ХАЛБА ЗА БИРА

  • Кат. номер: 04073

 

 Срок за изработка

 При липса на наличност, минимален срок за изработка 15 дни!

Свържете се с нас за да уточним периода за изработване.

 

Спецификация

Височина 220мм; Диаметър 100мм; Вместимост 400мл; Материал: дърво: меранти (от Северна Индия до Малайзия, Индонезия и Филипините), метал: мед със златно покритие 24К.

 

По желание, ще изработим месингова табела на която можем да изпишем Вашето послание – цена 25лв

 

Ръчно изработена чаша за бира от ниангон /екзотична дървесина/ и мед със златно покритие.

 

Халбата за бира можем да изработим от различен вид дървесина – венге, ниангон, орех, череша, дъб и други. Съобразяваме цвета на дървото според желанието на клиента. Дървото се обработва с различни екологични материали и масла, за да се предпази от напукване.

Този уникален модел чаша за бира е по дизайн на фирмата, той е без аналог в България.  Притежателят ѝ може да бъде сигурен, че е един от малкото колекционери собстеници на серията уникати.

Бирата е една от най-старите и най-консумирани алкохолни напитки в света. След водата и чая, в света се пие най-много бира. Тя се появява някъде в средата на 10-то хилядолетие пр.Хр., когато започва отглеждането на зърнени култури. Подборът на халба за бира е важен. Всички познавачи и ценители на пивото знаят, че хубавата халба трябва да се стеснява към върха. Така бирата запазва по дълго време ароматите и вкусовете си. Дървото, което обгражда съда, запазва температурата на бирата.

Ако желаете можем да изработим халба за бира от различна дървесина, например: орех, венге, махагон. Освен дървото можете да избирате и цвета с който то да се обработи.

Грижа и поддръжка

 

care-maintenance-bg.html

520,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 520,00 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!