КАНА ЗА ВИНО ОТ ОРЕХ И ПОЗЛАТА

  • Кат. номер: 04072

 

Срок за изработка

 При липса на наличност, минимален срок за изработка 20 дни!

Свържете се с нас за да уточним периода за изработване.

 

Спецификация

Височина 240мм; Диаметър 140мм; Вместимост 850мл; Материал: дърво: американски тъмен орех, метал: мед със златно покритие 24К.

 

По желание, ще изработим месингова табела на която можем да изпишем Вашето послание – цена 25лв

 

Ръчно изработена кана за вино от орехово дърво и мед със златно покритие.

 

Уникалното при тази кана е, че първо се изработва вътрешната част (съдържателят на питието) от мед и се позлатява с 24К злато. След това този детайл се „облича“ с орехово дърво или по желание на клиента (венге, махагон, череша и др.). Дървото се обработва с различни екологични материали и масла, за да се предпази от напукване. То е с високо качество, добър топлоизолатор, осигурява трайна защита и запазва  температурата на виното. Основно проучване, направено от фирмата, показа, че този вид комбиниране не е правено досега. Естетическата преценка оставяме на Вас.

Този уникален модел на кана е по дизайн на фирмата, той е без аналог в България.  Притежателят ѝ може да бъде сигурен, че е един от малкото колекционери собстеници на серията уникати.

Ако желаете можем да изработим каната от различна дървесина, например: орех, венге, махагон. Освен дървото можете да избирате и цвета в който то да се обработи. На допълнителните снимки предлагаме каната в комбинация на дървени бокали за вино.

 

Грижа и поддръжка

 

care-maintenance-bg.html

1 200,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 200,00 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!