Какъв подарък да изберем за мъж, празнуващ 50 годишнина

Какъв подарък да изберем за мъж, празнуващ 50 годишнина

 

50-годишният рожден ден е важен момент от живота на всеки човек, защото отбелязва зрелостта и мъдростта, натрупана през годините. Той е нов етап, нова житейска линия, изпълнена с мъдрост, достолепие и увереност от постигнатото до момента. Хората, които стъпват в тази възраст, знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Търпението се е настанило трайно в личността им, а усещането, че тежат на мястото си заслужава подарък, който дълго да им напомня тази емоция и момент.

 

КОГАТО ИЗБИРАТЕ ПОДАРЪК ЗА 50-ГОДИШЕН РОЖДЕН ДЕН, Е ДОБРЕ ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА НЯКОЛКО НЕЩА

 

 

     1. Да познавате интересите на рожденика

 

Това ще ви помогне да oтсеете продукти, които нямат стойност за вашия близък човек и да се фокусирате върху такива, които са свързани с интересите му. Изберете продукт, който отговаря на хобитата на рожденика и се опитайте да го персонализирате - било то със специално послание или пък специално изработен за неговия 50-ти рожден ден. Влагането на емоция при избор на подарък, винаги докосва и остава безмълвен празнуващия. Спомнете си вашата годишнина. Какво е било това, което най-много ви е разнежило и изпълнило с радост?

 

 

 

     2. Да изберете нещо, което винаги ще му напомня за вас и юбилея му

 

Юбилеите са специален момент и повод да съберете цялата си любов и уважение към човек, поднасяйки му подарък, който ще остане скъп спомен. Всеки, който празнува годишнина, е с нагласата, че е достигнал определена възраст и стойностните подаръци са тези, които го връщат към този специален момент. Изборът на ценен подарък е най-точното решение, изискващо обаче вкус и такт. Вложете енергия и помислете за подарък, който носи дух, който има прецизна изработка, който държи на детайлите и който ще впечатли рожденика още от пръв поглед.

 

     3. Да донесете емоция и привилегия от притежанието на подаръка.

 

Хората обичаме да притежаваме стойности неща, които са създадени с емоция и мисъл, които носят енергия и послание, а юбилеите са перфектният повод да съберем всичко това в един предмет. Ценните предмети не са евтини, но стойността им надхвърля многократно цената. 50-годишен рожден ден, който е символ на мъдростта и навлизането в улегналата част на живота заслужава да бъде почетен с вечен подарък, за който да говорят и поколенията. Това ще донесе емоция и на вас, защото онова, което ни изпълва истински е усещането, че сме усетили и зарадвали искрено някого.

 

 

 

 

 

      4. Да бъдете уникални с това, което сте избрали

 

Едно от притесненията, когато избираме подарък, е дали няма да се повтори с подаръка на някой друг от гостите. Затова, наблегнете на възможността за персонализация. Тя е важна част, която гарантира, че посланието и емоцията, които влагате в подаръка, ще бъдат единствени и уникални. Персонализацията може да бъде под различна форма - лични думи, придружаващи подаръка или пък специална изработка, адресирана до рожденика. Каквото и да изберете, мислете за стойността, която ще донесете и чувството, което ще изпита празнуващия.

 

 

 

 

 

     5. Да забравите за подаръка “пари в пликче”

 

Когато не успеем да изберем подходящ подарък за конкретен повод, често намираме решение в пликче с пари. Но, замисляме ли се какво всъщност казваме с този подарък - “Нямам време да избера подарък..”, “Не познавам интересите ти..”, “Може би имаш нужда от пари…”. Не забравяйте, че избирате подарък за годишнина и подобно решение би било обидно за рожденика. Юбилеят е повод за специален подарък, който ще покаже както начина, по който усещате празнуващия, така и собственото ви отношение към него.

 

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОДАРЪК

 

Ако за 50-годишен рожден ден на мъж търсите неповторим, ценен, персонализиран и позитивно енергиен подарък,
то ние ви предлагаме два варианта, в зависимост от интересите на любимия ви мъж.

 

 

Луксозна чаша за уиски

 

 

 


Ръчно изработена от орехово дърво и медна ламарина със златно покритие 24K. Тя е уникат. Без аналог в света на занаятите. Всеки един елемент от нея е ръчно изработен
Дървото се изработва по специална технология. Видът и цветът на дървесината е по Ваш избор - орех, череша, венге, ниангон, махагон или друга екзотична дървесина.

 

 

Още от древността се е смятало, че всеки предмет, който подаряваме, носи енергия, която може да повлияе на човек както в позитивна, така и в негативна посока. Освен, че показваме отношението си към човека, чрез подаръка му предаваме и част от нашата енергия и мисли, които сме вложили при избирането му. Материалите, от които са изработени подаръците имат своето значение и често са символ на възрастта, в която човек се намира. Не избирайте подаръци от чупливи материали, защото, както знаете, счупеното носи нещастие. Избирайте твърд и жив материал, като например дърво.Според Фън Шуй дървото влияе добре върху психиката и устойчивостта на човек, създава усещане за комфорт, а също помага на човек да се успокои и възстанови силите си.

