Защо да поръчате при нас!

Защо да поръчате при нас!
Защо Да Поръчате При Нас!
 
 
 

Случвало ли Ви се е да искате да зарадвате свой близък, приятел или колега; да направите нещо специално за него, за да видите искрите на щастие в очите му?   Но Ви липсват идеи, търсите нещо ново, оригинално, впечатляващо, персонално, луксозно – нещо уникално. Ние хората обичаме да създаваме положителни емоции и ако трябва да бъдем честни със себе си, обичаме да създаваме положителни емоции и на нас самите, да се чувстваме горди, че сме успели да направим впечатление, да ни забележат, да ни харесат.

 

Тук е моментът да Ви кажа „Добре дошли при нас!“.

 

 

 

 

Още когато създаваме контакт с Вас, независимо дали по телефона, или на място в ателието, ние от "Зографов и син" изграждаме положително отношение към всички Ваши идеи и полагаме максимално старание да ги осъществим и да изпълним Вашите съкровени желания.

 

 

 

 

 

 

                  

Всеки човек е различен и специален, затова подходът към него трябва също да бъде специален.

 

За какъв човек е подаръкът, който трябва да подготвим, какъв е поводът; за мъж или жена, на каква възраст е, с какво се занимава, какво харесва, кой е любимият цвят, каква е обстановката в дома или офиса… и още много обстоятелства, които биха ни помогнали да Ви предложим перфектния подарък.

 

Разбира се, това са въпроси, на които Вие не сте длъжни да отговаряте; можете сами да посочите и изберете предмета. Дали да бъдат сребърни съдове, които ще останат вечен спомен, или изделия с благородни покрития, които да впечатляват с визия; дали ще бъдат чаши от екзотично дърво в комбинация с метал, или ще изберете ваучер и ще оставите избора на своя близък, бъдете сигурни в едно: Вашият подарък ще бъде уникален, защото можете да го поръчате само при нас.

 

Друг важен момент е да персонализираме Вашия дар, като подготвим специална метална табелка, върху която да изпишем Вашето послание. Вие ще имате възможност да изберете шрифт, който да приляга най-добре на събитието. Табелката се поставя в луксозна кутия, която е част от подаръка. Това допълнение в някои случаи е  от  голямо значение – Вашият дар е персонализиран, той излиза от анонимност.

 

 

 

 

Ако желаете, можем да гравираме ръчно име, дата или друг важен символ върху съда. Трябва да знаете обаче, че това можем да направим на всички съдове, с изключение на репликите на антични съкровища. Ние ценим и уважаваме нашата история, стараем се да пресъздадем тези съдове по начина, по който са правени от древните майстори, и не бихме поставили върху тях символи, нарушаващи автентичния им вид.

 

Тайната на заслужаващата си емоция е в подготовката на подаръка: от всеки негов детайл до поднасянето му.

 

 

За нас ще е удоволствие да ни направите част от този специален момент.

 

 

„Хората ще забравят какво си казал. Ще забравят какво си направил. Но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват.“ – Мая Анджелоу

Ние от Зографов и Син сме тук, за да направим избора на подарък лесно и приятно преживяване. Независимо дали търсите идеалния дар за близък човек или за корпоративно събитие, ние разполагаме с богато разнообразие от възможности, които ще впечатлят всякакъв вкус и предпочитания. Ако желаете, ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия подарък за Вашия случай.

прочети още

Можете ли да познаете кое е това нещо, което притежават Анджелина Джоли, шахматистът Анатолий Карпов, Клаус Майне от „Скорпиънс”, австрийският парашутист, който скочи от „ръба” на космоса Феликс Баумгартнер, Симеон Сакскобургготски, АлберII и президентите Георги Първанов, Бронислав Коморовски, Нурсултан Назърбаев, Бил Клинтън и Владимир Путин? това са ювелирните изделия на семейната фирма „Зографов и син” – луксозни подаръци, предимно от благородни материали, които разнасят славата на България във всички краища на света.

прочети още

Българската марка е нарицателно за изящни изделия с красота, стил и уникалност Сребърни чаши, съдове от екзотична дървесина, реплики на тракийски съкровища: повече от 30 години луксозните артикули с марката Зографов са най-добрият избор за подаръци, които впечатляват, вдъхновяват и говорят за красота, сила и майсторство.

прочети още

„Коя дървена чаша за уиски да избера? Имате с различна дървесина, цвят и метал – сребро или позлата. Какво бихте ми предложили?“ Предпочитанието на цветовете и дървесината....

прочети още

Чашите за уиски изработени от орехова дървесина имат наситен, тъмен цвят и гладка текстура, която се чувства удобно в ръката. Комбинацията от материали, топлата и естествена красота на ореховото дърво .....

