Посребрена чаша за вода с релефен дизайн

 • Кат. номер: 04026
Чаша за вода, изработена от мед със сребърно и златно покритие. Подходящ подарък за рожден или имен ден, годишнина от събитие, нов дом или за друг щастлив повод.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина 100 мм,         
 • диаметър 95 мм,
 • обем 400 мл

 

               

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела

 

 

 

 

660,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 660,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Когато отпивате от посребрената чаша с релефен дизайн, студената изворна вода се превръща в истински еликсир.  Чистото злато, с което е покрита вътрешната ѝ част, придава невероятен вкус на живителната течност, а двойните стени запазват температурата непроменена.

Чашата е широка, със стабилна основа, ръбът е удобен за пиене и не подлизва. Външната част на съда е изцяло посребрен 999.9, а вътрешната част заедно с устието са 24К позлатени.

Моделът е любим  на много наши клиенти. Ефектен и красив той е  чудесен подарък, с който да  зарадвате Ваш близък или приятел по случай негов празник.

 

Чашата за вода с релефен дизайн е подходящ подарък за:

 

 • Празник. Търсите подарък за Ваш близък по случай негов празник, поръчайте при нас  чаша за вода със сребърно и златно покритие.  Тъй наречената „златна вода“ укрепва дейността на сърцето, възстановява паметта и има положително въздействие върху целия организъм. Красив, изискан и завладяващ подарък, който носи радост и положителни емоции.
 • Годишнината от някакво събитие е празник, който е специален. Дарът, който правите също трябва да е специален. Поръчайте подарък, специално направен за празнуващия - уникална ръчно изработена чаша от мед със сребърно и златно покритие, неповторим и незабравим спомен. Добавете лично послание и жеста Ви ще впечатли дълбоко.
 • Нов дом. Какъв по-подходящ подарък за новия дом от две чаши за вода с благородно покритие, поднесени в красива и луксозна опаковка. Приказен дар, който ще напомня за Вас и Вашата щедрост. Зарадвайте Вашите близки или приятели с истински стойностен подарък.

 

 

Защо да подарите чашата за вода

 

 • За да впечатлите. Чашата за вода има завладяващо излъчване.  Такъв подарък очарова и се приема с вълнение. Уважението и щедростта, която проявявате към Вашия близък или приятел  радва и ще му спомня дълго за Вас.
 • Защото тя е уникална. Чашата за вода е ръчно изработена от мед и е със сребърно и златно покритие. Тя е авторски модел. Ръчно изработените изделия придобиват все по- високи стойности в днешния свят на високи технологии. Необикновен подарък, който впечатлява, радва и носи положителни емоции на своя получател.

 

От какво и как е изработена чашата за вода

 

Тя е изработена по специална технология. Основният материал е мед. Релефът около нея се сгъва изцяло на ръка. Посребрява се с чисто сребро 999.9 и  се позлатява с 24К. Среброто е светлочувствително и след време може да потъмнее от светлината. За да запазим за по-дълго време блясъка на съда, ние лакираме посребрените части. Не лакираме златото, то не се променя с времето.

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.
 • Ако желаете, чашата може да бъде изработена от масив сребро.

 

Как да запазите  външния вид на чашата все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време някое покритие потъмнее или се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването ѝ е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228