Детска сребърна чаша с дръжка

 • Кат. номер: 09091
Детска чаша с дръжка, изработена от сребро проба 950 -  подходящ подарък за деца и внуци, за кръщене, рожден ден или друго радостно събитие.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина - 105 мм;
 • диаметър - 75 мм;
 • обем - 180 мл;
 • сребро 950 - 155г; /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

Гравиране на символ или текст върху съда – цената е според големината и дължината на изображението.

 

 

1 340,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 340,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 „Внуците възстановяват нашата жажда за живот и вярата ни в човечеството.“- е казал един човек

Ако желаете да оставите скъп спомен на Вашите деца и внуци, направете ценен подарък – детска сребърна чаша.

Привързаността към децата на нашите деца ни кара постоянно да мислим, какъв спомен да им оставим, за да не ни забравят. Кръговратът на живота показва, че освен достойното поведение и мъдрите житейски съвети, семейните реликви остават и се предават от поколение на поколение. Колко често чуваме: „Това е от баба ми /дядо ми/.“ Почти всеки от нас пази скъп спомен от тях.

 

Детската сребърна чаша е подходящ подарък за:

 

 • Деца и внуци. Предлагаме Ви, незабравим подарък за Вашите деца и внуци - сребърна детска чаша, върху която по Ваше желание, можем да гравираме текст, монограм или инициал. Този прекрасен дар, ще остане завинаги и ще им напомня за Вашата доброта, за дните, в които сте се смяли и играли заедно, за щастливите моменти прекарани с любимите баба и дядо.
 • Кръщене. На този свят празник е традиция, най-близките до кръщелника, да го дарят със сребърен съд или бижу. Среброто е благороден метал, който се свързва с духовната чистота на човека. Сребърната детска чаша с гравиран инициал, ще остане мил спомен от тържественото събитие.

 

От какво и как е изработена детската чашата

 

Детската чаша е изработена от сребро с чистота 950. Тя е със стабилна основа и цилиндрична форма, която се разширява към горния си край. Дръжката е масивна и здрава. Отделни части от повърхността са с допълнително 24К златно покритие. Проверена и маркирана в НАП.

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, инициал или монограм. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на чашите все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време среброто потъмнее или златното покритие се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването ѝ е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228