Изкуството да създадеш емоция: Персонализацията на подаръците

Изкуството да създадеш емоция: Персонализацията на подаръците

 

 

 

Знаете ли как да направите Вашия подарък незабравим?  

 

 

„Персонализираният подарък е начин да покажете на някого, че е уникално оценен.“

 

 

 

 

За да персонализирате Вашия дар е необходимо да подчертаете неповторимостта му. Така, както всеки човек е уникален, то и персонализираният подарък акцентира върху тази индивидуалност.

 

 

 

 

 

Изборът на подарък понякога е труден. Съмнения, несигурност, би ли бил подходящ, ще му хареса ли ….. все въпроси, които човек тръгнал на такава мисия си задава. Идеята за перфектния подарък може да се окаже изключително трудна и абстрактна задача, а процесът на намиране на решение, което да отговаря на тези очаквания, да бъде предизвикателен.

 

Ние от Зографов и Син сме тук, за да направим избора на подарък лесно и приятно преживяване. Независимо дали търсите идеалния дар за близък човек или за корпоративно събитие, ние разполагаме с богато разнообразие от възможности, които ще впечатлят всякакъв вкус и предпочитания. Ако желаете, ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия подарък за Вашия случай.

 

 

                                                               

 

 

След като сте избрали подходящия предмет, който считате, че отговаря на вкуса на човека, за когото е предназначен, е време да помислите как да направите поднасянето му, така че да се превърне в магическо изживяване, миг в който той да почувства  Вашето отношение и грижа към неговата личност.

 

За да създадете дар, който се запомня, е важно не само визуалното изживяване. Важна е и  емоционалната връзка между Вас и получателя, защото тя изразява Вашето уважение към него, показва че сте отделили време и усилия, за да изберете нещо специално и неповторимо, че познавате предпочитанията и интересите му и сте се постарали да го направите щастлив.

 

Без съмнение е, че създаването на персонализация, прави стойността на подаръка по-висока. Тя е израз на грижа, на внимание и индивидуално отношение.

 

 

                                              

 

 

Обърнете специално внимание на детайлите: опаковката, табелката, гравюрата и други елементи, които могат да придадат уникален характер на подаръка.

 

Припомнете си Ваше тържество, на което много гости са уважили празника Ви. Можете ли да си спомните всички подаръци, които сте получили от кого са? Със сигурност знаете тези, които са  надписани специално от подателя.

 

Гравюрите, надписите и монограмите играят важна роля в персонализацията на подаръка, като му придават индивидуален и завършен вид. Гравирането на лични послания или символи върху метална табелка, придава не само персонален, а и сантиментален оттенък на Вашия дар.

 

                                            

 

Добре е да създадете текст, който да бъде свързан с конкретни събития, дати или важни моменти  във вашите отношения, текст който ние ще гравираме върху метална табела и ще поставим в кутията заедно с Вашия подарък. Едно добро послание, адресирано и прочетено от получателя, ще се превърне в дълбок и вълнуващ спомен.

 

 

                                              

 

 

Подготвили сме статия, в която можете да прочетете различни предложения за текстове: „Какво пожелание да напишете, когато правите подарък“

Силно впечатление прави гравюрата върху самия предмет, тя има емоционално въздействие върху получателя. Гравирането на текст или символи върху предмета е типичен елемент при персонализацията. Изписване на име, дата или специфично послание прави преживяването от получаването на подаръка по-лично и специално.

 

 

                                                 

 

 

Едно от последните ни предложения за персонализиране на подаръка е насочено към съдове, изработени от дърво и метал. Чрез прилагане на съвременна технология ние изрязваме в дървото различни, сложни, триизмерни  декоративни мотиви и изображения. Този начин на обработка позволява да придадем на изделието уникален характер. Предпочитаните  изображения често са свързани с фигурални композиции от зодиакалните знаци в китайския и старобългарския календари.

 

 

                                              

 

 

За персонализацията на подаръка е важна и специалната опаковка, която не само приковава погледа, но и допълнително подчертава стойността на дара.

