НАПРАВЕТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК

Случвало ли Ви се е да искате да зарадвате свой близък, приятел или колега; да направите нещо специално за него, за да видите искрите на щастие в очите му?   Но Ви липсват идеи, търсите нещо ново, оригинално, впечатляващо, персонално, луксозно – нещо уникално.

Ние хората обичаме да създаваме положителни емоции и ако трябва да бъдем честни със себе си, обичаме да създаваме положителни емоции и на нас самите, да се чувстваме горди, че сме успели да направим впечатление, да ни забележат, да ни харесат.

Още когато създаваме контакт с Вас, независимо дали по телефона, или на място в ателието, ние изграждаме положително отношение към всички Ваши идеи и полагаме максимално старание да ги осъществим и да изпълним Вашите съкровени желания.

Всеки човек е различен и специален, затова подходът към него трябва също да бъде специален.

Ето няколко вида луксозни съда, които може да използвате за подарък.

За какъв човек е подаръкът, който трябва да подготвим, какъв е поводът; за мъж или жена, на каква възраст е, с какво се занимава, какво харесва, кой е любимият цвят, каква е обстановката в дома или офиса… и още много обстоятелства, които биха ни помогнали да Ви предложим перфектния подарък.

Разбира се, това са въпроси, на които Вие не сте длъжни да отговаряте; можете сами да посочите и изберете предмета. 

Дали да бъдат сребърни съдове, които ще останат вечен спомен, или изделия с благородни покрития, които да впечатляват с визия; дали ще бъдат чаши от екзотично дърво в комбинация с метал, или ще изберете ваучер и ще оставите избора на своя близък, бъдете сигурни в едно: Вашият подарък ще бъде уникален, защото можете да го поръчате само при нас.

Друг важен момент е да персонализираме Вашия дар, като подготвим специална метална табелка, върху която да изпишем Вашето послание. Вие ще имате възможност да изберете шрифт, който да приляга най-добре на събитието. Табелката се поставя в луксозна кутия, която е част от подаръка. Това допълнение в някои случаи е  от  голямо значение – Вашият дар е персонализиран, той излиза от анонимност.

Разбира се, ако желаете, можем да гравираме ръчно име, дата или друг важен символ върху съда. Трябва да знаете обаче, че това можем да направим на всички съдове, с изключение на репликите на антични съкровища. Ние ценим и уважаваме нашата история, стараем се да пресъздадем тези съдове по начина, по който са правени от древните майстори, и не бихме поставили върху тях символи, нарушаващи автентичния им вид.

Тайната на заслужаващата си емоция е в подготовката на подаръка: от всеки негов детайл до поднасянето му.

 

Може да разлгедате някои от нашите произведения тук

Разгледайте нашата опция за подаряване на ваучер ТУК.

За нас ще е удоволствие да ни направите част от този специален момент.

Запазете час за консултация при нас и ние ще ви помогнем в създаването на скъп емоционален подарък за специален за вас човек.

„Хората ще забравят какво си казал. Ще забравят какво си направил. Но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват.“ – Мая Анджелоу

Изпратете ни заявка и ние ще се свържем с вас.

* indicates required