Сребърна фруктиера със златен фриз

 • Кат. номер: 09069
Сребърна фруктиера със златен фриз – подходящ луксозен подарък за дами, за семейни тържества, годишнини и други събития.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на фруктиерата  е:

 

 • височина - 95 мм,
 • диаметър - 200 мм,
 • сребро 950 - 340 г /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела

 

 

 

2 590,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 590,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Фруктиерата е красиво допълнение към тържествената трапеза. Тя внася свежест и колорит на празничната маса. Освен с елегантен дизайн, който привлича погледа, тя е с практични функции. Поставените в нея плодове, придават на интериора топлина и уют. 

Формата на фруктиерата е полусфера, стъпила върху стабилна основа.

 

Фруктиерата е подходящ подарък за:

 

 • Семеен празник. Ако имате семеен празник или бъдете поканени на такъв, подарете красив и запомнящ се подарък. Стилна и изискана, сребърната фруктиера завладява с елегантния си вид. Тя е достоен дар, който ще бъде запомнен.
 • Дами. „По- добрата“ половина на човечеството са забележителните, очарователни и невероятно взискателни дами, които държат на стилните и красиви вещи, както и на тяхното емоционално въздействие. Направете подарък -луксозна фруктиера, която впечатлява с ослепителния си блясък. Подаръкът Ви ще бъде достойно оценен, като Вашето старание и внимание ще се запомни за дълго.

 

Защо да подарите сребърната фруктиера

 

 • За да създадете положителна емоция. Красивите и луксозни изделия, въздействат положително върху емоциите на хората. Когато правите стилен и изискан подарък, Вие доставяте радост и възхита на получателя.
 • За да оставите красив спомен. Един знаменит човек е казал, че всеки подарък, подарен с любов и от сърце става велик дар. А този велик дар се превръща в красив спомен. Ако търсите необикновен подарък,  сребърната фруктиера е Вашия правилен избор.

 

От какво и как е изработена фруктиерата

Тя е ръчно изработена от чисто сребро проба 950. Горната част е полусфера с обърната периферия. В средата има розета, във формата на слънце. Столчето на фруктиерата е с широка и стабилна основа. То се издига постепенно като се стеснява към  горния си край, където се срещат двете части.  Отделни елементи имат златно покритие. Това придава очарование и елегантност на съда.

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид сребърната фруктиера все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време среброто потъмнее или златното покритие се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • Нашата препоръка е да не оставяте плодовете да загниват в купата, защото ферментацията им ще направи тъмни петна по блестящата повърхност.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако фруктиерата не е в наличност, срокът за изработването ѝ е 10 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228