Сребърна чаша за ракия с античен фриз

 • Кат. номер: 09041
Чаша за ракия с античен фриз, изработена от чисто сребро и частично златно покритие. Подходящ подарък за рожден или имен ден, за юбилей, или друг радостен повод.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Цената е за един брой чаша

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина - 105 мм;
 • диаметър - 60 мм;
 • обем - 100 мл;
 • сребро 950 - 130г; /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

1 375,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 375,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Предлагаме тази красива сребърна чаша за ракия с античен фриз, на ценителите на огнената напитка и омайния дъх,  която ще направи празника Ви още по- специален. Изработена за тържествени поводи, тя съчетава в едно - елегантност и усещане за античност. Двойните стени на чашата, запазват за дълго температурата на ракията студена. Столчето е ниско и удобно за хващане. Насладете се на момента, отпийте глътка емоция и се отпуснете в приятна компания и интересни разговори.

 

Сребърната чаша за ракия са подходящ подарък за:

 

 • Семеен празник. „Благодарим Ви за прекрасните чаши, чудесни са. Вие направихте нашия повод още по специален, един спомен за дълги времена. Благодарим за Вашето специално отношение към нас. …….“ – това споделя наш клиент, който ни поръча да изработим сребърни чаши за ракия с античен фриз по случай семеен празник.
 • Юбилей - Изискан подарък за тържествен повод. Поръчайте специално за празника на Ваш близък впечатляващ комплект – сребърни чаши за ракия с античен фриз с бутилка отлежала ракия в красива, луксозна кутия. Вашият подарък ще блесне, ще зарадва и ще остане спомен за цял живот.
 • Спомен.   Макар и без повод, често искаме да оставим спомен на приятел или близък. Поръчайте две чаши за ракия – една за Вас и една за Ваш приятел. Всеки път, когато отпивате, ще си спомняте един за друг, дори когато ви разделят километри. Приятелите и красивите спомени  остават, когато ги пазим с мъничко любов.

 

Защо да подарите сребърна чаша за ракия с античен фриз

 

 • За да създадете положителна емоция. Подарете единствени по рода си сребърни чаши за ракия с античен фриз и вижте радостта в очите на празнуващия. „Даването е човешкия начин да предизвикаш щастие“ е казал българския предприемач и филантроп Пламен Русев. Когато подаряваме, щастлив е не само този който получава, но и който подарява.
 • За да оставите красив спомен. Сребърните чаши са красиви и създават вълнуваща емоция. Те впечатляват, радват и носят добро настроение на своя получател. Ако търсите необикновен подарък,  чашите за ракия с античен фриз са подходящия дар.

 

От какво и как е изработена чашата за ракия с античен фриз

 

Изработена е по специална технология от сребро проба 950.  Двойните стени на съда поддържат за дълго температурата на питието постоянна.  Частичното златно е 24К.  

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • В зависимост от повода за Вашия подарък, ние Ви предлагаме няколко варианта, в които да комбинирате чашите в комплекти. Две чаши за ракия в луксозна кутия с бутилка отлежала ракия е оригинален начин, да покажете своето уважение към близък или приятел.
 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на чашите все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не са в наличност, срокът за изработването ѝ е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228