Отзиви от клиенти

Отзиви от клиенти

Наши клиенти са държавни и частни фирми, корпорации, институции, банки, духовни и бизнес организации, физически лица ...

 

Наши продукти притежават:  чуждестранни президенти, в това число за Бил Клинтън, Георги Първанов,  Бронислав Коморовски, Нурсултан Назърбаев, Путин; австрийският парашутист, който скочи от „ръба” на космоса Феликс Баумгартнер, звезди от световната сцена, като Анджелина Джоли и фронтмена на Скорпиънс Клаус Майне; шахматистът Анатолий Карпов, световно известни бизнес личности, като Жозе Барозо и цар Симеон, Вселенския патриарх и български духовници.  

 

В тази страница сме събрали отзивите на някои от нашите клиенти. Всяка оценка, всяка идея, която споделяте с нас е от особена важност за развитието ни. Благодарим ви, че го правите! Това ни дава стимул да се усъвършенстваме, както в изработката на нови продукти, така и в обслужването и отношението към вас.

 

 

  

           

 

 

Г-н Зографов, получих чашата и бях много щастлива да я видя на живо и да я подържа в ръката си! Уникална е и много красива! Благодаря! Надявам се да донесе още радост след като я подаря на моя брат! Признателна съм Ви за професинализма!

Ирена Диамндиева

17.05.2024

 

 

     

   

 

Здравейте. Току що си взех чашите и съм впечатлена от изработката, от аранжировката и вниманието към всеки детайл! Истинско съкровище! Бъдете здрави и вдъхновени! 

Г-жа Енчева

24.04.2025

 

 

 

                                                                      

 

 

Здравейте! Получих чашата,прекрасна е!Радвам се,че ви открих и съпруга ми ще получи един уникален подарък!Всичко е перфектно и стилно,включително и опаковката.Изключително бързо изработена поръчка!Професионалисти в работата и отношението към клиента! Бъдете здрави,творете и създавайте красота!Благодаря Ви!

Доротея Георгиева

13.04.2024

 

 

 

 

 

 

Здравейте! Получих пратката. Много красиво и стилно е всичко!Сигурна съм ще остане ценен спомен и подарък за моя кръщелник! Благодаря за коректното,  бързо и точно изпълнение на поръчката! Много успехи и доволни клиенти ви желая!

Ваня Тодорова

05.03.2024

 

 

 

 

 

 

 

Здравейте! Пиша Ви с благодарност от целия екип. Поднесохме подаръка и отново Светлин  бе очарован от изработката му. Бъдете здрави, винаги успешни и ценени в труда Ви.

Моника Христова

05.03.2024

 

 

 

 

 

                                                                                

 

 

Здравейте, получихме чашата !

Прекрасна е, стилна с изящна изработка!

Благодарим ви!

Приятен и креативен ден!

Поздрави, сем Радионови

22.02.2024

 

 

 

 

 

 

Здравейте, получих подаръка. Бокалите са страхотни! Адмирации за работата Ви и огромно "Благодаря" за бързата реакция и отзивчивостта Ви!

 

Мирена Велева

21.02.2024

 

 

 

 

 

Благодаря, че Ви има!

По красиво е от снимката!  Надявам се да бъде впечатлен и рожденника. Благодаря!

 

Вилияна Петрова

10.01.2024

 

 

 

 

 

Възторжен привет от Бургас, придружен от хиляди благодарности! Получихме пратката и сме възхитени от уникалния баланс между изискан стил,премерен лукс, съвършенство в изработката, функция и коректно отношение. Поздравления!

 

Христина Млъзева

12.12.2023

 

 

 

 

 

 

Здравейте!

Получих едно малко синьо бижу

Уникална е!

Много съм доволна,че се обърнах към вас.

Благодаря от сърце !

 

Мария Стрехина

06.10.2023

 

 

 

 

 

 

Получих пратката,чашата е много красива изящна!Изработена е с много любов! Благодаря Ви от сьрце, бьдете здрави и благословени!   

