Какво пожелание да напишете, когато правите подарък

Какво пожелание да напишете, когато правите подарък

 

Наближава празникът на Ваш близък, приятел, роднина или колега. Избрали сте чудесен подарък от продуктите на „Зографов и син“. Дарът е в луксозна опаковка и красив брандиран плик, готов да бъде поднесен. Щастливи сте и мислите, че подготовката за събитието е завършена. Но, знаете ли колко е важно към Вашия подарък да добавите и лично пожелание към получателя? Независимо какво е събитието -  рожден ден, годишнина, семейно тържество, кръщене, сватба или да кажете „благодаря“ на някого, прибавете своите поздравления или пожелания.  Вашият жест на внимание става значим, дарът вече не е анонимен, вие го адресирате към конкретен човек, а това остава силно емоционално чувство у получателя.

Възможно е да се затруднявате, какви точно думи да използвате. Ще Ви помогнем.

 

През годините сме изписвали върху месингови табелки много поздравления, лични пожелания или само имена и дати. По-долу Ви показваме различни текстове-примери според повода.

 

Ако не откриете Вашето пожелание в нашите предложения, в края на текста Ви даваме съвет, който може да улесни оформянето на лично  послание.

 

 В предлаганите модели образно сме избрали имената „Иван“ и „Мария“.

 

 

 

Годишнина, юбилей

 

 

 

 

 • Честит 50 годишен юбилей мамо. С много обич. Твой син
 • Да имаш 60 годишен опит и преживявания е живо богатство, защото само така знаеш как се живее щастливо и пълноценно. Честит юбилей! От колектива
 • Честит юбилей Иване! С пожелания поне още 50 години да си най-щастливия, уважаван и обичан човек! от приятелите

 

 

Рожден ден

 

 

 

 • Бъди жив и здрав и много щастлив. Бъди неповторим и все така чаровен. от Мария 02.2022
 • С дълбока признателност и с пожелания за здраве и успехи! Честит Рожден Ден д-р Иван Иванов! от сем. Георгиеви
 • Скъпи батко, Честит Рожен Ден!

 

 

Кръщене

 

 

 

 • Честита първа рожба! от кръстник Иван
 • За спомен от Светото Кръщене на Иван от мама и тати
 • Бъди благословен на твоя Кръщелен ден! баба Мария и дядо Иван

 

 

Сватба

 

 

 

 • Честит 20 годишен съвместен живот! Бъдете щастливи мамо и тате.
 • Мило семейство, нека всеки нов ден ви носи любов, а всяка нощ – глътка щастие. Споделяйте мечтите си на глас, преоткривайте се отново, поставяйте приятелството и доверието в основата на вашата любов и бъдете благословени!
 • Скъпи приятели, пожелаваме ви брак, като приказка безкрай, съвместен живот, който да е в рай! От тук нататък битът ви да е лесен, на младото семейство живота да е песен. Наздраве от компанията

 

 

Колега, шеф

 

 

 

 • Честито пенсиониране началник! Да са светли и безоблачни дните ти. Да са красиви и сбъднати мечтите ти. От колегите. 25.03.2021
 • Да се наслаждаваш на кратките и заслужени мигове на отмора. От колегите
 • Никога няма да забравим твоя принос в изграждането на отдела ни. Бъди здрав. От най-задружния екип

 

Лични пожелания

 

 

 

 • И сто живота да има, пак теб щях да избера. Честит празник! от Мария
 • С вечна любов
 • Отпивай с всяка глътка от Божията благодат на живота!

 

Благодарност

 

 

 

 • Нашият малък колектив ти благодари за навременната помощ, която ти ни оказа. Бъди жив и здрав.
 • Благодаря Ви д-р Иванов! Благодаря на Вашите професионализъм и всеотдайност, които влагате за спасяването на животи. Бъдете благословен.
 • За мен е чест да познавам човек като теб! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет! Ти заслужаваш най-доброто!

