БОКАЛ ЗА ВИНО ОТ ОРЕХ

  • Кат. номер: 04071

 

 Срок за изработка

 При липса на наличност, минимален срок за изработка 15 дни!

Свържете се с нас за да уточним периода за изработване.

 

Спецификация

Височина 140мм; Диаметър 100мм; Вместимост 130мл; Материал: дърво: американски тъмен орех, метал: мед със златно покритие 24К.

 

По желание, ще изработим месингова табела на която можем да изпишем Вашето послание – цена 25лв

 

Ръчно изработен чаша за вино от орехово дърво и мед със златно покритие. Подарък по повод личен юбилей или годишнина от важно събитие; признание за професионален успех; подарък за спомен от колеги или приятели. 

Макар все още никой да не знае как е изглеждал свещеният Граал, много често тази чаша е оприличавана с него. Символ на вечността и благоденствието, на живота и безсмъртието, на изобилието и плодородието. Казват, че ако човек пие от Граала, печели вечна младост, забравя за болестите, а греховете му биват опрощавани. Нека този уникален бокал да принесе благополучие на притежателя си!

Този уникален модел на 'чаша е по дизайн на фирмата, той е без аналог в България.  Притежателят ѝ може да бъде сигурен, че е един от малкото колекционери собстеници на серията уникати.

Ако желаете можем да изработим бокала от различна дървесина, например: орех, венге, махагон. Освен дървото можете да избирате и цвета с който да се обработи.

Подходяща комбинация е с кана изработена от същия материал

 

Грижа и поддръжка

 

care-maintenance-bg.html

400,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 400,00 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!