3 идеи за уникален подарък за имен ден

3 идеи за уникален подарък за имен ден

 

 

 Направете подарък, създаден специално за празнуващия

 

Когато търсите подарък за имен ден, изберете го така, че да отговаря на историята и образа на празнувания светец. Като стил и направа е добре да се насочите към ръчна изработка, дървен материал, благородно покритие. Ако човекът Ви е близък и имате финансова възможност, подберете предмет от масивно сребро, който ще донесе по-голяма емоционална стойност и ще остане във времето като истинско произведение на изкуството.

 

Персонализирайте го. Изберете модела, цвета, материала. Поръчайте метална табелка с Вашето лично послание към близкия Ви човек.

 

Личното Ви отношение  ще впечатли именника.

 

Проучете предпочитанията на празнуващия и харесайте дар, подходящ за неговите желания и навици.

 

Когато разпознаете вкуса и интересите на човека, на когото искате да направите подарък, ще се почувствате щастливи. Ние можем да Ви помогнем да създадете истинска емоция и да докоснете душата му.

 

Ще Ви окажем съдействие в избора и персонализирането на подаръка според Вашите изисквания. Вие избирате материалите и модела. Ние създаваме красиво, луксозно произведение, което ще му донесе радост и незабравимо преживяване.

 

 

Нашите идеи за подаръци

 

 

Сребърно канче

 

                                                         

 

 

Сребърното планинско канче е чудесен подарък за планинари, спортисти и туристи.

 

Бъдете сигурни, че такъв подарък ще зарадва повечето хора, които обичат да бъдат близо до природата. Удобно, практично и елегантно, сребърното канче се превръща в част от екипировката.

 

Изключително полезно е да се пие от сребро. То е антибактериално и предпазва от болести.

 

Планинарите умеят да ценят практичните и красиви подаръци. Те ще оценят Вашето внимание и своето ново, сребърно канче.

 

 

Позлатена чаша

 

 

                                                       

 

           

 

Казват, че е  по-трудно да се избере подарък за дамите. Може би заради тяхната изтънченост и взискателност се колебаете в избора си.

Ако търсите подарък за  жена, която харесва единствени по рода си, ръчно изработени уникати, подарете ѝ златна чаша. Можете да бъдете сигурни, че тя ще ахне от изумление. Дизайнът и благородното покритие на чашата впечатляват с луксозното си излъчване. Изящен подарък, поднесен с чувство на внимание и привързаност.

 

Направете подаръка по-личен. Подарете две позлатени чаши в луксозна кутия. Така ще можете да се насладите заедно на великолепно питие в този емоционален момент.

 

 

 Специален комплект за пушачи

 

 

                                                       

 

 

Ако търсите подарък за човек, който обича луксозния начин на живот; струва Ви се, че  има всичко и няма с какво да го впечатлите; любител е на хубавите пури и малцовото уиски, бъдете сигурни, че комплектът за пури ще бъде приятна изненада за него. Направен от масивно дърво и мед с позлата, всички изделия от сета са неповторими. Ще ги намерите само при нас, защото ние ги изработваме ръчно.

 

 

Вие решавате дали всички или само някои от предметите ще участват в комплекта.

 

Вие избирате посланието, което ние ще изпишем върху металната табелка.

 

Вие решавате от каква дървесина ще бъдат изработени и какъв нюанс ще има тя.

 

Богат и впечатляващ подарък, чудесен спомен, който Вие ще оставите у човека.

 

 

Персонализирайте Вашия подарък

 

 

                                                          

     

 

За още по-силно въздействие ще ви предложим специална метална табелка, върху която да изпишем Вашето лично послание към именника. Това допълнение в някои случаи е от голямо значение.  Бъдете сигурни, че подаръкът, който ще направите ще бъде единствен. Той е специално изработен за човека, на когото го подарявате.

 

 

  Изберете красива опаковка

 

Имаме една хубава поговорка „ По дрехите посрещаме, по ума изпращаме“. Същото се отнася и за подаръците, които правим. Първото впечатление за тях се създава от опаковката им. Ние отделяме голямо внимание на този детайл от цялостния вид на продукта. При нас ще намерите специално изработени луксозни кутии за всеки наш съд.

 

 

                              

 

 

Всички наши изделия предлагаме в изискана и стилна опаковка. В нея поставяме дипляна с информация за някои от продуктите ни, кратка история за нас и  сертификат, който гарантира автентичността на изделието. Върху капака има печат на фирмата ни. Когато взимате подаръка от нашето ателие, поставяме кутията в луксозен брандиран хартиен плик. Готов е за подаряване.

   

Ние от Зографов и Син сме тук, за да направим избора на подарък лесно и приятно преживяване. Независимо дали търсите идеалния дар за близък човек или за корпоративно събитие, ние разполагаме с богато разнообразие от възможности, които ще впечатлят всякакъв вкус и предпочитания. Ако желаете, ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия подарък за Вашия случай.

прочети още

Можете ли да познаете кое е това нещо, което притежават Анджелина Джоли, шахматистът Анатолий Карпов, Клаус Майне от „Скорпиънс”, австрийският парашутист, който скочи от „ръба” на космоса Феликс Баумгартнер, Симеон Сакскобургготски, АлберII и президентите Георги Първанов, Бронислав Коморовски, Нурсултан Назърбаев, Бил Клинтън и Владимир Путин? това са ювелирните изделия на семейната фирма „Зографов и син” – луксозни подаръци, предимно от благородни материали, които разнасят славата на България във всички краища на света.

