Сребърна чаша за вода с релефен дизайн

 • Кат. номер: 09026
Чаша за вода, изработена от сребро проба 950 и частично златно покритие. Подходящ подарък за рожден или имен ден, годишнина от събитие, нов дом или за друг щастлив повод.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина -   100 мм,         
 • диаметър -     95 мм,
 • обем -            400 мл
 • сребро 950 -   400гр /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка/
 • допълнително изработване на капаче - 350лв

 

Важно!  По Ваше желание изработваме допълнително сребърно капаче към чашата за вода. 

Цената на чашата плюс капачето е 3240лв 

               

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

3 100,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 100,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Когато отпивате от сребърната чаша с релефен дизайн, студената изворна вода се превръща в истински еликсир.  Чистото сребро, придава невероятен вкус на живителната течност, а двойните стени запазват температурата непроменена.

Чашата е широка, със стабилна основа, ръбът е удобен за пиене и не подлизва. По Ваше желание, позлатяваме отделни части, както можете да видите на снимките. Като допълнение към сребърния съд, изработваме капаче, с което предпазвате водата от напрашаване.

Моделът е любим  на много наши клиенти. Ефектен и красив,  той е чудесен подарък, с който да  зарадвате Ваш близък или приятел по случай негов празник.

 

Сребърната чаша за вода с релефен дизайн е подходящ подарък за:

 

 • Празник. Търсите подарък за Ваш близък по случай негов празник. Поръчайте при нас  ръчно изработена сребърна чаша за вода.  Среброто е извесно със свойте антисептични свойства и въздейства благоприятно върху оздравителния процес на организма. Красив, изискан и завладяващ подарък, който носи радост и щастливи емоции.
 • Годишнината от някакво събитие е празник, който е специален. Дарът, който правите също трябва да е специален. Поръчайте подарък, специално направен за празнуващия - уникална ръчно изработена сребърна чаша. Добавете лично послание и Вашият жест, ще бъде високо оценен.  
 • Нов дом. Какъв по-подходящ подарък за новия дом от две сребърни чаши за вода, поднесени в красива и луксозна опаковка. Приказен дар, който ще напомня за Вас и Вашата щедрост. Зарадвайте Вашите близки или приятели с истински стойностен дар.

 

 

Защо да подарите сребърната чаша за вода

 

 • Тя е изработена от чисто сребро. Освен като инвестиция, среброто е много полезно за организма. За да се запознаете по-подробно с неговите ценни качества, моля прочетете статията.
 • За да впечатлите. Чашата за вода има завладяващо излъчване.  Такъв подарък очарова и се приема с вълнение. Уважението и щедростта, която проявявате към Вашия близък или приятел  радва и ще му спомня дълго за Вас.
 • Защото тя е уникална. Чашата за вода е ръчно изработена от масивно сребро и има частично 24К златно покритие. Тя е авторски модел. Ръчно изработените изделия придобиват все по- високи стойности в днешния свят на високи технологии. Необикновен подарък, който впечатлява, радва и носи положителни емоции на своя получател.

 

От какво и как е изработена чашата за вода

 

Тя и капачето към нея са изработени по специална технология от сребро проба 950. Релефът  около нея е от сребърно фолио и се сгъва изцяло на ръка. По Ваше желание, позлатяваме отделни части от чашата.

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.
 • Ако желаете, чашата може да бъде изработена от мед със сребърно и златно покритие.

Разгледайте галерията, в която сме събрали, комплекти със сребърни чаши, изработени за наши клиенти.

 

 

Как да запазите  външния вид на сребърната чаша все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време среброто потъмнее от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването ѝ е  10 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228