 

Нашите опаковки се отличават с елегантен дизайн и премиум материали. Изработват се от фирма водеща в производството на луксозните опаковки.  

 

 

                                                

 

 

Във всяка кутия, освен избраното от Вас изделие, сме поставили красиво изработена брошура.  В нея представяме избрани продукти от нашия асортимент и предоставяме кратко описание за компанията ни. Също така ще намерите сертификат за качество на избрания артикул, заедно със специална кърпичка, предназначена за поддържане на блясъка на Вашите сребърни съдове.

 

За допълнителна елегантност, всяка кутия, която получавате в нашето ателие, е внимателно поставена в стилна хартиена торбичка, с логото на нашата компания.

 

Персонализирането на подаръка е процес, който изисква време и внимание към детайла. Необходимо е да предвидите по-дълъг срок за  изпълнение и изработка на Вашия подарък, в който да бъде създадена неговата уникалност. Подготовката на файлове и графичните предложения се нуждаят от време и старателна обработка на всеки елемент, като те ще бъдат съгласувани с Вашите желания.

 

Тъй като всяка персонализация е уникална и специфична за Вашето изделие, цената може да варира в зависимост от сложността на проекта, използваните материали и време, което е необходимо за изпълнението му. Въпреки че процесът отнеме по-дълъг период, резултатът е сигурен - един уникален, персонализиран подарък, който прави споменът от момента вечен.

 

Подаръкът не е само предметът, който сте избрали. Подаръкът е в емоцията, във вълнението, в радостта, в изживяването, което доставяте. Персонализацията прави подаръка не просто предмет, а истинско преживяване, пълно с възторг, радост и уважение.

 

Заповядайте при нас или ни се обадете. Изберете подарък от нашите предложения, който ще персонализираме  и ние ще превърнем момента на поднасяне в незабравим спомен.

 

 

 

 

 

 

                                           

 

Можете ли да познаете кое е това нещо, което притежават Анджелина Джоли, шахматистът Анатолий Карпов, Клаус Майне от „Скорпиънс”, австрийският парашутист, който скочи от „ръба” на космоса Феликс Баумгартнер, Симеон Сакскобургготски, АлберII и президентите Георги Първанов, Бронислав Коморовски, Нурсултан Назърбаев, Бил Клинтън и Владимир Путин? това са ювелирните изделия на семейната фирма „Зографов и син” – луксозни подаръци, предимно от благородни материали, които разнасят славата на България във всички краища на света.

прочети още

Българската марка е нарицателно за изящни изделия с красота, стил и уникалност Сребърни чаши, съдове от екзотична дървесина, реплики на тракийски съкровища: повече от 30 години луксозните артикули с марката Зографов са най-добрият избор за подаръци, които впечатляват, вдъхновяват и говорят за красота, сила и майсторство.

прочети още

„Коя дървена чаша за уиски да избера? Имате с различна дървесина, цвят и метал – сребро или позлата. Какво бихте ми предложили?“ Предпочитанието на цветовете и дървесината....

прочети още

Чашите за уиски изработени от орехова дървесина имат наситен, тъмен цвят и гладка текстура, която се чувства удобно в ръката. Комбинацията от материали, топлата и естествена красота на ореховото дърво .....

прочети още

Чашите за уиски от череша имат топъл, привлекателен вид и често се използват за специални поводи. Комбинацията със златни или сребърни акценти, допълват естетиката на дървото. Екзотична, с подчертана ......

прочети още

Когато сме щастливи, предпочитаме ярки и светли цветове, може би бялата или синята чаша. Ако сме в настроение за размисъл, клоним към чашата от орехово дърво. Ако имаме успешен ден, червената или черната чаша ни привличат......

прочети още

Уникалният подарък е незабравим дар, той показва на получателя, че наистина мислите за него, че го разбирате и знаете какво има значение за него. Такъв дар отразява връзката ви. Това е обмислен подарък, който идва от сърце и носи радост. Начинът, по който дарявате е пряко свързан с личното Ви отношение към човека.

