Чаша за ракия от орех и мед с позлата

 • Кат. номер: 04076
Ръчно изработена чаша за ракия от орехово дърво и мед със златно покритие. Подходящ подарък за рожден или имен ден, или просто, за да кажете на някого „благодаря“

 

Безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна.

 

Цената е за един брой чаша

 

Размерът на чашата е:

 

 • височина 85 мм,
 • диаметър 75 мм,
 • обем 100 мл.

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

510,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 510,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

За срещите с приятели, за топлата атмосфера, за приятните разговори, за насладата от споделеното питие -  затова създадохме дървените чаши за ракия. Ръчно направени, те са изработени с голяма прецизност и майсторство. Моделът е специално проектиран така, че  ароматът на ракия да се разгърне напълно. Отлежалата напитка с кехлибарен цвят, се отразява в златните  стени и озарява лицата на хората, събрали се да празнуват. Един поглед, една глътка, отпита от тях, са достатъчни за да се убедите, че това са Вашите чаши.

 

 

 

Дървената чаша за ракия е подходящ подарък за:

 

 • Рожден или имен ден – за да впечатлите и да зарадвате Ваш близък по случай неговия празник, изберете оригинален подарък,  който да напомня за Вашата щедрост и почит. Превърнете празника в незабравим спомен.
 • Изразяване на благодарност – Търсите подарък, за да покажете признателността си на човека, който Ви е помогнал?  Поднесете комплект от две дървени чаши заедно с бутилка отлежала ракия. Помислете какви благодарствени думи искате да му посветите и ние ще ги изпишем върху метална табелка, която ще  поставим в луксозната кутия, заедно с Вашия дар.

 

От какво е изработена дървената чаша за ракия

 

 • Масивна дървесина. Чашите за ракия са ръчно изработени от масивно дърво. Ние работим с орех, венге, махагон, стар дъб, череша, ясен, ниангон и др. Дървеният материал се изсушава и се обезпаразитява в камери, той е сертифициран от производителя. 

 

 

 • Мед със златно или сребърно покритие. Съдържателят на чашата изработваме от меден лист. След обработването на съда, поставяме сребърно или златно покритие. Важно е да знаете, че при ежедневна употреба, след време благородният слой постепенно се износва.
 • Сребро Ако желаете да ползвате чашата дълго време и да я завещаете на Вашите деца и внуци, Ви препоръчваме, да изработим съдържателя ѝ от сребро.

 

Дървото е топлоизолатор. Напитката, която сипвате в чашата, ще запази първоначалната температура за дълъг период.

 

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • Според Вашите предпочитания, можем да изработим чашата от орех, череша, венге, многогодишен дъб, махагон, или друга дървесина. Цветът на дървото определяте Вие.
 • По желание можем да направим комплект от две или повече чаши или да прибавим бутилка отлежала ракия в луксозната кутия. Разгледайте снимките, за да добиете представа как ще изглежда комплектът.
 • Предлагаме да добавим метална табелка с Вашето послание или да гравираме малък текст върху външната страна на дъното на чашата/ите. Покажете личното си отношение, жестът ви  няма да остане незабелязан.

 

 

Как да запазите блестящия външния вид на чашата

 

Радваме се да Ви предложим услугата „поддържане на съдовете в красив и бляскав вид“.

 

 • Ако след време някое покритие потъмнее, или се изтрие от дълго ползване, ако по някаква причина формата на съда се деформира, пишете ни. Ние можем да го ремонтираме и да ви го върнем в предишния му блестящ вид. Цената за услугата се определя след като направим оглед на изделието.
 • За да съхраните блестящия вид на изделията, закупени от нас, прочетете статията с указания как да се грижите за тях.

 

Срок за изработка

 

Ако чашата не е в наличност, срокът за изработването е 10 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас е удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност. 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

Пишете ни или се свържете на Viber на тел. 0887 697 228

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228