• Начало »
  • ПОДАРЪК ЗА МЪЖ ПРАЗНУВАЩ 50-ТА ГОДИШНИНА КАКВО ДА МУ ПОДАРИТЕ?
ПОДАРЪК ЗА МЪЖ ПРАЗНУВАЩ 50-ТА ГОДИШНИНА КАКВО ДА МУ ПОДАРИТЕ?

ПОДАРЪК ЗА МЪЖ ПРАЗНУВАЩ 30-ТА ГОДИШНИНА
КАКВО ДА МУ ПОДАРИТЕ?  


Ние от “Зографов и син” ви предлагаме луксозни подаръци, събрали дух, емоция и сантимент
каквито, обещаваме ви, няма да намерите другаде!

Какъв подарък да изберете за 30-та годишнина?

 

50-годишният рожден ден е важен момент от живота на всеки човек, защото отбелязва зрелостта и мъдростта, натрупана през годините. Той е нов етап, нова житейска линия, изпълнена с мъдрост, достолепие и увереност от постигнатото до момента. Хората, които стъпват в тази възраст, знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Търпението се е настанило трайно в личността им, а усещането, че тежат на мястото си заслужава подарък, който дълго да им напомня тази емоция и момент.

КОГАТО ИЗБИРАТЕ ПОДАРЪК ЗА 50-ГОДИШЕН РОЖДЕН ДЕН, Е ДОБРЕ ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА НЯКОЛКО НЕЩА

1. Да познавате интересите на рожденика

Това ще ви помогне да oтсеете продукти, които нямат стойност за вашия близък човек и да се фокусирате върху такива, които са свързани с интересите му. Изберете продукт, който отговаря на хобитата на рожденика и се опитайте да го персонализирате - било то със специално послание или пък специално изработен за неговия 50-ти рожден ден. Влагането на емоция при избор на подарък, винаги докосва и остава безмълвен празнуващия. Спомнете си вашата годишнина. Какво е било това, което най-много ви е разнежило и изпълнило с радост?

2. Да изберете нещо, което винаги ще му напомня за вас и юбилея му

Юбилеите са специален момент и повод да съберете цялата си любов и уважение към човек, поднасяйки му подарък, който ще остане скъп спомен. Всеки, който празнува годишнина, е с нагласата, че е достигнал определена възраст и стойностните подаръци са тези, които го връщат към този специален момент. Изборът на ценен подарък е най-точното решение, изискващо обаче вкус и такт. Вложете енергия и помислете за подарък, който носи дух, който има прецизна изработка, който държи на детайлите и който ще впечатли рожденика още от пръв поглед.

3. Да донесете емоция и привилегия от притежанието на подаръка.

Хората обичаме да притежаваме стойности неща, които са създадени с емоция и мисъл, които носят енергия и послание, а юбилеите са перфектният повод да съберем всичко това в един предмет. Ценните предмети не са евтини, но стойността им надхвърля многократно цената. 50-годишен рожден ден, който е символ на мъдростта и навлизането в улегналата част на живота заслужава да бъде почетен с вечен подарък, за който да говорят и поколенията. Това ще донесе емоция и на вас, защото онова, което ни изпълва истински е усещането, че сме усетили и зарадвали искрено някого.

4. Да бъдете уникални с това, което сте избрали

Едно от притесненията, когато избираме подарък, е дали няма да се повтори с подаръка на някой друг от гостите. Затова, наблегнете на възможността за персонализация. Тя е важна част, която гарантира, че посланието и емоцията, които влагате в подаръка, ще бъдат единствени и уникални. Персонализацията може да бъде под различна форма - лични думи, придружаващи подаръка или пък специална изработка, адресирана до рожденика. Каквото и да изберете, мислете за стойността, която ще донесете и чувството, което ще изпита празнуващия.

5. Да забравите за подаръка “пари в пликче”

Когато не успеем да изберем подходящ подарък за конкретен повод, често намираме решение в пликче с пари. Но, замисляме ли се какво всъщност казваме с този подарък - “Нямам време да избера подарък..”, “Не познавам интересите ти..”, “Може би имаш нужда от пари…”. Не забравяйте, че избирате подарък за годишнина и подобно решение би било обидно за рожденика. Юбилеят е повод за специален подарък, който ще покаже както начина, по който усещате празнуващия, така и собственото ви отношение към него.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОДАРЪК

Ако за 50-годишен рожден ден на мъж търсите неповторим, ценен, персонализиран и позитивно енергиен подарък,
то ние ви предлагаме два варианта, взависимост от интересите на любимия ви мъж.

Луксозна чаша за уиски


Ръчно изработена от орехово дърво и медна ламарина със златно покритие 24K чрез ротационно изтегляне, което придава нейната съвършена форма.
Дървото се изработва по специална технология. Освен орехово дървото може да бъде венгениангонмахагон или друга екзотична дървесина.

300,00 лв.
Цена за един брой. Научи повече за продукта.