прочети още

Чашите за уиски от череша имат топъл, привлекателен вид и често се използват за специални поводи. Комбинацията със златни или сребърни акценти, допълват естетиката на дървото. Екзотична, с подчертана ......

прочети още

Когато сме щастливи, предпочитаме ярки и светли цветове, може би бялата или синята чаша. Ако сме в настроение за размисъл, клоним към чашата от орехово дърво. Ако имаме успешен ден, червената или черната чаша ни привличат......

прочети още

Уникалният подарък е незабравим дар, той показва на получателя, че наистина мислите за него, че го разбирате и знаете какво има значение за него. Такъв дар отразява връзката ви. Това е обмислен подарък, който идва от сърце и носи радост. Начинът, по който дарявате е пряко свързан с личното Ви отношение към човека.

прочети още

През годините сме изписвали върху месингови табелки много поздравления, лични пожелания или само имена и дати. По-долу Ви показваме различни текстове-примери според повода. Това може да Ви улесни, когато съставяте Вашият текст.

прочети още

Ако желаете, ние можем да се погрижим за Вашите изделия. Обадете ни се и ще възстановим не само сребърния съд, но и ще нанесем допълнително златно покритие. Така, отново ще притежавате Вашата любима чаша или кана в първоначалния ѝ вид.

прочети още

В тази статия Ви разказваме какво символизират различните видове дървета, как се изработват съдовете от дърво и в какъв вид ги получавате от нашето ателие. Така ще Ви е по-лесно да изберете най-подходящите за Вас или за човека, на който искате да ги подарите.

прочети още

Според последните изследвания, направени от американските биолози и епидемиолози, среброто е в състояние да се справи с новите вируси и бактерии, за разлика от повечето известни антибиотици и антисептични средства. Затова не е странно, че сребърната вода се очертава да се превърне в антибактериално чудо.

прочети още

Когато искате да зарадвате свой близък, приятел или колега по случай празника му, направете нещо специално за него. Подарете му нещо оригинално, въздействащо, персонално, луксозно – нещо уникално. Благодарността, която ще видите в очите му, ще Ви направи щастливи.

прочети още

Ние от “Зографов и син” ви предлагаме луксозни подаръци, събрали дух, емоция и сантимент каквито, обещаваме ви, няма да намерите другаде! ИЗБЕРИ ЦЕНЕН ПОДАРЪК Какъв подарък да изберете за 50-та годишнина?

прочети още

Когато ви се налага да правите протоколни подаръци или да търсите оригинален подарък за чужденец, възможно най-добрият избор са репликите на тракийски съкровища

прочети още

Има две много реални причини, заради които трябва да се купуват делови подаръци, едната е да благодарите на някого за работата му през годината. Другата - да си гарантирате, че този човек ще продължи да мисли за вас

прочети още

Рогозенското съкровище е открито случайно през 1986г в с. Рогозен. Селото се намира в Северозападна България, близо до гр. Враца.

прочети още

Великденските обичаи са много почитани сред християните по цял свят. Единият от тях е свързан с яйцето. Не е известно от кога датира тази традиция. Някои казват, че яйцата са се боядисвали и раздавали още в Древен Египет, Персия, Рим, Китай и Гърция.

прочети още

Да създадеш неповторима емоция на най-близкия или да впечатлиш бизнес партньор, желанието да оставиш нещо за децата си, за децата им, дори за хората след стотици години, е незаменимо чувство и силна мотивация.

прочети още

Ако някога посетите музея във Враца, в трезора му ще откриете невероятна гледка: десетки малки съдове, поставени в специални камери, сякаш говорят и разказват своята история. Пищните им детайли искрят в тъмното и можем само да си представяме как са били изработвани от древните майстори.

прочети още

Когато търсите подарък за имен ден, изберете го така, че да отговаря на историята и образа на празнувания светец. Като стил и направа е добре да се насочите към ръчна изработка, дървен материал, благородно покритие. Ако човекът Ви е близък и имате финансова възможност, подберете предмет от масивно сребро, който ще донесе по-голяма емоционална стойност и ще остане във времето като истинско произведение на изкуството.

прочети още

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения от Андреа Пунчева

прочети още

Когато преди 26 години Николай Зографов решава да се посвети на своето фино изкуство, той не предполага, че след години творенията му ще принадлежат на президенти, дипломати, аристократи, артисти и известни личности от цял свят. Талантливите му ръце извайват съвършени композиции от благородни метали и екзотична дървесина, превръщайки предметите в истински произведения на изкуството.

прочети още

Любомир Зографов пред Bulevard.bg - за наследствения занаят да изработваш подаръци за ценители, Светия граал като вдъхновение и умението да впечатлиш дори Бил Клинтън

прочети още