прочети още

През годините сме изписвали върху месингови табелки много поздравления, лични пожелания или само имена и дати. По-долу Ви показваме различни текстове-примери според повода. Това може да Ви улесни, когато съставяте Вашият текст.

прочети още

Ако желаете, ние можем да се погрижим за Вашите изделия. Обадете ни се и ще възстановим не само сребърния съд, но и ще нанесем допълнително златно покритие. Така, отново ще притежавате Вашата любима чаша или кана в първоначалния ѝ вид.

прочети още

В тази статия Ви разказваме какво символизират различните видове дървета, как се изработват съдовете от дърво и в какъв вид ги получавате от нашето ателие. Така ще Ви е по-лесно да изберете най-подходящите за Вас или за човека, на който искате да ги подарите.

прочети още

Според последните изследвания, направени от американските биолози и епидемиолози, среброто е в състояние да се справи с новите вируси и бактерии, за разлика от повечето известни антибиотици и антисептични средства. Затова не е странно, че сребърната вода се очертава да се превърне в антибактериално чудо.

прочети още

Когато искате да зарадвате свой близък, приятел или колега по случай празника му, направете нещо специално за него. Подарете му нещо оригинално, въздействащо, персонално, луксозно – нещо уникално. Благодарността, която ще видите в очите му, ще Ви направи щастливи.

прочети още

Ние от “Зографов и син” ви предлагаме луксозни подаръци, събрали дух, емоция и сантимент каквито, обещаваме ви, няма да намерите другаде! ИЗБЕРИ ЦЕНЕН ПОДАРЪК Какъв подарък да изберете за 50-та годишнина?

прочети още

Когато ви се налага да правите протоколни подаръци или да търсите оригинален подарък за чужденец, възможно най-добрият избор са репликите на тракийски съкровища

прочети още

Има две много реални причини, заради които трябва да се купуват делови подаръци, едната е да благодарите на някого за работата му през годината. Другата - да си гарантирате, че този човек ще продължи да мисли за вас

прочети още

Рогозенското съкровище е открито случайно през 1986г в с. Рогозен. Селото се намира в Северозападна България, близо до гр. Враца.

прочети още

Великденските обичаи са много почитани сред християните по цял свят. Единият от тях е свързан с яйцето. Не е известно от кога датира тази традиция. Някои казват, че яйцата са се боядисвали и раздавали още в Древен Египет, Персия, Рим, Китай и Гърция.

прочети още

Да създадеш неповторима емоция на най-близкия или да впечатлиш бизнес партньор, желанието да оставиш нещо за децата си, за децата им, дори за хората след стотици години, е незаменимо чувство и силна мотивация.

прочети още

Ако някога посетите музея във Враца, в трезора му ще откриете невероятна гледка: десетки малки съдове, поставени в специални камери, сякаш говорят и разказват своята история. Пищните им детайли искрят в тъмното и можем само да си представяме как са били изработвани от древните майстори.

прочети още

Когато търсите подарък за имен ден, изберете го така, че да отговаря на историята и образа на празнувания светец. Като стил и направа е добре да се насочите към ръчна изработка, дървен материал, благородно покритие. Ако човекът Ви е близък и имате финансова възможност, подберете предмет от масивно сребро, който ще донесе по-голяма емоционална стойност и ще остане във времето като истинско произведение на изкуството.

прочети още

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения от Андреа Пунчева

прочети още

Когато преди 26 години Николай Зографов решава да се посвети на своето фино изкуство, той не предполага, че след години творенията му ще принадлежат на президенти, дипломати, аристократи, артисти и известни личности от цял свят. Талантливите му ръце извайват съвършени композиции от благородни метали и екзотична дървесина, превръщайки предметите в истински произведения на изкуството.

прочети още

Любомир Зографов пред Bulevard.bg - за наследствения занаят да изработваш подаръци за ценители, Светия граал като вдъхновение и умението да впечатлиш дори Бил Клинтън

прочети още

Тoва, което ни прави различни, е че ние създаваме положителни емоции с всеки наш продукт. Поднасяме радост, облечена в усмивка и добра дума.

прочети още