Сребърна кана за вода

 • Кат. номер: 090103
Сребърна кана за вода. Подходящ подарък за рожден или имен ден, семеен празник или друг радостен повод.

 

Безплатна доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна.

 

Размерът на каната  е:

 

 • височина - 160 мм;
 • диаметър - 75 мм;
 • обем - 770 мл;
 • сребро 950 - 330гр; /грамажът е приблизителен заради ръчната изработка.Възможно е минимално отклонение от посоченото тегло./

 

Месингова табела с надпис до 150 символа и размер 150мм х 30мм – цена 50лв

По-дълъг текст и размер на табелката, цената е по договаряне.

 

Тук можете да намерите примери за текст върху месингова табела 

 

 

2 230,00 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 230,00 BGN
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Сребърната кана е с изчистен дизайн, без орнаменти. Формата е цилиндрична, стените са прави. Капачето не е свързано механично към съда, то се поставя отделно. Това е така, за да може почистването на двете части да е бързо и лесно. Каната е подходяща за ползване както в дома, така и в офиса.

 

Сребърната кана е  подходящ подарък за:

 

 • Рожден или имен ден. Ако търсите оригинален и нестандартен подарък за Ваш близък или приятел по случай негов празник, сребърната кана е едно добро решение, с което ще направите невероятно впечатление.
 • Семеен празник. Вниманието, което проявявате към Вашите близки, когато им поднасяте специално избрания и изработен за тях подарък искрено ще ги зарадва. Сребърната кана ще им донесе радостни емоции.

 

Защо да подарите сребърната кана за вода

 

 • Сребърната вода е полезна за човешкия организъм. Освен добрата инвестиционната стойност на материала, от който е изработена каната, водата в сребърния съд има изключително полезно въздействие върху човешкият организъм. За да се запознаете по-подробно с неговите свойствата прочетете  Чудодейните свойства на среброто в борба срещу вирусите“
 • За да оставите красив спомен. Направете емоционален и красив подарък – сребърната кана за вода. Жестът Ви ще бъде запомнен, а дарът достойно оценен.

 

От какво и как е изработена каната за вода

 

Каната и капачето  са изработени от сребро проба 950. Начинът на работа е, чрез ротационно изтегляне на струг. Всички сребърни съдове маркираме в НАП, след проверка на чистотата на благородния метал. Печатите на фирмата се поставят на всяко наше изделие, с което удостоверяваме автентичността му.

 

 

Направете подаръка още по-личен

 

 • Можем да изработим и поставим в кутията метална плочка с Ваше лично послание, имена, дата, монограм или фирмен знак. Заедно ще изберем най-подходящия шрифт, съобразен със събитието и получателя. Така подаръкът Ви няма да е анонимен. Напротив ще бъде персонален, изработен по поръчка, специално за човека на когото ще го подарите.  Този жест подчертава Вашето лично отношение и придава повече емоционална стойност на подаръка.
 • Красивата опаковка грабва вниманието, тя увеличава ефекта от подаръка. Всички наши изделия са в луксозна кутия съобразена с предмета. В нея поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. В кутията има и  описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. В случаите, когато получавате поръчката си в нашето ателие, луксозната кутия поставяме в брандирана торбичка. Изделието е готово за подаряване.

 

Как да запазите  външния вид на каната все така красив

 

Радваме се да Ви предложим услугата – поддържане на съдовете в красив и бляскав вид.

 

 • Ако след време среброто потъмнее или златното покритие се изтрие от дълго използване, ако нараните външния вид на изделието или то загуби своето очарование, ние ще Ви го възстановим срещу сума, която ще определим след оглед на съда.
 • За да Ви улесним в използването и съхранението на Вашите красиви и стилни изделия, закупени от нас, сме подготвили статия с указания как да се грижите за продуктите. Прочетете я.

 

Срок за изработка

 

Ако сребърната кана не са в наличност, срокът за изработването ѝ е  7 работни дни след приемане на поръчката.

 

 

Направете подарък, който ще впечатли и ще остане за цял живот.

 

Направете  Вашия избор, поръчайте незабравим и стилен подарък.

За нас ще бъде удоволствие да ни се обадите, ако имате въпроси.  Ние можем да Ви консултираме относно вида и повода на подаръка. Имаме дългогодишен опит и знаем как да го направим. Наши клиенти са представители на държавни институции, банки, корпорации, фирми и много частни лица. Всички те се доверяват на нашата опитност.

 

На всяко Ваше запитване отговаряме в рамките на деня.

 

Пишете ни  или се свържете с нас на Viber на тел. 0887 697 228

 

Очакваме Ви.

 

На всяко 1-во число от месеца, компанията ни запазва правото  да актуализира цените на артикулите, според Общите условия. Всички направени поръчки преди тази дата, няма да бъдат променяни и остават на договорената цена. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0887 697 228