Кана за вино от орехова дървесина и мед със позлата

 • Кат. номер: 04072
 
Красива дървена кана, изработена от орех и мед, със златно покритие. Подходящ подарък за юбилей, годишнина или семеен празник
 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на каната е: 

 • височина 240 мм,
 • диаметър 140 мм,
 • обемът на течността е 850 мл

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

 

 

2 880,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 880,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 Много повече от кана, тя излъчва елегантност, топлина и уют.

 

В нея са концентрирани години на опит, знание и прецизна работа, в които създадохме модели без аналог в световните занаяти. Комбинирахме живия материал – дървото – със студения метал. Единият „диша“ и изменя структурата си в зависимост от температурата и влажността на въздуха, другият не се променя. Ние успяхме да накараме тези два материала да бъдат едно. Лимитирана серия от съдове - кана, бокали, чаши и други предмети, изработени от естествена масивна дървесина, мед, с позлата или сребро.

 

Каната е подходяща за

 
 • Юбилей или годишнина. За да оставите скъп спомен и да направите впечатление, подарете неповторимата дървена кана. Тя e подходящ подарък за хора, които обичат семейния уют и удобство.
 • Семеен празник. Какъв по-подходящ подарък за този празник от каната за вино? Великолепният дизайн, съчетан с удоволствието да пиете вино от златен съд, прави каната желан дар.
 • Коледен подарък. Каната за вино е символ на духа в семейството. Това е може би най-подходящият момент да направите на семейството си красив подарък.

 

Предимства

 

 • Поддържа постоянна температурата на питието. Позлатеният съдържател е обвит с дървена облицовка от масив орех, който съхранява температурата на питието непроменена дълго време. Дървото е един от най-добрите топлоизолатори.
 • Виното/водата са в злато и действат подмладяващо. Казват, че да пиеш от златен съд е много полезно. Когато оставите вода за 24 часа в златен или позлатен съд, в нея се отлагат малки фини частици. Златната вода подмладява организма и действа стимулиращо на сърдечно-съдовата система.
 • Неповторима е. Дървената кана е уникат. Когато я подарявате, бъдете сигурни, че Вашият подарък ще бъде забелязан, запомнен и оценен, защото няма друг като него. Подарявате скъп спомен, който ще остане за поколенията.

 

Как и от какви материали е изработена

 

За изработването на тази уникална дървена кана са необходими над 160 часа труд.

 

 • Каната се прави от мед с позлата, която  „обличаме“ с естествена орехова дървесина.
 • Първо се изработва съдържателят от мед и се позлатява с 24К. След това се изработват отделните дървени части. След напасването им с метала се сглобяват. Допълнително се изработват ринговете с дръжката. Позлатяват се, и се монтират върху каната.
 • Каната е абсолютно функционална и в нея могат да се съхраняват течности.
 

Направете подаръка личен

 
 • За да направите подаръка съвсем личен, можем да гравираме кратък текст  на дъното на каната. Ако желаете да оставите по-дълго послание, ще изработим метална табелка с текста и ще я поставим в луксозната кутия заедно с каната.
 • Добър вариант е да комбинирате каната с два или повече дървени бокала, както е показано на снимката по-горе. Бокалите са в същия стил. От този комплект досега сме изработили само пет броя, като единият е притежание на известен британски бизнесмен, филантроп.
 • Красивата опаковка е от голямо значение. Кутията, в която поставяме каната или комплекта е луксозно изработена от първокачествени материали. В нея слагаме  сертификат за автентичност, издаден от „Зографов и син“.  В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите каната все така красива

 

Радваме се да Ви предложим услугата –„поддържане на съдовете на „Зографов и син“ в красив и бляскав вид“.

 • Каната ще Ви радва дълги години с красивия си външен вид, ако не слагате в миялна машина. Дървото не обича резките температурни разлики. След измиване,  подсушете внимателно с мека кърпа. Не я поставяйте на пряка слънчева светлина през лятото.
 • Ако след време някое покритие потъмнее или се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите.

 

Срок за изработка

 

Ако каната не е в наличност, срокът за изработването е  20 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит в сферата. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228