 


Луксозна опаковка за вълнуващо преживяване


Ние знаем каква емоция носи разопаковането на подарък и колко важни са всички онези малки елементи, които придават истински лукс и красота.

Всички наши продукти се предлагат в луксозна опаковка, съобразена с формата и цветовете на чашата, за да придадем завършен вид на цялостното усещане.
Цената на опаковката е безплатна.

Можете да добавите и табелка с персонализирано послание и пожелание, което допълнително ще подсили усещането за специален момент.

 

 


Ритуалът да държиш чаша с напитка, която освобождава напрежението, е любим почти на всеки, защото:

 

  Е повод да споделим времето си с близки хора;
  Е свързан с усещане за свобода;
  Е символ на личната ни признателност към успехите ни;
  Е знак за края на натоварен период;
  Е повод да останем насаме с мислите си.

 

ИЗБЕРИ ЦЕНЕН ПОДАРЪК

 

Кои сме ние?

 

Клиенти, които купиха този продукт:


"На Зографов и син попаднах, след като търсих подарък за кръгла годишнина на много близък мой познат. Още от пръв поглед бях впечатлена от оригиналността, ръчната изработка и високата стойност, която носят подаръците на Зографов и син.

Точният подарък за юбилея на моя близък човек открих в бокал за вино - красив и изпипан до най-малкия детайл. Когато подарих бокала, рожденикът беше изключително впечатлен и щастлив да притежава такъв стойностен подарък.

Препоръчвала съм луксозните подаръци на  Зографов и син и ще продължавам да го правя, защото те наистина знаят какво правят и го правят по най-добрия начин!"

- Нели Иванова

 

"За Зографов и син за първи път чух от предаване на Гала, в което гостуваха. Беше страхотно съвпадение, защото точно в този период търсех стойностен подарък за приятел. Веднага влязох в онлайн магазина им и бях впечатлен от качеството на всеки един продукт. Спрях се на чаша за уиски, която много пасна на характера и интересите на моя приятел. Когато подарих подаръка, се почувствах страхотно, защото видях изненадата и приятното чувство в очите му.

Смятам, че подаръците на Зографов и син са най-добрият избор, когато държите на човека,за когото избирате подарък. Определено препоръчвам луксозните подаръци на Зографов и син, които със сигурност ще покрият очакванията ви!"

- Живко Василев

 

"Зографов и син ме впечатлиха от едно интервю, на което попаднах случайно. Визията им за продуктите съвпадна с моето желание да направя неповторим, стойностен, ценен подарък за вечността за рождения ден на мой близък човек. Още от пръв поглед бях впечатлена от ювелирното майсторство, изящество и великолепие на продуктите на Зографов и син. Не се колебах и за подарък избрах чаша за ракия, защото в благородния съд, ракията е като в Свещен граал.

След като видях на живо подаръка, очакванията ми бяха абсолютно покрити, а реакцията на рожденика бе впечатляваща - възторг и мълчание от неочаквания подарък.

Ако трябва да опиша продуктите на Зографов и син, бих казала, че са спомени за вечността, достолепие от благородство! Всеки един от луксозните подаръци е подходящ за истинските празници в живота - рождени дни, сватби, кръщенета. Затова бих препоръчала Зографов и син на всяка цена и бих им пожелала да продължават в същия дух!"

- Мария Тонева

 

Ние от Зографов и Син сме тук, за да направим избора на подарък лесно и приятно преживяване. Независимо дали търсите идеалния дар за близък човек или за корпоративно събитие, ние разполагаме с богато разнообразие от възможности, които ще впечатлят всякакъв вкус и предпочитания. Ако желаете, ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия подарък за Вашия случай.

прочети още

Можете ли да познаете кое е това нещо, което притежават Анджелина Джоли, шахматистът Анатолий Карпов, Клаус Майне от „Скорпиънс”, австрийският парашутист, който скочи от „ръба” на космоса Феликс Баумгартнер, Симеон Сакскобургготски, АлберII и президентите Георги Първанов, Бронислав Коморовски, Нурсултан Назърбаев, Бил Клинтън и Владимир Путин? това са ювелирните изделия на семейната фирма „Зографов и син” – луксозни подаръци, предимно от благородни материали, които разнасят славата на България във всички краища на света.

прочети още

Българската марка е нарицателно за изящни изделия с красота, стил и уникалност Сребърни чаши, съдове от екзотична дървесина, реплики на тракийски съкровища: повече от 30 години луксозните артикули с марката Зографов са най-добрият избор за подаръци, които впечатляват, вдъхновяват и говорят за красота, сила и майсторство.

