Чаши изработени от сребро 950

Чаши изработени от сребро 950

 

На всички ни е известно, че среброто е познато на хората още от древни времена, то е мощно антимикробно средство. Лечебните му свойства са били познати и на траките. Не случайно повечето тракийски съдове, открити по нашите земи, са именно сребърни. Рогозенското съкровище е изработено VI и V в. пр. Хр. Хората са се хранели със сребърни прибори и са пиели в сребърни чаши. Държали са храната в сребърни съдове, за да не се развали. Няма християнин, който да не е чувал за „светената вода“, полезните си свойства тя получава след като престои известно време в сребърна кана или чаша. Вярващите, които желаят да се пречистят, светената вода се освещава от църквата.

 

Освен, че предлага здравословен начин на живот, среброто е и инвестиция. Стойността му е скочила с 22% от началото на 2016 г., превръщайки го в една от най-добрите инвестиции. Да притежаваш сребро и злато, е начин да защитиш състоянието си по време на криза.

 

При нас можете да намерите голямо разнообразие от чаши, кани и прибори,  изработени от сребро проба 950. Всички изделия се предлагат в луксозна опаковка, в която по Ваше желание можем да поставим метална табела с Ваш текст.

 

 
Подреди по