КОМПЛЕКТ ЗА ЛУЛА

  • Кат. номер: 0511

Комплект за лула изработен от орехово дърво и месинг

 

Срок за изработка230

 При липса на наличност, минимален срок за изработка 10 дни!

Свържете се с нас за да уточним периода за изработване.

 

Спецификация: диаметър на дървото 230мм, височина на кутията за тютюн 80мм, диаметър на месинговата паничка 140мм

 

Комплектът за лула е изработен от американски тъмен орех и полиран месинг. Състои се от кутия за тютюн - орехово дърво и месинг с дървен капак на който от вътрешната част е поставен овлажнител, месингова стойка за лула, месингова стойка за почистващите инструменти - три броя, неразделна част за всяка лула и паничка в средата на която има  корк за изтръскване пепелта на лулата.

Лулата е от онзи тип подаръци, които са предназначени за специален човек. Не всеки би оценил подобен жест, затова трябва внимателно да подберете човека, когото ще зарадвате. Към нея трябва да прибавите и подходящ аксесоар, а именно – комплект за лула. Освен поставката, върху която лежи лулата, има контейнер за тютюн с овлажнител и инструменти за почистване на самата лула, както и прецизно изработен пепелник, който ще допринесе за повече стил и лукс в дома.

При индивидуална поръчка дизайнерите на фирмата могат да инкрустират инициалите на бъдещия собственик. По Ваше желание комплектът може да бъде изработен от различен вид дървесина – орех, венге, махагон, ниангон и др.

 

Грижа и поддръжка

care-maintenance-bg.html

550,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 550,00 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!