Комплект фиала и маска от "Далакова могила"

  • Кат. номер: 10111
Комплект реплики на златна маска и златна фиала от „Далакова могила“ край Сливен. Подходящ луксозен подарък за чужденец или бизнес партньор

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Размери на кутията

  • дължина – 330 мм
  • ширина – 200 мм
  • височина – 60 мм

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела

 

 

Златните съдове са намерени в „Далакова могила“ край град Сливен. През 2007 година, траколожката експедиция „Темп“, с ръководител д-р Георги Китов, правят поредното сензационно  откритие в местността - множество златни и сребърни съдове и други погребални предмети. Между съдовете откриват златна маска и две златни фиали. Предполага се, че са принадлежали на владетеля Севт, син на Терес.

 

Откритите предмети се пазят в музея в Сливен, за да ги разгледа всеки, който желае.

 

Златният комплект е подходящ подарък за :

 

  • Чужденец. За да оставите добър спомен на Ваш чуждестранен бизнес партньор или просто познат, направете подарък, който да го впечатли. Репликите на антични тракийски съдове са едни от най-подходящите подаръци за чужденци. Красиви са и са свързани с историята и традициите на българите.
  • Делови партньор. Подаръкът, който избирате за Вашия делови партньор трябва да е съобразен с неговия ранг, да е стилен, изискан и добре подбран. Комплектът  реплики на златни съдове от „Далакова могила“ е подходящ дар, който ще направи впечатление и ще се приеме с възхита. Ако желаете, можете да научите повече за размяната на бизнес подаръци от статията „Какъв подарък да изберем за бизнес партньор“. 

 

 

Как и от какъв материал е изработен комплектът

 

Когато изработваме реплика на античен съд, винаги се стараем да запазим духа и посланието, излъчвани от оригиналния предмет.

Изработваме съдовете от меден лист. Маската е с кръгла форма. Стилизирано е лицето на мъж.  При откриването на оригинала, дясната страна е била повредена и ние сме я изобразили  така, както е била намерена. Положили сме я върху дървена орехова плочка, за да може да се закача на стена.  За фиалата -  формата е кръг, дълбочината ѝ е около 40 мм до гладката част на устието. Има високо умбо – изпъкналата част в центъра на дъното, типична за фиалите. Украсите са канелюри, които обхващат цялата  повърхност до ръба. Златното покритие и на двата съда е 24К.

 

 

Направете подаръка още по-личен

 

  • Подаръкът е в луксозна опаковка, в която поставяме сертификат издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността и качеството на изделието. В кутията има описание на репликата и информация къде е открита, в кой музей можете да видите оригинала. Прибавили сме и елегантна дипляна със снимки на някои от нашите изделия. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.
  • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава по-голяма емоционална стойност на подаръка.

 

 

Как да запазите  външния вид на съдовете все така красиви

 

Радваме се да Ви предложим услугата „поддържане на съдовете в красив и бляскав вид“.

 

  • Ако след време някое покритие потъмнее или се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или желаете просто да го освежите, ние ще го възстановим срещу сума, която определяме след оглед на фиалата.
  • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

 

Срок за изработка

 

Обадете ни се. Ако комплектът не е наличен, ние ще го изработим за 7 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни  или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228

1 270,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 270,00 BGN
Моля, изберете: