Сребърна кана за вода с релефни мотиви 1,2л без капаче

 • Кат. номер: 09083

 

Сребърна кана за вода - 1,2л, с частично златно покритие. Подходящ подарък за бизнес партньор, за колега или годишнина

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Размери:

 • височина - 210 мм,
 • диаметър - 120 мм,
 • обем - 1200 мл.
 • сребро 950– 520г.

/грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

 Допълнително изработване на капаче - 350лв

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

3 960,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 960,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Важно!  По Ваше желание  можем да изработим допълнително сребърно капаче към каната за вода. 

Цената на каната плюс капачето е 4 040лв 

 

Сребърната кана за вода е с вместимост 1,2л.  Достатъчно е да съхраните водата в съда за 12 часа и тя вече ще е наситена с достатъчно количество сребърни йони, така полезни за здравето на човека. За да разберете за полезните свойства на среброто, моля прочетете статията Чудодейните свойства на среброто в борба срещу вирусите“

 

 

Каната от 1,2л е подходяща за

 

 • Подарък за бизнес партньор. Особено когато искате да направите силно впечатление, може да я съчетаете с две чаши със същата гравюра. Така се получава внушителен подарък, който определено ще се бъде приет с овации.
 • Подарък за колега. Каната за вода с релефни мотиви  е чудесен колективен подарък, с който да изразите благодарност си към дългогодишен колега. Вашият подарък ще го впечатли и ще му остави дълготраен спомен.
 • Подарък за годишнина или юбилей. Поводи за подаръци има много, но като че ли, когато събитието е годишнина или юбилей, подаръкът трябва да е по-специален, за да бъде запомнен за дълго. Каната от 1,2л с релефни мотиви е достоен подарък, който буди възхищение и остава чудесен спомен.

 

 

От какво е изработена каната

 

 

Изработваме каната  от сребро проба 950 и частично златно покритие 24К.

Увеличихме размера и обемът ѝ е 1,2литра. Запазили сме формата на оригинала, дъното е стеснено и плавно преминава в ниско конично столче. Нагоре се разширява, като преходът е подчертан с позлатен кант. Дръжката е масивна и е прикрепена към устието и центъра на съда. Върху тялото на каната има нежен фриз от успоредни канелюри. Ръчната изработка ни помага да прецизираме всеки детайл.

 

В каната може да се съхранява вода и да се използва ежедневно.

 

За да съхраните блестящия вид на изделията, закупени от нас, прочетете статията с указания как да се грижите за тях

 

 

Как да направите подаръка още по-личен

 

 • Комбинирайте каната с чаши. Ако искате да направите запомнящ се подарък, ние Ви предлагаме да комбинирате каната за вода с две чаши със същите релефни мотиви. Подаръкът ще направи силно впечатление.   Разгледайте нашето предложение:

 

 

 

 

Така създаден, подаръкът Ви е богат,  демонстрира отделените от Вас грижа и внимание.

 • Поставете метална табелка с лично послание. Когато изберете подарък, направете личен жест – създайте кратък текст, посветен на човека за когото ще подарите. Ние ще го гравираме върху метална табелка и ще я поставим в луксозната кутия заедно със харесания от Вас съд. Вниманието и уважението, което засвидетелствате по този начин, ще бъдат високо оценени.

Върху репликите на антични съдове не поставяме гравюри, надписи или фирмени знаци.

 • Красивата опаковка грабва вниманието и увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия получавате в луксозна кутия, съобразена с предмета. В нея поставяме сертификат, издаден от „Зографов и син“, който гарантира автентичността на изделието. В кутията има кратко описание на историята на предмета и кратка информация за нас. Добавяме  и луксозен каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, поставяме кутията в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

 

Направете подарък, който впечатлява и остава за цял живот.

 

 

Срок за изработка

 

Ако каната не е в наличност, срокът за изработване е 10 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

 

За нас е удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви!

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228