Чаша за ракия с релефен дизайн

 • Кат. номер: 04023
Чаша за ракия, изработена от мед със сребърно и златно покритие. Подходящ подарък за ценителите на силната напитка, за празник или просто за спомен.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Цената е за един брой чаша

 

Размерът на чашата  е:

 

 • височина 70 мм,
 • диаметър 50 мм,
 • обем 60 мл

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 40лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

575,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 575,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Чашата за ракия с релефен дизайн е част от група съдове с подобна пластична форма. Специфичното при тях, са двойните стени на съдържателя. Изработени по този начин,  те запазват постоянната температура на питието. Ефектна и красива чашата е  чудесен подарък, с който да  зарадвате Ваш близък или приятел по повод негов празник.

 

Чашата за ракия е подходящ подарък за:

 

 • Ценители на силната напитка. Ракията или бренди- както е по-известно името ѝ в страните извън България, спада към категорията на силните напитки. Много хора са ценители на огненият ѝ дъх и омаен вкус. Поднесете кехлибарената напитка в стилна и красива чаша за ракия, която ще подчертае прекрасния вкус на питието. Насладете се на завладяващата вечер в приятна компания и интересни разговори.
 • Празник. Създайте настроение на празнуващия. Подарете му чаша или чаши за ракия с релефен дизайн. Добавете бутилка с отлежала ракия и Вашият подарък ще блесне, ще зарадва и ще остане спомен за цял живот.
 • Спомен.   Макар и без повод, често искаме да оставим спомен на приятел или близък. Поръчайте две чаши за ракия – една за Вас и една за Ваш приятел. Всеки път, когато отпивате, ще си спомняте един за друг, дори когато ви разделят километри. Приятелите и красивите спомени  остават, когато ги пазим с мъничко любов.

 

Защо да подарите чашата за ракия с релефен дизайн

 

 

 • Тя е уникална. Чашата за ракия е уникална, защото е ръчно изработена. Тя е със сребърно и златно покритие. Това я прави ценен, стойностен и атрактивен подарък, който остава за цял живот.  
 • Тя е впечатляваща. Чашата е красива и създава вълнуваща емоция. Тя впечатлява, радва и носи добро настроение на своя получател. Ако търсите необикновен подарък,  чашата за ракия с релефен дизайн е подходящия дар.
 • Тя е спомен. Когато подарите чашата за ракия, Вие оставяте частица от себе си. Вашия жест на внимание ще напомня за щедростта и за уважението, което сте проявили към Вашия познат.

 

От какво и как е изработена чашата за ракия

 

Чашата за ракия е изработена по специална технология. Основният материал е мед. Пластиката около нея се сгъва изцяло на ръка. Посребрява се с чиста проба сребро 999.9 и  позлатява с 24К. Среброто е светлочувствително и след време може да потъмнее от светлината. За да запазим за по-дълго време блясъка ѝ, ние лакираме посребрените части. Не лакираме златото, то не се променя с времето.

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • В зависимост от повода за Вашия подарък, ние Ви предлагаме няколко варианта, в които да комбинирате чашите в комплекти. Две чаши за ракия в луксозна кутия с бутилка отлежала ракия е оригинален начин, да покажете своето уважение към близък или приятел.
 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.
 • Ако желаете, чашата може да бъде изработена от масив сребро.

 

Как да запазите  външния вид на чашата все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време някое покритие потъмнее или се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването ѝ е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228