Кани и други съдове изработени от сребро 950

На всички ни е известно, че среброто е познато на хората от древни времена и че то е мощно антимикробно средство. Лечебните му свойства са били познати и на траките. Не случайно повечето тракийски съдове, открити по нашите земи, са именно сребърни. Рогозенското съкровище е изработено VI и V в. пр. Хр. Хората са се хранели със сребърни прибори и са пиели в сребърни чаши. Държали са храната в сребърни съдове, за да не се разваля. Няма християнин, който да не е чувал за „светената вода“, а тя става такава, след като престои известно време в сребърна кана или чаша.

 Освен че предлага здравословен начин на живот, среброто е и инвестиция. Стойността му е скочила с 22% от началото на 2016 г., превръщайки го в една от най-добрите инвестиции. Да притежаваш сребро и злато, е начин да защитиш състоянието си по време на криза.

 При нас можете да намерите голямо разнообразие от чаши, кани и прибори,  изработени от сребро проба 950. Всички изделия се предлагат в луксозна кутия, в която по желание можем да поставим метална табела с Ваш текст.

 

 
Подреди по