Ваня Димитрова

29.08.2023            

 

 

                                                                              

 

 

Здравейте,

днес приех поръчката. Всичко е наред. В действителност е много по-красиво отколкото на снимка.

Много Ви благодаря за коректността!

Вече Ви препоръчах на мой приятели, а в скоро време ще поръчам и детските чаши за моите внучки.

Бъдете здрави!

Хубава вечер и весел уикенд!

Цеца Атанасова

18.08.2023

 

 

 

 

 

Здравейте! Получих пратката! Всичко е перфектно! Благодаря Ви за цялото съдействие и прекрасното обслужване!

Георги Христов

14.08.2023

 

 

 

 

Благодаря Ви! Доверихме се за пореден път и отново оправдахте очакванията. Благодаря за съдействието, за прецизната работа и за коректното отношение! Удоволствие е да се работи с Вашето семейство!

Юлия Йорданова

10.08.2023

 

 

 

 

 

 

Категорични препоръки за Зографов и син и конкретно г- н Любомир Зографов. Професионална консултация, прецизност и качество. Изключително отношение, разбиране и бърза реакция в нашия конкретен случай. Място за ценители.

Камелия

31.05.2023

 

 

 

 

 

ЮВЕЛИРНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА "ЗОГРАФОВ И СИН" СА ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАМИСЛЕНИ, ПЕРФЕКТНО ИЗПЪЛНЕНИ - ДОСТАВЯЩИ НАСЛАДА И УСЕЩАНЕ ЗА АРИСТОКРАТИЧНОСТ.

Кирил Хаджихристев

Пловдив 18.05.2023

 

 

 

 

 

 

 

Здравейте, подаръка донесе много приятни емоции и възхити рожденика. Благодарности още веднъж за прекрасното отношение и красивите предмети, които правите!

Пламена М.

15.05.2023

 

 

 

 

 

 

Когато имаш голям повод на близък човек, търсиш нещо специално - "скъп" подарък, който да събере всичките ти емоции и спомени; да покаже обичта и уважението ти; да каже толкова много без думи!

Труден избор, защото нищо не изглеждаше толкова специално, колкото човека, който искахме да зарадваме. Докато не открихме Зографов и син. Определено бяхме впечатлени - много и интересни продукти - истински съкровища; но най-вече от любезното отношение.

Спряхме се на чаша със стилен дизайн, красиво съчетание на дърво и метал. Но най-ценното, според мен е, че е излязла от ръцете на истински майстор - някой, който е обмислил внимателно всеки един елемент; изработил го е прецизно и е вложил частица от себе си.

Това не е просто предмет, това е произведение на изкуството! Не обикновен подарък а отношение; нещо наистина специално, което ще се предава на поколенията!

От сърце благодарим на Зографов и син - за отделеното време, за внимателното отношение, за  майсторската изработка и най-вече за  впечатляващия подарък - ефекта беше "УАУ"! Определено ще ги потърсим и за други специални поводи!

Деница Кашева

02.05.2023

 

 

 

 

 

 

Благодаря на всеки от фирма  " Зографов и син", за проявените точност, коректност и прецизност. Точни в сроковете, коректни в отношението към клиента, прецизни в изработката.

Бъдете здрави и все така отговорно изпълнявайте, поетите ангажименти, за да радвате своите клиенти.

С благодарност.

Антоанета

05.12.2022

 

 

 

 

 

Здравейте,

Искам сърдечно да Ви благодаря за прецизността и точността, които изявихте повреме на работата върху каната, както и за самата организация! Днес получих пратката и съм много доволна от изработката й, както и от самата подаръчна кутия! Благодаря Ви още веднъж.

Дария Загорова

24.10.2022

 

 

 

 

 

Здравейте!

Майсторска работа! От опаковката до чашите, всичко е супер!

Благодаря за съдействието, че успяхме да се включим в днешния ден!

Всичко най-добро ви желая!

Иво

10.09.2022

 

 

 

 

 

 

Здравейте,

Получих каната. Уникално производство, изключително много благодаря, продължавайте да творите в същия дух!