прочети още

Българската марка е нарицателно за изящни изделия с красота, стил и уникалност Сребърни чаши, съдове от екзотична дървесина, реплики на тракийски съкровища: повече от 30 години луксозните артикули с марката Зографов са най-добрият избор за подаръци, които впечатляват, вдъхновяват и говорят за красота, сила и майсторство.

прочети още

„Коя дървена чаша за уиски да избера? Имате с различна дървесина, цвят и метал – сребро или позлата. Какво бихте ми предложили?“ Предпочитанието на цветовете и дървесината....

прочети още

Чашите за уиски изработени от орехова дървесина имат наситен, тъмен цвят и гладка текстура, която се чувства удобно в ръката. Комбинацията от материали, топлата и естествена красота на ореховото дърво .....

прочети още

Чашите за уиски от череша имат топъл, привлекателен вид и често се използват за специални поводи. Комбинацията със златни или сребърни акценти, допълват естетиката на дървото. Екзотична, с подчертана ......

прочети още

Когато сме щастливи, предпочитаме ярки и светли цветове, може би бялата или синята чаша. Ако сме в настроение за размисъл, клоним към чашата от орехово дърво. Ако имаме успешен ден, червената или черната чаша ни привличат......

прочети още

Уникалният подарък е незабравим дар, той показва на получателя, че наистина мислите за него, че го разбирате и знаете какво има значение за него. Такъв дар отразява връзката ви. Това е обмислен подарък, който идва от сърце и носи радост. Начинът, по който дарявате е пряко свързан с личното Ви отношение към човека.

прочети още

През годините сме изписвали върху месингови табелки много поздравления, лични пожелания или само имена и дати. По-долу Ви показваме различни текстове-примери според повода. Това може да Ви улесни, когато съставяте Вашият текст.

прочети още

Ако желаете, ние можем да се погрижим за Вашите изделия. Обадете ни се и ще възстановим не само сребърния съд, но и ще нанесем допълнително златно покритие. Така, отново ще притежавате Вашата любима чаша или кана в първоначалния ѝ вид.

прочети още

В тази статия Ви разказваме какво символизират различните видове дървета, как се изработват съдовете от дърво и в какъв вид ги получавате от нашето ателие. Така ще Ви е по-лесно да изберете най-подходящите за Вас или за човека, на който искате да ги подарите.

прочети още

Според последните изследвания, направени от американските биолози и епидемиолози, среброто е в състояние да се справи с новите вируси и бактерии, за разлика от повечето известни антибиотици и антисептични средства. Затова не е странно, че сребърната вода се очертава да се превърне в антибактериално чудо.

прочети още

Когато искате да зарадвате свой близък, приятел или колега по случай празника му, направете нещо специално за него. Подарете му нещо оригинално, въздействащо, персонално, луксозно – нещо уникално. Благодарността, която ще видите в очите му, ще Ви направи щастливи.

прочети още

Ние от “Зографов и син” ви предлагаме луксозни подаръци, събрали дух, емоция и сантимент каквито, обещаваме ви, няма да намерите другаде! ИЗБЕРИ ЦЕНЕН ПОДАРЪК Какъв подарък да изберете за 50-та годишнина?

прочети още

Когато ви се налага да правите протоколни подаръци или да търсите оригинален подарък за чужденец, възможно най-добрият избор са репликите на тракийски съкровища

прочети още

Има две много реални причини, заради които трябва да се купуват делови подаръци, едната е да благодарите на някого за работата му през годината. Другата - да си гарантирате, че този човек ще продължи да мисли за вас

прочети още

Рогозенското съкровище е открито случайно през 1986г в с. Рогозен. Селото се намира в Северозападна България, близо до гр. Враца.

прочети още

Великденските обичаи са много почитани сред християните по цял свят. Единият от тях е свързан с яйцето. Не е известно от кога датира тази традиция. Някои казват, че яйцата са се боядисвали и раздавали още в Древен Египет, Персия, Рим, Китай и Гърция.

прочети още

Да създадеш неповторима емоция на най-близкия или да впечатлиш бизнес партньор, желанието да оставиш нещо за децата си, за децата им, дори за хората след стотици години, е незаменимо чувство и силна мотивация.

прочети още

Ако някога посетите музея във Враца, в трезора му ще откриете невероятна гледка: десетки малки съдове, поставени в специални камери, сякаш говорят и разказват своята история. Пищните им детайли искрят в тъмното и можем само да си представяме как са били изработвани от древните майстори.

прочети още

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения от Андреа Пунчева

прочети още

Когато преди 26 години Николай Зографов решава да се посвети на своето фино изкуство, той не предполага, че след години творенията му ще принадлежат на президенти, дипломати, аристократи, артисти и известни личности от цял свят. Талантливите му ръце извайват съвършени композиции от благородни метали и екзотична дървесина, превръщайки предметите в истински произведения на изкуството.

прочети още

Любомир Зографов пред Bulevard.bg - за наследствения занаят да изработваш подаръци за ценители, Светия граал като вдъхновение и умението да впечатлиш дори Бил Клинтън

прочети още

Тoва, което ни прави различни, е че ние създаваме положителни емоции с всеки наш продукт. Поднасяме радост, облечена в усмивка и добра дума.

прочети още