Чаша за ракия с античен фриз

 • Кат. номер: 04041
Чаша за ракия с античен фриз, изработена от мед със сребърно и златно покритие. Подходящ подарък за рожден или имен ден, за юбилей, или друг радостен повод.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина 105 мм,
 • диаметър 60 мм,
 • обем 100 мл

 

Допълнително изработване на месингова табела с надпис - 35лв

 

Предлагаме тази красива чаша за ракия с античен фриз, на ценителите на огнената напитка и омайния дъх,  която ще направи празника Ви още по- специален. Изработена за тържествени поводи, тя съчетава в едно - елегантност и усещане за античност. Двойните стени на чашата, запазват за дълго температурата на ракията студена. Столчето е ниско и удобно за хващане. Насладете се на момента, отпийте глътка емоция и се отпуснете в приятна компания и интересни разговори.

 

Чашата за ракия са подходящ подарък за:

 

 • Семеен празник. „Благодарим Ви за прекрасните чаши, чудесни са. Вие направихте нашия повод още по специален, един спомен за дълги времена. Благодарим за Вашето специално отношение към нас. …….“ – това споделя наш клиент, който ни поръча да изработим чаши за ракия с античен фриз по случай семеен празник.
 • Юбилей - Изискан подарък за тържествен повод. Поръчайте специално за празника на Ваш близък впечатляващ комплект – чаши за ракия с античен фриз с бутилка отлежала ракия в красива, луксозна кутия. Вашият подарък ще блесне, ще зарадва и ще остане спомен за цял живот.
 • Спомен.   Макар и без повод, често искаме да оставим спомен на приятел или близък. Поръчайте две чаши за ракия – една за Вас и една за Ваш приятел. Всеки път, когато отпивате, ще си спомняте един за друг, дори когато ви разделят километри. Приятелите и красивите спомени  остават, когато ги пазим с мъничко любов.

 

Защо да подарите чаша за ракия с античен фриз

 

 • За да създадете положителна емоция. Подарете единствени по рода си чаши за ракия с античен фриз и вижте радостта в очите на празнуващия. „Даването е човешкия начин да предизвикаш щастие“ е казал българския предприемач и филантроп Пламен Русев. Когато подаряваме, щастлив е не само този който получава, но и който подарява.
 • За да оставите красив спомен. Сребърните чаши са красиви и създават вълнуваща емоция. Те впечатляват, радват и носят добро настроение на своя получател. Ако търсите необикновен подарък,  чашите за ракия с античен фриз са подходящия дар.

 

От какво и как е изработена чашата за ракия с античен фриз

 

Изработена е по специална технология от меден лист.  Двойните стени на съда поддържат за дълго температурата на питието постоянна.  Благородното покритие е чисто сребро, а частичното златно е 24К.  Също така, изработваме чашата от масив сребро.

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • В зависимост от повода за Вашия подарък, ние Ви предлагаме няколко варианта, в които да комбинирате чашите в комплекти. Две чаши за ракия в луксозна кутия с бутилка отлежала ракия е оригинален начин, да покажете своето уважение към близък или приятел.
 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на чашите все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време среброто потъмнее или златното покритие се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не са в наличност, срокът за изработването ѝ е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

410,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 410,00 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!