Йоана Димитрова

01.09.2022

 

 

 

 

С голямо удоволствие ще подарим този великолепен подарък, изпипан до последния детайл! Изключителен е!!!!

Здраве и благополучие в семейството желая!

Bayer Environmental Science

29.08.2022

 

 

 

 

Здравейте.

Беше ни доставена навреме. "Стилен и елегантен подарък с висока сантиментална стойност. " Харесват ни и със сигурност ще знаем следващия път къде да потърсим също толкова стойностни произведения.

Лично очаквах чашките да тежат повече, сториха ми се много по-леки от очакваното.

Мартин Костадинов

22.08.2022

 

 

 

 

 

Здравейте, поръчахме сребърна кана (реплика на Рогозенското съкровище) за нашата сребърна годишнина от сватбата. Благодарим за персоналното отношение и за това, че я получихме  в деня на годишнината, както се бяхме уговорили. Каната е изключително красива, с надпис който запечатва повода и опакована изящно. Вече я използваме и се наслаждаваме не само на благотворните качества на водата, получена от нея, но и на прекрасния и вид! Ще се радваме да можем да я предадем на поколенията!

 

сем. Димови

09.08.2022

 

 

 

/снимката се публикува със специалното разрешение на сем. Байчеви/

 

Бих искала да Ви благодаря за невероятна изработка на чашата и за всеки детайл към нея ! ..усещане на докосната душа и най вече  коректното отношение и точност към клиента. Благодарим Ви!

Аз не намирам дори думи, как да изкажа възхищението на дъщеря ни и зетя от получения подарък ...а и като порасне нашия внук ще има спомен от баба си и дядо.

Пожелавам Ви много здраве и успехи в това, което правите с цялото си сърце!

 

Семейство Байчеви от Бургас  подаръка за Светото Кръщене на първородният ни внук Радомир.

09.08.2022

 

 

 

 

Чашата! Тя е удивителен шедьовър!

Синът ми я хареса много! Толкова ѝ се възхищава, че все още само ѝ се любува с очи!  (Както и предполагах) Дано да започне и да я използва..

Надявам се да имам възможността да Ви посетя отново скоро!

Поздрави за златните ръце и бъдете здрави!

Прекрасна вечер!

Ана Михайлов

03.07.2022

 

 

 

 

Здравейте, чашата е уникална! Отношението Ви е забележително, както към детайлите при изработката, така и при контактите с клиента! Благодаря, желая Ви успехи!

Теодора Младенова

24.06.2022

 

 

 

 

Получих си пратката.
Уникално изящество и много стилна опаковка.
Продължавайте да творите красота и бъдете здрави!

Таня Илиева

23.06.2022

 

 

 

Здравейте!

Исках да ви споделя , че вчера поднесахме бокалите на крайният си получател. Страхотно се трогна и разчувства. Остана толкова впечатлен и затова имате изцяло вие заслуга.  Благодарим ви от сърце, че успяхте по толкова майсторски и уникален начин да пресъздадете всичко, което искахме да изкажем,в материя. Прекрасни сте- не спирайте да създавате красота и спомени!

Бъдете здрави!

Цвета Паликарова

17.06.2022

 

 

 

Здравейте, получих фиалата, прекрасен подарък. Благодарим за проявеното внимание и старание!

Екатерина Колева

17.06.2022

 

 

 

 

Здравейте, чашата е харесана, суперлативи по неин и ваш адрес. Благодаря ви за старанието и точността!! Бъдете здрави и вдъхновени!!

Таня Узунова

08.06.2022

 

 

 

 

Впечатлена съм меко казано, направо съм във възторг! В действителност чашите са много по-красиви, отколкото загатваха снимките, които ми изпратихте;)
Благодаря ви от сърце и душа за всичко!
И за великолепните чаши, и за проявеното търпение, и за прецизността вложена във всеки детайл!
Това не са просто чаши, това са произведения на изкуството! Ако вложите в тях и послание - става не просто подарък, а спомен за цял живот!
Моите комплименти към Зографов и син! Много, много сте добри в това, което правите!
Сигурно сте чували неведнъж такива признания, но моля искрено да приемете и моите!
Бъдете здрави и благословени цялото семейство!


