КОМПЛЕКТ ЗА ЛУЛА

  • Кат. номер: 0511
Ако Вашия близък е част от магичния кръг на почитателите на пушенето на лули, този красив дар е точно за него . Комплектът за лула е подходящ луксозен подарък за ценителите на хубавия тютюн.

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на комплекта е: 

  • диаметър на основата 230мм,
  • височина на кутията за тютюн 80мм,
  • диаметър на месинговата паничка 140мм

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

1 330,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 330,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Марк Твен е казал: "Много хора биха искали да пушат лула, но малцина умеят да го правят".

 

Пушенето на лула е преди всичко ритуал.

 

Комплектът за лула, изобразен на първата снимка, е изработен от американски тъмен орех и полиран месинг. Състои се от кутия за тютюн с капак, на когото от вътрешната страна е поставен овлажнител, месингова стойка за лула, месингова стойка с три броя почистващи инструменти, неразделна част за всяка лула и месингова паничка /пепелник/, в средата на която има  корк, който служи да предпазва лулата от нараняване, когато се изтърсва пепелта.  

Самият процес на приготвяне на лулата за пушене, доставя небивало удоволствие на ценителите на този аристократичен ритуал. Почистване, поставяне на тютюна, натъпкване, запалване. Малцина могат да оценят магията на това вълшебно чувство.

Инструментите за почистване на лула са много важна част от комплекта. След пушене, лулата трябва да се почисти и да се остави да отпочине за 24 часа, в противен случай, тя ще има неприятен горчив вкус.

 

 

Комплектът за лула е подходящ подарък за:

 

  • Любителите на хубавия тютюн. За повечето хора, ценители на ароматния тютюн, комплектът за лула е желан и харесван подарък. На едно място сме събрали необходимите аксесоари свързани с магическата церемонията. Този ритуал носи спокойствие и удовлетворение на хората привързани към лулите. Можете да доставите истинска радост, като направите незабравим дар.
  • За спомен на близък човек. Когато търсите подарък за човек, склонен към дълбоки размисли и замисленост, комплектът за лула е добре подбрания дар за него. Един нов навик би помогнал на Вашия близък да намери спокойствие и релаксация, толкова необходими за мислещите хора. Споменът, който ще остане от Вашия жест, ще бъде запомнен за дълго.

 

От какво е изработен комплектът

За изработването на комплекта, използваме различни видове масивна дървесина  – американски орех, махагон, ниангон, стар дъб или друга екзотичен дървен материал, който закупуваме от лицензиран търговец със сертификат за качество. За паничката и вътрешната част на кутията използваме месинг лист, за държачите – месингови пръти, а за накрайниците на инструментите стомана. В средата на пепелника поставяме корк във формата на гъбка.

 

Направете подаръка още по-личен

 

  • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
  • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на комплекта все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на артикулите в красив и бляскав вид.

 

За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Срокът за изработването на комплекта  е  15 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228