Сребърна чаша за вода 400мл

  • Кат. номер: 09118
Сребърната чаша за вода от 400мл е  подходяща както  за собствено ползване, така и за подарък при тържествени поводи, като рожден ден, годишнина, кръщене и други важни моменти в живота. Тя може ежедневно да се използва за пиене на вода или други течности.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерите на сребърната чаша са:

 

   Височина -    105мм

   Диаметър -     95мм

   Вместимост -  400мл

   Сребро 950 -  200гр. /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка. Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

1 270,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 270,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Едни от най-търсените артикули, без съмнение, са сребърните чаши. Те са ценно притежание независимо дали са за подарък или за собствено ползване.

Ние изработихме този модел, за да отговори на изискванията на тези от вас, които търсят чаша за вода  с по-голям обем. Високата проба сребро, а именно 950, я прави подходяща за ежедневна употреба. Оставете водата в сребърния съд за няколко часа. Това време е достатъчно среброто да подобри качеството на течността. Този процес активира полезните йони, които убиват бактериите и другите вредни микроорганизми и въздействат благоприятно върху организма след нейното консумиране.

 

Сребърната чаша за вода е подходяща за:

 

  1. Подарък: Сребърната чаша за вода е несравним и изискан подарък, който оставя топъл спомен у човека, на когото подарявате. Този жест изразява Вашето внимание и най-дълбокото уважение към него.
  2. За колекционери: За колекционерите, сребърните чаши са неизчерпаем източник на вълнение. Всяка чаша разказва своята уникална история и приковава вниманието на запалените ентусиасти.
  3. Водата в нова светлина: Среброто създава истинска магия с водата, подобрявайки качеството ѝ. Сребърната чаша активира полезни йони и спомага за пречистването и омекотяването на кристалната течност.
  4. Духовно пречистване: Във вярванията и духовните обреди, сребърната чаша за вода се превръща в символ на чистота и духовно пречистване. Тя носи със себе си същността на духовната практика и води към вътрешно спокойствие.

 

Чашата за вода от 400мл е изработена от сребро проба 950

 

Ние изработваме сребърните съдове от чисто сребро. Проба 1000 е най-чистия вид на метала. За съжаление той не може да се обработва, защото е много мек. Най-близката възможна сплав на благородния метал е проба 950, това значи сребро 95% и 5% мед. При доставянето на материала, ние получаваме сертификат за чистотата му от производителя. Всички наши сребърни изделия се проверяват и маркират в НАП.

 

 Как да се грижите за Вашата чаша

 

Ние предлагаме грижа и поддръжка на съдовете закупени от нас. Прочетете статията .

Не поставяйте сребърната чаша в миялна машина.

Не наранявайте повърхността ѝ, това ще загрози външния ѝ вид.

Мийте я след всяко ползване. Водата съдържа различни минерали, и ако не я поддържате чиста, среброто бързо ще промени цвета си.

 

 

Срок за изработка

 

Ако чашата за вода не е в наличност, срокът за изработването е 7 работни дни след приемане на поръчката.

 

Поръчайте сребърна чаша за вода при нас.

 

 Ако искате да направите инвестиция или да притежавате тази чудесна и практична чаша, направете поръчка сега.

 

Този съд е чудесен подарък, за приятел или близък. Поръчайте или ни се обадете, ако имате нужда от допълнителна информация. Ние ще Ви помогнем с избора.

 

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 69 7228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228