Два броя чаши за ракия с релефен дизайн от масив сребро

 • Кат. номер: 09023
Чашите за ракия са изработени от сребро проба 950 и допълнително златно покритие 24К. Подходящ подарък за ценителите на силната напитка, за празник или просто за спомен.

 

Цената е за два броя чаши

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина 70 мм,
 • диаметър 50 мм,
 • обем 60 мл
 • сребро 300гр за два бр. чаши

 

 

Допълнително изработване на месингова табела с надпис - 25лв

 

Чашите за ракия с релефен дизайн са част от група съдове с подобна пластична форма. Специфичното при тях, са двойните стени на съдържателя. Изработени по този начин,  те запазват постоянната температура на питието. Ефектни и красиви чашите са  чудесен подарък, с който да  зарадвате Ваш близък или приятел по повод негов празник.

 

Чашите за ракия са подходящ подарък за:

 

 • Ценители на силната напитка. Ракията или бренди- както е по-известно името ѝ в страните извън България, спада към категорията на силните напитки. Много хора са ценители на огненият ѝ дъх и омаен вкус. Поднесете кехлибарената напитка в стилни и красиви сребърни чаши за ракия, които подчертават прекрасния вкус на питието и се насладете на завладяващата вечер в приятна компания и интересни разговори.
 • Празник. Създайте настроение на празнуващия. Подарете му чаши за ракия с релефен дизайн изработени от масивно сребро. Добавете бутилка с отлежала ракия и Вашият подарък ще блесне, ще зарадва и ще остане спомен за цял живот.
 • Спомен.   Макар и без повод, често искаме да оставим спомен на приятел или близък. Поръчайте две чаши за ракия – една за Вас и една за Ваш приятел. Всеки път, когато отпивате, ще си спомняте един за друг, дори когато ви разделят километри. Приятелите и красивите спомени  остават, когато ги пазим с мъничко любов.

 

Защо да подарите сребърните чаши за ракия с релефен дизайн

 

 • Те са уникални защото са ръчно изработени. Среброто е благороден метал и това ги прави ценен, стойностен и атрактивен подарък, който остава за цял живот.  
 • Те са впечатляващи. Сребърните чаши са красиви и създават вълнуваща емоция. Те впечатляват, радват и носят добро настроение на своя получател. Ако търсите необикновен подарък,  чашите за ракия с релефен дизайн са подходящия дар.
 • Те са спомен. Когато подарите чашите за ракия, Вие оставяте частица от себе си. Вашия жест на внимание ще напомня за щедростта и за уважението, което сте проявили към Вашия познат.

 

От какво и как са изработени чашите за ракия

 

Чашите за ракия са изработени по специална технология от масивно сребро проба 950. Пластиката около тях е от сребро 1000 и  се сгъва изцяло на ръка. Имат допълнително златно покритие 24К. По Ваше желание, можем да заменим златното покритие с розово злато.

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • В зависимост от повода за Вашия подарък, ние Ви предлагаме няколко варианта, в които да комбинирате чашите в комплекти. Две чаши за ракия в луксозна кутия с бутилка отлежала ракия е оригинален начин, да покажете своето уважение към близък или приятел.
 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.
 • Ако желаете, чашите могат да бъдат изработени от мед със сребърно и златно покритие.

 

Как да запазите  външния вид на чашите все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време среброто потъмнее или златното покритие се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашите не са в наличност, срокът за изработването им е  7 работни дни.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

1 640,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 640,00 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!