ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

В помощ на своите клиенти „Зографов и син“ създаде ваучери.

Какво е ваучерът Зографов и Син – това е документ който клиента закупува на цената която той определи, но не по-малко от стойността на най-малко струващият продукт от каталога на фирмата.

Създадохме ваучера за да бъдем в услуга на нашите клиенти, тези които се колебаят какъв подарък да изберат на своите близки. Често хората не са сигурни в избора, поради големия избор на модели, материали и цветове създават известни колебания  „дали тази чаша ще му хареса, не знам какво предпочита – сребро или злато, дали ще ѝ отива на обстановката“ и т. н. Ако е така, тогава Вие можете да закупите ваучер за сумата, която сте определили за подарък, ние я изписваме върху документа , поставяме го в луксозен плик и е готов за подаряване. Вашият близък, приятел или колега ако желае може да ни посети в ателието или да избере артикул от нашия сайт в рамките на 3/три / месеца. Ако хареса продукт на по- висока цена заплаща само разликата.

Това е удобство което преценихме, че ще бъде от полза на голяма част от Вас.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ВАУЧЕРА

Ваучерът е документ със стойност на цената изписана върху него.

Срокът за ползване е 3/три/ месеца от датата на закупуване

Ваучерът не може да бъде използвана за покупка на други ваучери. Кредитът по талона не може да бъде разменян за пари в брой.

Ваучерът е само за лично ползване и не може да се използва за търговски цели /включително препродажба/

Ваучерът няма гаранционно покритие на чек, дебитна или кредитна карта

Ваучерът може да се използва за заплащане на стоки с по-висока цена от баланса на талона чрез доплащане

„Зографов и син“ не носи отговорност при загуба, кражба, или неизползван в срок ваучер, както и за суми, използвани от него без Ваше знание.

„Зографов и син“ си запазва правото да приложи тези правила при казуси, свързани с правото, сигурността, както и да деактивира ваучера, ако има причини за това, изразени от властите.

Зографов и Син, не възстановява суми ако покупката е на стойност по-малка от тази на ваучера