Посребрено ковчеже за бижута

 • Кат. номер: 04061
Ръчно изработено посребрено ковчеже за бижута. Подходящ подарък за дами и господа, които ценят и се грижат за своите скъпоценности. В него, съкровищата се съхраняват невредими и блестящи.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на ковчежето е:

 

 • височина 160 мм,
 • ширина 160 мм,
 • дължина 300 мл,
 • тегло 3,5кг

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

5 700,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5 700,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Ковчежето, представлява метална кутия за съхранение на пари, бижута и други скъпоценности. Изцяло ръчно изработено от медна ламарина със сребърно покритие. Има три чекмеджета и едно общо отделение с капак, който се отваря нагоре. Вътрешността на  кутията е  облечена с мека, естествена кожа, която защитава бижутата от надраскване. Външната част е с меден обков и орнаменти със сребърно покритие. От двете страни са разположени дръжки, които помагат за преместването му.  Ковчежето е тежко и стабилно.

 

Ковчежето за бижута е подходящ подарък за:

 

 • Дами. Повечето дами обичат да имат свое място, в което да държат ценностите си, за да могат да ги разглеждат, да избират кое бижу да носят и да се радват на съкровищата, които притежават. Ковчежето за бижута е мечтан подарък за нежната половинка на човечеството.
 • Господа.   Ако желаете да оставите впечатляващ спомен на Ваш познат или приятел, ковчежето за бижута е прекрасен начин да направите впечатление. Истински винтидж стил и неповторимост. Невероятен избор за добре подбран подарък.

 

От какво и как е изработено ковчежето за бижута

 

То е изцяло изработено на ръка от медна ламарина. Всеки детайл е прецизно направен с много старание и труд. За сглобяването му са необходими над 300 бр. ръчно изработени нита. Работата по кутията отнема минимум двайсет работни дни. Ковчежето се посребрява с чисто сребро 999,9. Вътрешната част на кутията е облечена в мека кожа - телешки бокс. 

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • Можем да гравираме върху кутията имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите. Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на ковчежето за бижута все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако ковчежето за бижута не е в наличност, срокът за изработването му е  20 работни дни, след приемане на поръчката.

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228