поднасяне на подаръка бе незабравима - за подаряващия, и за получаващия. Почувствах се горда - подаръкът бе за чужденец, а аз бях горда, имайки възможност да поднеса в дар нещо, което е част от историята на България, и същевременно, продукт на майсторство в съвремието.

С удоволствие бих препоръчала Зографов и син, защото продуктите им са впечатляващи.  Поводи за подарък създава сърцето (с отношение към приятел, любим..), а тези продукти са прекрасен израз на възторг!

Бих препоръчала на Зографов и син да разширят гамата от продукти! :)"

- Р.А.

 

 

 

 

"На Зографов и син попаднах, след като търсих подарък за кръгла годишнина на много близък мой познат. Още от пръв поглед бях впечатлена от оригиналността, ръчната изработка и високата стойност, която носят подаръците на Зографов и син.

Точният подарък за юбилея на моя близък човек открих в бокал за вино - красив и изпипан до най-малкия детайл. Когато подарих бокала, рожденикът беше изключително впечатлен и щастлив да притежава такъв стойностен подарък.

Препоръчвала съм луксозните подаръци на  Зографов и син и ще продължавам да го правя, защото те наистина знаят какво правят и го правят по най-добрия начин!"

- Нели Иванова

 

 

 

 

 

"За Зографов и син за първи път чух от предаване на Гала, в което гостуваха. Беше страхотно съвпадение, защото точно в този период търсех стойностен подарък за приятел. Веднага влязох в онлайн магазина им и бях впечатлен от качеството на всеки един продукт. Спрях се на чаша за уиски, която много пасна на характера и интересите на моя приятел. Когато подарих подаръка, се почувствах страхотно, защото видях изненадата и приятното чувство в очите му.

Смятам, че подаръците на Зографов и син са най-добрият избор, когато държите на човека, за когото избирате подарък. Определено препоръчвам луксозните подаръци на Зографов и син, които със сигурност ще покрият очакванията ви!"

- Живко Василев

 

 

 

 

"Зографов и син ме впечатлиха от едно интервю, на което попаднах случайно. Визията им за продуктите съвпадна с моето желание да направя неповторим, стойностен, ценен подарък за вечността за рождения ден на мой близък човек. Още от пръв поглед бях впечатлена от ювелирното майсторство, изящество и великолепие на продуктите на Зографов и син. Не се колебах и за подарък избрах чаша за ракия, защото в благородния съд, ракията е като в Свещен граал.

След като видях на живо подаръка, очакванията ми бяха абсолютно покрити, а реакцията на рожденика бе впечатляваща - възторг и мълчание от неочаквания подарък.

Ако трябва да опиша продуктите на Зографов и син, бих казала, че са спомени за вечността, достолепие от благородство! Всеки един от луксозните подаръци е подходящ за истинските празници в живота - рождени дни, сватби, кръщенета. Затова бих препоръчала Зографов и син на всяка цена и бих им пожелала да продължават в същия дух!"

- Мария Тонева

 

 

 

"Продуктът от фирмата е прекрасен, бърза доставка и отлична обратна връзка. Направата е изключително добра. Парите си заслужават и артикулите от сайта са перфектни както за подаръци, така и за лична наслада. С удоволствие бихме си поръчали отново!"

- М.Н.

 

 

 

 

Г-н Зографов, получих каната, прекрасна е! Едновременно изискана и омиротворяваща; семпла и луксозна Много, много Ви благодаря и, надявам се скоро да поръчам още една! Бъдете здрав и все така да носите радост на хората

Румяна Йорданова

 

 

 

 

 

Много благодаря за цялата комуникация с вас относно поръчката на халбата за бира. Безкрайно съм доволна както от отношението ви така и от консултиране относно моя избор. Информацията ми беше изключително  полезна. А халбата е жестока. Много изпипана, красива и внушителна Благодаря ви Това е един изключителен подарък

Даниела Атанасова

 

 

Продуктът от фирмата е прекрасен, бърза доставка и отлична обратна връзка. Направата е изключително добра. Парите си заслужават и артикулите от сайта са перфектни както за подаръци, така и за лична наслада. С удоволствие бихме си поръчали отново!

Милен Недев

 

 

 

 

 

Попаднах случайно на https://zografovart.com Допадна ми реплика на кана от „Рогозенско съкровище“ 350 мл. Сребро 950.Впечатлен съм от акуратното , своевременно и професионално изпълнение на това сребърно бижу. Радвам се, че се доверих на Зографов и син и горещо ги препоръчвам на всеки, който по снимков материал си поръча избран артикул. Уверям Ви-това, което ще получите надминава и най-добрия фотос от колекцията.

От сърце Ви желая да продължавате да радвате почитателите си! Успех!

Н.Я.

 

 

 

 

 

Доверихме се на Зографов и Син с избора ни за подарък, за рождения ден на близък и специален за нас човек. Думата за всичко е възхита! От първото обаждане за поръчката, до блесналите очи на рожденика! Внимателно отношение и изпълнение на поръчката в обявения срок. Поръчахме бокал за червено вино. Красива, прецизна, фина изработка, спираща дъха. Несъмнено бляскава, но в този блясък усетих нещо, което вече трудно намираме на пазара, без значение парите. А именно - душа. Във време на технологии и роботи, да държиш в ръце нещо, сътворено от други ръце, и то с любов и прецизност, в 2020г. изработено по метод от рядък занаят, е, това е лукс! Този "граал", както го наричат, за мен е материалното проявление на думата непреходност. Бих препоръчала Зографов и Син без никакво колебание! Бъдете здрави! Благодаря ви!

Даниела Георг

 

 

 

Попаднах на сайта на "Зографов и син" случайно, четейки публикация в интернет, към която имаше реклама. Отдавнашна моя мечта е да притежавам сребърна чаша, тъй като от доста години съм запознат с антисептичните свойства на среброто, както и с предимствата на съдовете от този благороден метал. За съжаление до момента съм попадал единствено на антикварни съдове, предлагани на висока цена, но без гаранция, че наистина са сребърни, а не посребрени. Благодарение на "Зографов и син" успях да реализирам мечтата си. Получих безупречно направен продукт, придружен със съответен сертификат за пробата на вложеното в него сребро. Чашата пристигна в луксозна опаковка, в която имаше и малък каталог с част от впечатляващите артикули, които предлага фирмата. Изключително съм доволен от комуникацията с тях, както и от покупката си.

Н.Г.

 

 

Благодаря на г-н Л. Зографов за изработения сребърен предмет. Бях очарована от професионалното му отношение към мен като клиент. Помогна ми с компетентното си мнение при избора на най-подходящия предмет. Пожелавам все така да сте отзивчиви и добри професионалисти! Весели празници!

Пенка Съвева

Подреди по