Чаша за вино от сребро с релефни антични мотиви

 • Кат. номер: 09042
 
 Ръчно изработена сребърна чаша за вино с релефни антични мотиви. Подходящ, луксозен подарък за юбилей, рожден или имен ден, годишнина или за случаите, в които искате да  кажете на някого „Благодаря“.

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Цената е за един брой чаша

 

Размери

Размерът на чашата е: 

 • височина - 120 мм,
 • диаметър - 105 мм,
 • обем -  250 мл.
 • сребро 950 - 340гр /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

 

 

 

2 140,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 140,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Създадохме чашата с релефни антични мотиви, вдъхновени от думите на проф. Иван Маразов. Той пише в своя труд „Траките и виното“:  „Като се има предвид особената ритуална ценност на виното в Древна Тракия, става ясно защо именно в нейните земи са намерени толкова много скъпоценни съдове".

Във формата и украсата ѝ се опитахме  да предадем ритуалната атмосфера на обредите, по време на които  траките са пили вино с омайни билки. Постарахме се да сътворим съд, чието излъчване загатва за времето, в което бог Дионис  е обикалял света със своята весела свита и е учил хората как да правят вино. Търсихме да пресъздадем частица от духа на траките.

Чашата е  с релефни антични мотиви, напомнящи на тракийските съдове за пиене на зейла - вид старинно българско вино, което се прави и до днес в Казанлъшката долина.

 

Чашата с антични мотиви е подходящ подарък за:

 

 • Юбилей – за да впечатлите и да зарадвате Ваш близък по случай неговия празник, изберете подарък, който се отличава с оригиналност и ще остане завинаги да напомня за Вашата щедрост и почит.
 • Годишнина – годишнина от сватба, от преместване в нов дом, от запознанство, от събитие, от дипломиране, от … има много хубави поводи за празнуване. Към питието, което ще поднесете в този ден, Ви предлагаме да добавите комплект от две красиви чаши с антични мотиви. Със сигурност впечатлението което ще направите ще бъде вълнуващо.
 • Повод да благодарите на някого – търсите подарък, който да покаже, че сърцето ви прелива от признателност? Предлагаме Ви улеснение в тази нелека задача. Поднесете чашата с релефни антични мотиви, напомнящи на тракийските съдове за пиене на еликсири заедно с лимитирана бутилка вино. Този жест ще трогне човека, на когото благодарите и ще му подскаже колко го цените.

 

Защо да подарите чашата за вино с релефни антични мотиви

 

Вижте какво казват нашите клиенти:

 

 • Оставяте спомен за цял живот: „… бих казала, че са спомени за вечността, достолепие от благородство! „
 • Впечатлявате човека, на когото я подарявате: „реакцията на рожденика бе впечатляваща - възторг и мълчание от неочаквания подарък.“
 • Подарявате чашата уникат, който се изработва по поръчка: „Във време на технологии и роботи, да държиш в ръце нещо, сътворено от други ръце, и то с любов и прецизност, в 2020г. изработено по метод от рядък занаят, е, това е лукс!“

 

От какво е изработена чашата

 

Чашата за вино с релефни антични мотиви изработваме от

 • Сребро проба 950. Повечето наши изделия са с висока проба сребро. Материалът е със сертификат и след като ги направим съдовете се изследват и маркират в НАП с печат „сребро 950“. Чашата има допълнително златно покритие, което се прави по желание на клиента.
 • Ръчна изработка. Използваме древни методи на работа, осъвременени с днешните технологии.
 • Чашата е двустенна, за да запази напитките по-дълго с оптимална за вкуса им температура.

 

 

 Предлагаме Ви няколко варианта да направите подаръка още по-личен

 

Разгледайте галерията, в която сме събрали, комплекти със сребърни чаши, изработени за наши клиенти.

 

 • Индивидуална метална табелка, на която ние изписваме Вашето послание към човека на когото ще направите подаръка. Поставяме я в луксозната кутия заедно с чашата, която сте избрали. Можем да гравираме и самата чаша. По този начин, дарът Ви става персонален, адресирате го специално към получателя. Този жест подчертава Вашето лично отношение към човека и придава на подаръка по-голяма емоционална стойност.
 • Окомплектовка. Ако желаете, можем да създадем сет от една или повече чаши заедно с бутилка отбрано вино, поставени в луксозната кутия. Ако се нуждаете от по-голям и още по-впечатляващ подарък, изберете кана със същите мотиви - заедно с чашите се получава великолепен комплект.
 • Опаковка. Поднасянето на подаръка в изискана опаковка е част от вълнуващото преживяване. Всички наши продукти предлагаме в елегантни, луксозни кутии, съобразени с размера на предметите. Към тях прибавяме сертификат за качество на изделието и малък каталог със снимки на част от нашите артикули. Всичко това поставяме в красив брандиран плик и подаръкът е готов за поднасяне.

 

 

 Как да запазите блестящия външния вид на чашата

 

Радваме се да Ви предложим услугата „поддържане на съдовете в красив и бляскав вид“.

 

 • Ако след време някое покритие потъмнее, или се изтрие от дълго ползване, ако по някаква причина формата на съда се деформира, пишете ни. Ние можем да го ремонтираме и да ви го върнем в предишния му блестящ вид. Цената за услугата се определя след като направим оглед на изделието.
 • За да съхраните блестящия вид на изделията, закупени от нас, прочетете статията с указания как да се грижите за тях.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас е удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228