Савелина Василева

09.05.2022

 

 

 

Истинско ювелирно изпълнение, изключителна коректност и рядко срещано внимание, индивидуално отношение към клиента и неговите желания!

Милена Тодорова

26.04.2022

 

 

 

 

Специални благодарности към г-н Л. Зографов и екипа му! Поръчахме фиала, реплика от Рогозенско съкровище, за подарък и очаквахме с нетърпение да получим предмета. С отварянето на кутията видяхме изключително красив съд, чиято красота не може да бъде представена от снимки! Фиалата със златни орнаменти е с прецизна, деликатна изработка, бляскава и впечатляваща! Всеки детайл е съвършен! Докосването до подобно произведение на изкуството е несравнимо преживяване! Истината е, че когато има необходимост от луксозен впечатляващ подарък за специален човек, каквото и да изберете от репликите на Рогозенското съкровище, ще впечатли и ще покаже внимание и уважение! Историческата ценност на предмета е непреходна, а възможността за добавяне на лично послание подчертава емоционалната стойност на подаръка!
Още веднъж, г-н Зографов, благодарим Ви от сърце и се надяваме скоро да имаме повод да се докоснем до друго изящно произведение!


Сем. Миневи

15.04.2022

 

 

 

 

киликс

 

Здравейте,
Съжалявам, че чак сега мога да споделя впечатления, но всяка минута чакане си е струвала!!!(smiley)
Киликсът наистина е прекрасен, държа го в ръцете си и виждам колко прецизно, с много сърце, е изработен!!!
Благодаря Ви много!!!

Д.К.

10.12.2021

 

 

 

 

 

Чашата изглежда много добре, формата и размерите са много удобни за ежедневна употреба.
След първа употреба две неща ми направиха особено добро впечатление - ръба на чашата е много удобен за пиене, а формата на дъното осигурява голяма стабилност.
Благодаря за качествената изработка и изчистения, практичен дизайн.
Надявам се пак да имам повод и възможност да поръчам нещо от вашите произведения.

Е.М.

09.11.2021

 

 

 

 

чаша за уиски

 

Здравейте! Изключително много ми харесва изработката и материалите, които сте използвали. Нямам забележки. Ще поръчвам отново от вас. Благодаря ви за доброто отношение!

Надежда Божкова

21.10.2021

 

 

 

 

 

Съвършен!

 

 

Подарък съвършен

за личен ден-рожден

поръчах на зограф

с положен мой параф.

 

Остана впечатление

и силно вдъхновение

от майсторския стил,

подаръка покрил.

 

Уважаеми Зографови,

творци сте именити,

с доверие дарувани

и с благослов покрити.

 

Желаем Ви удачи

по пътя вдъхновени!

На празниците наши

ще сте благословени!

С благодарност:

Румяна Христова

31.08.2021

 

 

 

 

 

 

 

"Cups looks and feels awesome. Great quality, even better than I expected, packaging is excellent too, pleasant sertifecate, feels like it's expensive and made from the heart. good weight, comfortable to hold and even shape of cup feels excellent by lips while you drink from it, course they made cup not thin, and angle feels like - this is how it should be. I ordered "faraway" Zoroastrian symbol by sketch from internet - they made it with excellent quality, looks amazing.
Expensive, but worth money you pay for it. And perfect as a gift in all ways. I can't imagine someone who would not like this masterpieces"

Андрей С.

24.08.2021

 

 

 

 

Здравейте, получих чашата днес. НЕВЕРОЯТНА Е! След като я видях, нямах търпение да му я подаря и не дочакахме рождения ден. Той е влюбен в нея. Страхотна е наистина и кутията и всичко в нея, супер детайли. Надявам се да имам възможност да се възползвам от произведенията ви отново.