прочети още

„Коя дървена чаша за уиски да избера? Имате с различна дървесина, цвят и метал – сребро или позлата. Какво бихте ми предложили?“ Предпочитанието на цветовете и дървесината....

прочети още

Чашите за уиски изработени от орехова дървесина имат наситен, тъмен цвят и гладка текстура, която се чувства удобно в ръката. Комбинацията от материали, топлата и естествена красота на ореховото дърво .....

прочети още

Чашите за уиски от череша имат топъл, привлекателен вид и често се използват за специални поводи. Комбинацията със златни или сребърни акценти, допълват естетиката на дървото. Екзотична, с подчертана ......

прочети още

Когато сме щастливи, предпочитаме ярки и светли цветове, може би бялата или синята чаша. Ако сме в настроение за размисъл, клоним към чашата от орехово дърво. Ако имаме успешен ден, червената или черната чаша ни привличат......

прочети още

Уникалният подарък е незабравим дар, той показва на получателя, че наистина мислите за него, че го разбирате и знаете какво има значение за него. Такъв дар отразява връзката ви. Това е обмислен подарък, който идва от сърце и носи радост. Начинът, по който дарявате е пряко свързан с личното Ви отношение към човека.

прочети още

През годините сме изписвали върху месингови табелки много поздравления, лични пожелания или само имена и дати. По-долу Ви показваме различни текстове-примери според повода. Това може да Ви улесни, когато съставяте Вашият текст.

прочети още

Ако желаете, ние можем да се погрижим за Вашите изделия. Обадете ни се и ще възстановим не само сребърния съд, но и ще нанесем допълнително златно покритие. Така, отново ще притежавате Вашата любима чаша или кана в първоначалния ѝ вид.

прочети още

В тази статия Ви разказваме какво символизират различните видове дървета, как се изработват съдовете от дърво и в какъв вид ги получавате от нашето ателие. Така ще Ви е по-лесно да изберете най-подходящите за Вас или за човека, на който искате да ги подарите.

прочети още

Според последните изследвания, направени от американските биолози и епидемиолози, среброто е в състояние да се справи с новите вируси и бактерии, за разлика от повечето известни антибиотици и антисептични средства. Затова не е странно, че сребърната вода се очертава да се превърне в антибактериално чудо.

прочети още

Когато искате да зарадвате свой близък, приятел или колега по случай празника му, направете нещо специално за него. Подарете му нещо оригинално, въздействащо, персонално, луксозно – нещо уникално. Благодарността, която ще видите в очите му, ще Ви направи щастливи.

прочети още

Когато ви се налага да правите протоколни подаръци или да търсите оригинален подарък за чужденец, възможно най-добрият избор са репликите на тракийски съкровища

прочети още

Има две много реални причини, заради които трябва да се купуват делови подаръци, едната е да благодарите на някого за работата му през годината. Другата - да си гарантирате, че този човек ще продължи да мисли за вас

прочети още

Рогозенското съкровище е открито случайно през 1986г в с. Рогозен. Селото се намира в Северозападна България, близо до гр. Враца.

прочети още

Великденските обичаи са много почитани сред християните по цял свят. Единият от тях е свързан с яйцето. Не е известно от кога датира тази традиция. Някои казват, че яйцата са се боядисвали и раздавали още в Древен Египет, Персия, Рим, Китай и Гърция.

прочети още

Да създадеш неповторима емоция на най-близкия или да впечатлиш бизнес партньор, желанието да оставиш нещо за децата си, за децата им, дори за хората след стотици години, е незаменимо чувство и силна мотивация.

прочети още

Ако някога посетите музея във Враца, в трезора му ще откриете невероятна гледка: десетки малки съдове, поставени в специални камери, сякаш говорят и разказват своята история. Пищните им детайли искрят в тъмното и можем само да си представяме как са били изработвани от древните майстори.

прочети още

Когато търсите подарък за имен ден, изберете го така, че да отговаря на историята и образа на празнувания светец. Като стил и направа е добре да се насочите към ръчна изработка, дървен материал, благородно покритие. Ако човекът Ви е близък и имате финансова възможност, подберете предмет от масивно сребро, който ще донесе по-голяма емоционална стойност и ще остане във времето като истинско произведение на изкуството.

прочети още

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения от Андреа Пунчева

прочети още

Когато преди 26 години Николай Зографов решава да се посвети на своето фино изкуство, той не предполага, че след години творенията му ще принадлежат на президенти, дипломати, аристократи, артисти и известни личности от цял свят. Талантливите му ръце извайват съвършени композиции от благородни метали и екзотична дървесина, превръщайки предметите в истински произведения на изкуството.

прочети още

Любомир Зографов пред Bulevard.bg - за наследствения занаят да изработваш подаръци за ценители, Светия граал като вдъхновение и умението да впечатлиш дори Бил Клинтън

прочети още

Тoва, което ни прави различни, е че ние създаваме положителни емоции с всеки наш продукт. Поднасяме радост, облечена в усмивка и добра дума.

прочети още