 

Инициали или кратки текстове върху продукт

 

Много хора  поставят своя монограм или име върху чашата си. Това им носи добро настроение, когато отпиват от нея.

 

 

 

 • Чашата на Иван
 • Иван и Мария 01.10.2020
 • Честита годишнина! 20.05.2020

 

Фирмени послания

 

 

 

 • Да се съберем заедно е начало, да останем заедно е прогрес, да работим заедно е успех. С пожелание още дълги години да съхраним този успех! Екипа на …., дата

 

 

 • На академик Иванов, по повод 70годишнина с най-искрени пожелания за здраве и творческо дълголетие! (Фирмен знак), дата

 

И накрая, ето нашия съвет. Когато се чудите как, с какво име да се обърнете към получателя, припомнете си, как го наричате когато сте заедно, имате ли някакви имена, които само вие използвате. Ако не сте сигурни какво да напишете в текста, спомнете си някакво събитие или закачка, които сте преживяли заедно или място на което сте били. Използвайте тези думи в посланието, те са лични и това ще зарадва човека насреща. Примерно: ако имате любима дума като „бате“, напишете „Подарявам ти тази чаша бате, да ти напомня за мен“ или „Ще те чакам с тази чаша в „Еди си кой“ в 5“, или „Ще пия за твое здраве в бар „Еди си кой“, ти знаеш“, и т.н..

 

Създайте свое уникално послание, напишете нещо което наистина чувствате и искате да кажете на човека, на когото правите подаръка. Искрените думи завладяват и създават силна емоция. 

 

Надяваме се, че сме ви помогнали да създадете Вашето неповторимо пожелание.

Ние от Зографов и Син сме тук, за да направим избора на подарък лесно и приятно преживяване. Независимо дали търсите идеалния дар за близък човек или за корпоративно събитие, ние разполагаме с богато разнообразие от възможности, които ще впечатлят всякакъв вкус и предпочитания. Ако желаете, ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия подарък за Вашия случай.

прочети още

Можете ли да познаете кое е това нещо, което притежават Анджелина Джоли, шахматистът Анатолий Карпов, Клаус Майне от „Скорпиънс”, австрийският парашутист, който скочи от „ръба” на космоса Феликс Баумгартнер, Симеон Сакскобургготски, АлберII и президентите Георги Първанов, Бронислав Коморовски, Нурсултан Назърбаев, Бил Клинтън и Владимир Путин? това са ювелирните изделия на семейната фирма „Зографов и син” – луксозни подаръци, предимно от благородни материали, които разнасят славата на България във всички краища на света.

прочети още

Българската марка е нарицателно за изящни изделия с красота, стил и уникалност Сребърни чаши, съдове от екзотична дървесина, реплики на тракийски съкровища: повече от 30 години луксозните артикули с марката Зографов са най-добрият избор за подаръци, които впечатляват, вдъхновяват и говорят за красота, сила и майсторство.

прочети още

„Коя дървена чаша за уиски да избера? Имате с различна дървесина, цвят и метал – сребро или позлата. Какво бихте ми предложили?“ Предпочитанието на цветовете и дървесината....

прочети още

Чашите за уиски изработени от орехова дървесина имат наситен, тъмен цвят и гладка текстура, която се чувства удобно в ръката. Комбинацията от материали, топлата и естествена красота на ореховото дърво .....

прочети още

Чашите за уиски от череша имат топъл, привлекателен вид и често се използват за специални поводи. Комбинацията със златни или сребърни акценти, допълват естетиката на дървото. Екзотична, с подчертана ......

прочети още

Когато сме щастливи, предпочитаме ярки и светли цветове, може би бялата или синята чаша. Ако сме в настроение за размисъл, клоним към чашата от орехово дърво. Ако имаме успешен ден, червената или черната чаша ни привличат......

прочети още

Уникалният подарък е незабравим дар, той показва на получателя, че наистина мислите за него, че го разбирате и знаете какво има значение за него. Такъв дар отразява връзката ви. Това е обмислен подарък, който идва от сърце и носи радост. Начинът, по който дарявате е пряко свързан с личното Ви отношение към човека.

