#чашизауиски
#чашизауиски
Разгледайте комплектите, които създадохме за наши клиенти. Ако откриете Вашия подарък или търсите нещо ново, не се колебайте, обадете ни се и ще го изработим за Вас.

 

Цената на комплекта се оформя според броя на чашите и допълнителните услуги - като метална табела, гравюра, бутилка уиски или друго.

 

Личната персонализация прави подаръка перфектен.

 

В галерията от снимки Ви показваме изработени комплекти за наши клиенти. Предлагаме избор на вид и цвят на дървесината, от която изработваме чашите, така също, металът от който да бъде направена вътрешната част на съда. Имате възможност да изберете дали да бъде добавена бутилка уиски, както и броя на чашите.  Ако желаете можете да персонализирате подаръка с лично послание оставено върху метална табела, което ще придаде по-голяма емоционална стойност на Вашия дар.  

 

  • Вид и цвят на дървото. Вие избирате вида дървесина. Предлагаме американски орех, обикновено той и с по-тъмен отенък от европейския, махагон, череша, венге, ясен, дъб, маслина и други. Можете да изберете цвета на дървото. Това е байца, който се нанася след крайното оформяне на изделието. Изработваме чашите с червен, черен, орехов, бял, син, зелен нюанс, така също може да бъде състарена дървесина.

  • Вид на металните елементи. Изработваме металните елементи на чашата за уиски от мед със сребърно или златно покритие, или от масив сребро. Вие избирате вида.

  • С бутилка уиски. По Ваше желание, можем да комбинираме чаша или няколко чаши с бутилка уиски. Питието можете Вие да го закупите или за Ваше улеснение, да ни кажете каква марка и вид предпочитате и ние ще доставим желаната бутилка. Необходимо е тя да бъде при нас, за да изработим персонална опаковка съобразена с размерите на всички предмети, които ще поставим в кутията.

  • Комплект от чаши. Често наши клиенти избират да подарят 2,4 или 6 броя чаши, съобразявайки се с обстановката и желанията на получателя. Ние поставяме съдовете в специално изработена за случая луксозна кутия.

  • Метална табела и/или гравюра. Отделете малко време и съставете текст, специално за човека на когото ще поднесете подаръка. Направете Вашият подарък по-личен. Ще бъде запомнен със сигурност.
Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.


 

Изработване на чаша за уиски

Вижте как изработваме чашите за уиски