Бокал за вино от орех и мед с позлата

 • Кат. номер: 04071
 
Неповторим, ръчно изработен бокал за вино от масивна дървесина и мед, със позлата. Подходящ подарък за венчавка, юбилей, годишнина и други тържествени случаи
 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на бокала е: 

 
 • височина 140 мм,
 • диаметър 100 мм,
 • обемът на течността е 130 мл

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 
 
760,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 760,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

„Дървен“ бокал за вино –  единствен по рода си.

 

Този уникат е дело на уменията и  майсторските ръце на екипа ни. Историята на бокала започва в далечната 2005 година. Изработихме прототип специално за голяма филмова компания. За нас беше предизвикателство да създадем чаша, която да олицетворява  безсмъртието и вечната младост.  Съчетахме дървото с метала и видяхме, как то  привлича със силата на красотата и енергията, която излъчва.

 

„Дървеният“ бокал за вино е подходящ подарък за:

 
 • Църковен брак. Привлечени от простотата, изяществото и харизматичното излъчване на бокала, много наши клиенти го поръчват за венчалния ритуал. Според християнските символи, той е израз на съдбата, определена от Бога и двойките вярват, че помага да запазят любовта си и в трудни моменти.
 • Юбилей. „Дървеният“ бокал за вино е чудесен подарък за рожден ден, юбилей, годишнина от събитие. Той носи в себе си топлина и уют. Нежен е при допир. Скъпоценен е на вид. Фокусира в себе си енергията на цял един живот и остава спомен за винаги.

 

 Защо да поръчате бокала

 
 • Единствен по рода си. Няма друг бокал, изработен от дърво и мед и позлата. Всеки артикул, излязъл от ръцете ни, се отличава със своята неповторимост. Затова и когато подарявате бокала на близък или приятел, той ще го оцени по достойнство.
 • Впечатляващ е. Ако искате да направите забележителен подарък, то „дървеният“ бокал ще постигне този ефект. Допълнителна гравюра или метална табелка с лично послание, ще засили изненадата и ще очарова допълнително, човека, на когото подарявате бокала.
 • Изработен е изключително прецизно. Дизайнът на бокала, плавните линии и заоблени форми, създават усещане за спокойствие. Свързваме дървото с природата, то е красиво, излъчва сигурност. Какъв по-точен подарък за човек, който празнува кръгла годишнина или за двойка, която сега започва съвместния си път? Единият вече е помъдрял и е постигнал спокойствие и сигурност. Другите двама се стремят към тях.   

 

От какво и как е изработен

 
 • Бокалът е изработен от масивна дървесина орех / на снимката/ и мед със златно покритие.
 • Дървото е предварително обработено, импрегнирано и сушено. То се подготвя, нарязва и се оставя известно време за да се „отпусне“. Оформя се във формата на чашата.
 • Едновременно с това се изработват и медните детайли. Двата материала се напасват и се довършват всички елементи. Медта се позлатява с 24К.
 • Поради различията в структурата на материалите, не препоръчваме, бокалът да се държи във влажна среда и на места с резки промени на температурата. Това може да увреди външния му вид.
 

Как да направите подаръка по-личен

 

 • Можете да изберете дървесина по Ваш вкус. Предлагаме няколко варианта – венге, американски орех, махагон, дъб, ниангон, явор, череша. Освен по структура и жилки, тези дървесини се отличават и по цвят.
 • Имаме възможност да променим допълнително цвета на дървото. В зависимост от обстановката и вкуса на човека, на когото подарявате, можем да изберем заедно подходящ цвят и нюанс.
 • Вие решавате дали металната част да е от мед със златно или сребърно покритие, или от масив сребро.
 • Комбинирайте бокала с кана, с две чаши или с бутилка хубаво вино.
 • Метална табелка с Вашето лично послание, поставена в луксозната кутия или гравюра на дъното на бокала, ще зарадва допълнително и ще остане скъп спомен от Вас.

 

Как да запазите по-дълго красивия външния вид на бокала

 
 • Дръжте го далеч от миялната машина и бокалът ще Ви радва дълги години с красивия си външен вид. Дървото не обича резките температурни разлики. След измиване , го подсушете внимателно с мека кърпа. Не го поставяте на пряка слънчева светлина през лятото.
 • Ако след време някое покритие потъмнее или се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите.
 

Срок за изработка

 

Ако „дървеният“ бокал не е в наличност, срокът за изработването е  15 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Ако искате този уникат да бъде Ваш, обадете ни се.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси. Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит в тази сфера. . Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни  или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228