Гергана Йовчева

11.07.2021

 

 

 

               

 

Уважаеми господин Зографов,
Благодарим Ви за прекрасните чаши, чудесни са. Вие направихте нашия повод още по специален, един спомен за дълги времена. Благодарим за Вашето специално отношение към нас. Бъдете здрави и продължавайте да радвате клиентите си.


Емил и Маргарита Маринови

08.06.2021

 

 

 

"Съпругът ми остана очарован от оригиналния подарък, който му подарих, благодарение на вашите "бижута"! Изработката е с отлично качество, дизайнът невероятен, отношението компетентно и любезно към клиента! Пожелавам ви благоденствие и много доволни клиенти!"

Женя Димитрова

08.06.2021

 

 

 

 

детски чаши

 

 

Чашите са прекрасни! Наистина са принцеси. Огромно БЛАГОДАРЯ

Люба Панайотова

28.04.2021

 

 

Здравейте, уникални предмети с уникална изработка. На живо са още по-красиви отколкото в сайта. Благодаря за коректно и компетентно отношение, за бързата доставка и разбира се за страхотния подарък.

Н.П.

16.03.2021

 

 

 

  Вече цяла седмица ползвам чашата с най-голямо удоволствие. Една прекрасна инвестиция в бъдещето и здравето, удобство при ползване и наслада за окото. Майсторска изработка, внимание към детайлите и отлично обслужване.

 Венислав Николов

15.03.2021

 

 

Здравейте! Благодаря ви за красотата. Имате златни ръце.
Рожденникът остана очарован и доволен. Възхитен! Пожелавам ви много доволни клиенти и творчески успехи!

Боянка Петрова

25.02.2021

 

 

 

Благодаря, Ви от сърце ,че помогнахте да направя един незабравим подарък. Прекрасен ,изработено с прецизност и любов! Продължавайте да ни радвате!Благодаря!

Катя Драганова

01.02.2021

 

 

 

 

 

I'd like to provide feedback / review of the Golyama Kosmatka Kylix Drinking Cup, and the Golyama Kosmatka Oak Wreath Garland, which I bought from Zografov & Sons a little over a month ago, and on the service associated.

First, the products: stunningly beautiful. The workmanship of the Oak Wreath Garland is the superb match of delicate perfection, and the "imperfections" that make it feel authentic and of it's time. It is a very imposing piece and looks amazing in candlelight and in sunlight, a real magical introduction of ancient Thracian timelessness into today.

The Kylix has beautiful harmonious lines, sweeping elegance, is of imposing size, very beautifully gilt and wrought. Again, a timeless piece with classic lines, very pleasing.

However, what was most impressive was the service. Titsiana was superb. I only contacted her 5-1/2 days before I wanted the pieces in the Netherlands for my parents' golden wedding anniversary, and she made sure they were delivered on time (a day early in fact!) while following up diligently to make sure everything was in order. I am very impressed and thankful, and can therefore more than wholeheartedly recommend Zografov & Sons work and service to anyone. 

Very well done, many thanks, and good luck - and till we meet again.

Daniel Hooft

 

 

 

 

Благодаря на г-н Л. Зографов за изработения сребърен предмет. Бях очарована от професионалното му отношение към мен като клиент. Помогна ми с компетентното си мнение при избора на най-подходящия предмет. Пожелавам все така да сте отзивчиви и добри професионалисти! Весели празници!

Пенка Съвева

 

 

 

 

Попаднах на сайта на "Зографов и син" случайно, четейки публикация в интернет, към която имаше реклама. Отдавнашна моя мечта е да притежавам сребърна чаша, тъй като от доста години съм запознат с антисептичните свойства на среброто, както и с предимствата на съдовете от този благороден метал. За съжаление до момента съм попадал единствено на антикварни съдове, предлагани на висока цена, но без гаранция, че наистина са сребърни, а не посребрени. Благодарение на "Зографов и син" успях да реализирам мечтата си. Получих безупречно направен продукт, придружен със съответен сертификат за пробата на вложеното в него сребро. Чашата пристигна в луксозна опаковка, в която имаше и малък каталог с част от впечатляващите артикули, които предлага фирмата. Изключително съм доволен от комуникацията с тях, както и от покупката си.

