Халба за бира от орех и мед с позлата

 • Кат. номер: 04073

 

Дървена халба за бира с позлата - луксозен мъжки подарък за  всякакъв повод

 

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Размери:

 

 • Височина - 220 мм;

 • Диаметър - 100 мм;

 • Вместимост - 400 мл;

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

890,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 890,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Дървената халба с голяма вместимост  е чудесен подарък за близък приятел.

 

„Добрите мъже пият добра бира."  - казва легендарният Хънтър Томпсън, създателят на гонзо журналистиката

Ние бихме добавили - „добрите мъже пият добра бира в  тежка чаша“.

Без съмнение, голяма част от мъжката половина на населението ще сподели това мнение.

Халбата е тежка, масивна и стои убедително в силната мъжка ръка.

Формата ѝ е присъща за  най-големите бокали от този тип, с гладки стени и стабилна основа. Подходяща е за тежки и малцови бири, които задържат за дълго гъстата пяна. Широкото гърло подчертава и засилва  ароматите на пивото.

 

Халбата е подходящ подарък за:

 

 • Мъже с изискан вкус. Дали защото се е наложило мнението, че повечето мъже предпочитат бирата като питие, но е факт, че халбата принадлежи към предпочитаните подаръци за силния пол. Стабилна и тежка тя стои в ръката на мъжа, като завладяващ със силата си трофей. Подарете тази красива дървена халба, с нея подарявате вълнуващи спомени.

 • Юбилей. Подходящ подарък за юбилей е комплект дървени халби за бира. Вие избирате цвета и вида на дървото. Предлагаме различни видове екзотична дървесина, като махагон, венге, американска череша, африкански ниангон и орех. Ако желаете можем да изработим метална табелка с Ваше лично послание.

 • Годишнина. Ако с Вашия съпруг празнувате годишнина от сватбата и той е любител на пивото, направете му подарък, дървена халба. Ние можем да инкрустираме инициалите му в дървото. Или ще гравираме дата и/или името върху метала. Така той ще получи подарък, в който Вие сте вложили Вашето лично отношение към него, а това не се забравя.

 

Защо дървената халба е подходящ подарък

 

 • Тя е неповторима. Уникалната комбинация на дървото с метала придава атрактивен вид на халбата. Нейната масивност е една от причините да бъде предпочитана от мъжете.

 • Тя е функционална. Дори когато пивото в чашата е много студено, Вашата ръка ще остане топла. Допира до дървото е много приятен, в същото време то действа като термос, запазва температурата на питието.

 • Тя е стилна. Халбата е красив, луксозен и стилен подарък. Елегантната ѝ визия привлича вниманието със златните елементи в нея. Да пиеш в злато, е като да пиеш от еликсира на младостта и дълголетието.

 

 

От какво и как е изработена халбата за бира

 

 • Направата ѝ изисква технологично време за изработка. Масивната дървесина е от първокачествен сушен и импрегниран материал. Дървото се реже на летви и се оставя да се отпусне преди да се слепи и обработи. Тази технология го предпазва от напукване. Дървесината преминава през редица операции, след това се байцва и лакира с безвредни и натурални  материали.

 • Съдържателят или казано с други думи, вътрешната метална част на чашата, изработваме от меден лист чрез метода на изтегляне. След окончателното му обработване, шлайфане и полиране го позлатяваме с злато 24К.

 • Последното действие е свързването на елементите. Това е най-важната операция. Дървото е жив материал, то се свива и разширява в зависимост от влажността и температурата на въздуха, докато металът е студен и твърд.  Всички части трябва да са изработени с прецизна точност за да се осъществи  съединяването им.

 

Направете подаръка по Ваш вкус

 

 

В зависимост от  повода, вкуса и предпочитанията на получателя, Вие можете да изберете:

 • Цвета и вида на дървото. Ние предлагаме различна дървесина за направата на халбата като: орех, венге, махагон, череша и други екзотични видове.
 • Цвят на дървесината. Предлагаме байц с богата палитра от цветове и нюанси, светли и тъмни, както червен, кафяв, зелен, син и други.
 • Вид на метала. По Ваше желание можем да изработим съдържателя на халбата от мед със златно покритие или от масив сребро проба 950
 • Красивата опаковка е от голяма значение. Предлагаме халбата в луксозна кутия. В нея поставяме сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В елегантната опаковка  добавяме  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.
 • По Ваше желание, можем да добавим метална табелка с личното Ви послание към получателя.

 

Как да запазите  външния вид на халбата все така красив

 

За да запазите първоначалния ѝ външен вид дълго време и за да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако халбата не е в наличност, срокът за изработването е  15 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни  или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228