прочети още

Ако желаете, ние можем да се погрижим за Вашите изделия. Обадете ни се и ще възстановим не само сребърния съд, но и ще нанесем допълнително златно покритие. Така, отново ще притежавате Вашата любима чаша или кана в първоначалния ѝ вид.

прочети още

В тази статия Ви разказваме какво символизират различните видове дървета, как се изработват съдовете от дърво и в какъв вид ги получавате от нашето ателие. Така ще Ви е по-лесно да изберете най-подходящите за Вас или за човека, на който искате да ги подарите.

прочети още

Според последните изследвания, направени от американските биолози и епидемиолози, среброто е в състояние да се справи с новите вируси и бактерии, за разлика от повечето известни антибиотици и антисептични средства. Затова не е странно, че сребърната вода се очертава да се превърне в антибактериално чудо.

прочети още

Когато искате да зарадвате свой близък, приятел или колега по случай празника му, направете нещо специално за него. Подарете му нещо оригинално, въздействащо, персонално, луксозно – нещо уникално. Благодарността, която ще видите в очите му, ще Ви направи щастливи.

прочети още

Ние от “Зографов и син” ви предлагаме луксозни подаръци, събрали дух, емоция и сантимент каквито, обещаваме ви, няма да намерите другаде! ИЗБЕРИ ЦЕНЕН ПОДАРЪК Какъв подарък да изберете за 50-та годишнина?

прочети още

Когато ви се налага да правите протоколни подаръци или да търсите оригинален подарък за чужденец, възможно най-добрият избор са репликите на тракийски съкровища

прочети още

Има две много реални причини, заради които трябва да се купуват делови подаръци, едната е да благодарите на някого за работата му през годината. Другата - да си гарантирате, че този човек ще продължи да мисли за вас

прочети още

Рогозенското съкровище е открито случайно през 1986г в с. Рогозен. Селото се намира в Северозападна България, близо до гр. Враца.

прочети още

Великденските обичаи са много почитани сред християните по цял свят. Единият от тях е свързан с яйцето. Не е известно от кога датира тази традиция. Някои казват, че яйцата са се боядисвали и раздавали още в Древен Египет, Персия, Рим, Китай и Гърция.

прочети още

Да създадеш неповторима емоция на най-близкия или да впечатлиш бизнес партньор, желанието да оставиш нещо за децата си, за децата им, дори за хората след стотици години, е незаменимо чувство и силна мотивация.

прочети още

Ако някога посетите музея във Враца, в трезора му ще откриете невероятна гледка: десетки малки съдове, поставени в специални камери, сякаш говорят и разказват своята история. Пищните им детайли искрят в тъмното и можем само да си представяме как са били изработвани от древните майстори.

прочети още

Когато търсите подарък за имен ден, изберете го така, че да отговаря на историята и образа на празнувания светец. Като стил и направа е добре да се насочите към ръчна изработка, дървен материал, благородно покритие. Ако човекът Ви е близък и имате финансова възможност, подберете предмет от масивно сребро, който ще донесе по-голяма емоционална стойност и ще остане във времето като истинско произведение на изкуството.

прочети още

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения от Андреа Пунчева

прочети още

Когато преди 26 години Николай Зографов решава да се посвети на своето фино изкуство, той не предполага, че след години творенията му ще принадлежат на президенти, дипломати, аристократи, артисти и известни личности от цял свят. Талантливите му ръце извайват съвършени композиции от благородни метали и екзотична дървесина, превръщайки предметите в истински произведения на изкуството.

прочети още

Любомир Зографов пред Bulevard.bg - за наследствения занаят да изработваш подаръци за ценители, Светия граал като вдъхновение и умението да впечатлиш дори Бил Клинтън

прочети още

Тoва, което ни прави различни, е че ние създаваме положителни емоции с всеки наш продукт. Поднасяме радост, облечена в усмивка и добра дума.

прочети още