Още от древността се е смятало, че всеки предмет, който подаряваме, носи енергия, която може да повлияе на човек както в позитивна, така и в негативна посока. Освен, че показваме отношението си към човека, чрез подаръка му предаваме и част от нашата енергия и мисли, които сме вложили при избирането му. Материалите, от които са изработени подаръците имат своето значение и често са символ на възрастта, в която човек се намира. Не избирайте подаръци от чупливи материали, защото, както знаете, счупеното носи нещастие. Избирайте твърд и жив материал, като например дърво.Според Фън Шуй дървото влияе добре върху психиката и устойчивостта на човек, създава усещане за комфорт, а също помага на човек да се успокои и възстанови силите си.


Луксозна халба за бира


Ръчно изработена чаша за бира от ниангон /екзотична дървесина/ и мед със златно покритие.
Тази халба за бира може да бъде изработена от различна дървесина, например: орех, венге, махагон. Освен дървото, можете да избирате и цвета, с който то да се обработи.

450,00 лв.
Цена за един брой. Научи повече за продукта.

Луксозна опаковка за вълнуващо преживяване


Ние знаем каква емоция носи разопаковането на подарък и колко важни са всички онези малки елементи, които придават истински лукс и красота.

Всички наши продукти се предлагат в луксозна опаковка, съобразена с формата и цветовете на чашата, за да придадем завършен вид на цялостното усещане.
Цената на опаковката е безплатна.

Можете да добавите и табелка с персонализирано послание и пожелание, което допълнително ще подсили усещането за специален момент.

ОПАКОВКА


Внимание!
При често използване и измиване съществува риск от нарушаване целостта на фините покрития от злато и сребро.

Ако е предвидена честа употреба, за предпочитане е да поръчате изработка от масивен благороден метал – сребро или злато. Така Вашите потребности могат да бъдат напълно удовлетворени.

СЕРТИФИКАТИ


Ритуалът да държиш чаша с напитка, която освобождава напрежението, е любим почти на всеки, защото:

  Е повод да споделим времето си с близки хора;
  Е свързан с усещане за свобода;
  Е символ на личната ни признателност към успехите ни;
  Е знак за края на натоварен период;
  Е повод да останем насаме с мислите си.


Кои сме ние?


Николай и Тициана Зографови основават семейния бизнес „Зографов и сие“ през 1991 г., а след като завършва Художествената Академия през 2008 г. синът им Любомир също се включва.

Прадядото на Николай (и прапрадядо на Любомир) Божин-Еманоил Стимений Зограф е бил иконописец, живял предимно през XIX и починал през 20-те години на XX в. В рода се разказват истории за него и има защо: негови икони има у нас, в Македония, Гърция, дори и в „Свети Петър“ в сърцето на Рим. Интересът към фините изкуства прескача две поколения, но в един момент съвременните Зографови решават да се разровят по-активно и да потърсят негов портрет. Откриват единствения съществуващ и сега той е окачен в ателието им.

 

Клиенти, които купиха този продукт:


"На Зографов и син попаднах, след като търсих подарък за кръгла годишнина на много близък мой познат. Още от пръв поглед бях впечатлена от оригиналността, ръчната изработка и високата стойност, която носят подаръците на Зографов и син.

Точният подарък за юбилея на моя близък човек открих в бокал за вино - красив и изпипан до най-малкия детайл. Когато подарих бокала, рожденикът беше изключително впечатлен и щастлив да притежава такъв стойностен подарък.

Препоръчвала съм луксозните подаръци на  Зографов и син и ще продължавам да го правя, защото те наистина знаят какво правят и го правят по най-добрия начин!"

- Нели Иванова

"За Зографов и син за първи път чух от предаване на Гала, в което гостуваха. Беше страхотно съвпадение, защото точно в този период търсех стойностен подарък за приятел. Веднага влязох в онлайн магазина им и бях впечатлен от качеството на всеки един продукт. Спрях се на чаша за уиски, която много пасна на характера и интересите на моя приятел. Когато подарих подаръка, се почувствах страхотно, защото видях изненадата и приятното чувство в очите му.

Смятам, че подаръците на Зографов и син са най-добрият избор, когато държите на човека,за когото избирате подарък. Определено препоръчвам луксозните подаръци на Зографов и син, които със сигурност ще покрият очакванията ви!"

- Живко Василев

"Зографов и син ме впечатлиха от едно интервю, на което попаднах случайно. Визията им за продуктите съвпадна с моето желание да направя неповторим, стойностен, ценен подарък за вечността за рождения ден на мой близък човек. Още от пръв поглед бях впечатлена от ювелирното майсторство, изящество и великолепие на продуктите на Зографов и син. Не се колебах и за подарък избрах чаша за ракия, защото в благородния съд, ракията е като в Свещен граал.

След като видях на живо подаръка, очакванията ми бяха абсолютно покрити, а реакцията на рожденика бе впечатляваща - възторг и мълчание от неочаквания подарък.

Ако трябва да опиша продуктите на Зографов и син, бих казала, че са спомени за вечността, достолепие от благородство! Всеки един от луксозните подаръци е подходящ за истинските празници в живота - рождени дни, сватби, кръщенета. Затова бих препоръчала Зографов и син на всяка цена и бих им пожелала да продължават в същия дух!"

- Мария Тонева