Н.Г.

 

 

 

 

Доверихме се на Зографов и Син с избора ни за подарък, за рождения ден на близък и специален за нас човек. Думата за всичко е възхита! От първото обаждане за поръчката, до блесналите очи на рожденика! Внимателно отношение и изпълнение на поръчката в обявения срок. Поръчахме бокал за червено вино. Красива, прецизна, фина изработка, спираща дъха. Несъмнено бляскава, но в този блясък усетих нещо, което вече трудно намираме на пазара, без значение парите. А именно - душа. Във време на технологии и роботи, да държиш в ръце нещо, сътворено от други ръце, и то с любов и прецизност, в 2020г. изработено по метод от рядък занаят, е, това е лукс! Този "граал", както го наричат, за мен е материалното проявление на думата непреходност. Бих препоръчала Зографов и Син без никакво колебание! Бъдете здрави! Благодаря ви!

Даниела Георг

 

 

 

 

Попаднах случайно на https://zografovart.com Допадна ми реплика на кана от „Рогозенско съкровище“ 350 мл. Сребро 950.Впечатлен съм от акуратното , своевременно и професионално изпълнение на това сребърно бижу. Радвам се, че се доверих на Зографов и син и горещо ги препоръчвам на всеки, който по снимков материал си поръча избран артикул. Уверям Ви-това, което ще получите надминава и най-добрия фотос от колекцията.

От сърце Ви желая да продължавате да радвате почитателите си! Успех!

Н.Я.

 

 

Продуктът от фирмата е прекрасен, бърза доставка и отлична обратна връзка. Направата е изключително добра. Парите си заслужават и артикулите от сайта са перфектни както за подаръци, така и за лична наслада. С удоволствие бихме си поръчали отново!

Милен Недев

 

 

 

 

Много благодаря за цялата комуникация с вас относно поръчката на халбата за бира. Безкрайно съм доволна както от отношението ви така и от консултиране относно моя избор. Информацията ми беше изключително  полезна. А халбата е жестока. Много изпипана, красива и внушителна Благодаря ви Това е един изключителен подарък

Даниела Атанасова

 

 

 

 

 

 

Г-н Зографов, получих каната, прекрасна е! Едновременно изискана и омиротворяваща; семпла и луксозна Много, много Ви благодаря и, надявам се скоро да поръчам още една! Бъдете здрав и все така да носите радост на хората

Румяна Йорданова

 

 

"Продуктът от фирмата е прекрасен, бърза доставка и отлична обратна връзка. Направата е изключително добра. Парите си заслужават и артикулите от сайта са перфектни както за подаръци, така и за лична наслада. С удоволствие бихме си поръчали отново!"

- М.Н.

 

 

 

 

"Зографов и син ме впечатлиха от едно интервю, на което попаднах случайно. Визията им за продуктите съвпадна с моето желание да направя неповторим, стойностен, ценен подарък за вечността за рождения ден на мой близък човек. Още от пръв поглед бях впечатлена от ювелирното майсторство, изящество и великолепие на продуктите на Зографов и син. Не се колебах и за подарък избрах чаша за ракия, защото в благородния съд, ракията е като в Свещен граал.

След като видях на живо подаръка, очакванията ми бяха абсолютно покрити, а реакцията на рожденика бе впечатляваща - възторг и мълчание от неочаквания подарък.

Ако трябва да опиша продуктите на Зографов и син, бих казала, че са спомени за вечността, достолепие от благородство! Всеки един от луксозните подаръци е подходящ за истинските празници в живота - рождени дни, сватби, кръщенета. Затова бих препоръчала Зографов и син на всяка цена и бих им пожелала да продължават в същия дух!"

- Мария Тонева

 

 

 

 

 

"За Зографов и син за първи път чух от предаване на Гала, в което гостуваха. Беше страхотно съвпадение, защото точно в този период търсех стойностен подарък за приятел. Веднага влязох в онлайн магазина им и бях впечатлен от качеството на всеки един продукт. Спрях се на чаша за уиски, която много пасна на характера и интересите на моя приятел. Когато подарих подаръка, се почувствах страхотно, защото видях изненадата и приятното чувство в очите му.

Смятам, че подаръците на Зографов и син са най-добрият избор, когато държите на човека, за когото избирате подарък. Определено препоръчвам луксозните подаръци на Зографов и син, които със сигурност ще покрият очакванията ви!"

- Живко Василев

 

 

 

 

"На Зографов и син попаднах, след като търсих подарък за кръгла годишнина на много близък мой познат. Още от пръв поглед бях впечатлена от оригиналността, ръчната изработка и високата стойност, която носят подаръците на Зографов и син.

Точният подарък за юбилея на моя близък човек открих в бокал за вино - красив и изпипан до най-малкия детайл. Когато подарих бокала, рожденикът беше изключително впечатлен и щастлив да притежава такъв стойностен подарък.

Препоръчвала съм луксозните подаръци на  Зографов и син и ще продължавам да го правя, защото те наистина знаят какво правят и го правят по най-добрия начин!"

- Нели Иванова

 

 

 

 

 

"На продуктите на Зографов и син попаднах, докато търсех метална чаша за подарък. Спрях се на Зографов и син, защото подаръкът, който търсех, бе за изключително близък човек и исках да буди възхищение.

На първо място бях впечатлена от професионализма, бързата реакция и отзивчивостта на дамата, с която говорих по телефона, а след това и от изящността на продуктите, тяхната непреходност и въздействие!

Спрях се на бокал за вино, като изработката и красотата му напълно покриха очакванията ми, включително и опаковката, която бе символ на естетика и функционалност. Реакцията при поднасяне на подаръка бе незабравима - за подаряващия, и за получаващия. Почувствах се горда - подаръкът бе за чужденец, а аз бях горда, имайки възможност да поднеса в дар нещо, което е част от историята на България, и същевременно, продукт на майсторство в съвремието.

С удоволствие бих препоръчала Зографов и син, защото продуктите им са впечатляващи.  Поводи за подарък създава сърцето (с отношение към приятел, любим..), а тези продукти са прекрасен израз на възторг!

Бих препоръчала на Зографов и син да разширят гамата от продукти! :)"

- Р.А.

 

 

 

 

"За Зографов и син научих от приятели. Бяхме им на гости и видяхме съд за пиене на вино-реплика на античен съд. Харесахме го и не след дълго се сдобихме с два. Така първите две бижута, произведени от Зографов и син, на които имаме удоволствието да се радваме, са два киликса. Обичаме да пием с тях, тъй като златното покритието на съдовете определено облагородява вкуса на виното.

Това, с което ни впечатлиха продуктите на Зографов и син бе невероятна изработка, съвършен дизайн и стил на предлагане.

Винаги, когато имам повод, обичам да радвам моите приятели с  някой от стилните предмети, изработени от Зографов и син. Притежавам техни продукти и мога да кажа, че всеки един е съвършен. Последния, закупен продукт по повод 50-годишнината на мой съученик, беше пепелник за пури.

Всеки път, когато подарявам техен подарък, се чувствам щастлива! Винаги бих препоръчала Зографов и син, защото продуктите им са съвършени."

- Жанета Велкова

 

 

Здравейте г-жо Зографова!

Получих пратката, както винаги досега сте се справили без грешка.

Още веднъж Ви благодаря за бързата реакция и отличния резултат.

Успешен бизнес!

- Желязкова

 

 

Здравейте Любомир,

Подаръкът пожъна голям успех! Изработката, както и самото представяне на изделието бяха отбелязани от всички присъстващи!

Поздрави за цялото семейство: специални за майстор Николай, както и на Тициана, която беше изключително любезна и търпелива с мен!

Надявам се да имаме възможност да представяме работата ви и в бъдеще.

Сърдечно благодарим!

 

- Юлия

 

 

 

 

Няма намерени продукти.