10 причини, защо да поръчате луксозен подарък при нас

10 причини, защо да поръчате луксозен подарък при нас

 

"Не става дума за стойността на подаръка, а за философията на това да даваш и да получаваш. Животът е толкова труден, а да получиш подарък означава, че на някого му пука за теб, че не си сам.“

Джеф Гуин

 

Когато искате да зарадвате свой близък, приятел или колега по случай празника му, направете нещо специално за него. Подарете му нещо оригинално, въздействащо, персонално, луксозно – нещо уникално. Благодарността, която ще видите в очите му, ще Ви направи щастливи. Когато създавате положителни емоции, се чувствате горди, че сте зарадвали, че сте предизвикали възхищение. Щастливи сте и защото сте успели да направите впечатление, да Ви забележат и  харесат.

Наши клиенти често споделят, че когато търсят подарък, се объркват в морето от сайтове и онлайн магазини, от разнообразието на артикули, от вида, качеството и визията. Затрудняват се в своя избор.

 

Вижте  10 причини, защо да изберете подарък от нас.

 

1. Продуктите са уникати

 

 

 

бокал с камъни

 

Ръчно изработен бокал от сребро, украсен със скъпоценни камъни – сваровски рубини. Подходящ подарък за венчавка, кръщене или друг ритуален повод.

 

 

Случвало ли ви се е - отивате на парти, за което имате специална покана, подарявате старателно избрания подарък и разбирате, че  той вече е получил същия от още някого? Разочарованието – и на вас, и на домакина Ви  е голямо, а усещането за неловкост – доста осезаемо.

С нашите изделия това няма как да се случи. Ние ги изработваме за Вас, по поръчка, специално за случая. Те са уникати. Всяка чаша, кана, поднос, всичко, което правим е по наш проект и е неповторимо. Изключение правят репликите на антични съдове. Можете да поръчате само при нас, не предлагаме продукцията си в други магазини или сайтове.

Разгледайте нашите предложения https://zografovart.com/catalog.html, Вашият оригинален подарък е при нас.

 

2. Ръчна изработка

 

 

ръчен труд

 

 

Наш клиент казва за нас: Във време на технологии и роботи, да държиш в ръце нещо, сътворено от други ръце, и то с любов и прецизност, в 2020г. изработено по метод от рядък занаят, е, това е лукс!

Всеки предмет, всеки детайл, всеки елемент от изделието е изработен ръчно от нашите ръце и старателно обработен.

В днешния механизиран свят, в който намесата на машини е навсякъде, ръчния труд е безценен. Този начин на работа ни дава възможност да изработваме уникални продукти.

 

https://zografovart.com/catalog.html

 

 

3. Прецизност и качество

 

Прецизност в изработката и качество на продуктите, това са основни цели в работата ни. Стремим се да даваме максималното от себе си. Във всяко изделие влагаме част от душата си. Непрекъснато следим новостите и прилагаме нови технологии и материали, за да подобрим качеството на артикулите.

Споделям мнението на наш клиент: Красива, прецизна, фина изработка, спираща дъха. Несъмнено бляскава, но в този блясък усетих нещо, което вече трудно намираме на пазара, без значение парите. А именно – душа.

 

https://zografovart.com/catalog.html

 

 

4. Индивидуален подход към всеки клиент

 

 

Едно от основните ни предимства е индивидуалния подход към всеки наш клиент. Да разговаряме с Вас и да разберем желанията Ви е от изключителна важност за нас. Това ни помага да преценим по-точно как да ги изпълним.  На какъв тип човек ще подарявате,  какъв е поводът; за мъж или жена, на каква възраст е, с какво се занимава, какво харесва, кой е любимият му цвят, каква е обстановката в дома или офиса му - колкото повече ни разказвате, толкова по-точен и въздействащ е подаръкът, който изработваме за Вас.

Разбира се, това са въпроси, на които Вие не сте длъжни да отговаряте; можете сами да посочите и изберете предмета.

 

https://zografovart.com/catalog.html

 

 

5. Консултации

 

 

консултации

 

 

Когато се колебаете в избора си, нашата задача е да Ви консултираме и да ви помогнем да получите подаръка, който е най-подходящ и достоен за случая. Много наши клиенти се доверяват на дългогодишния ни опит. Не се колебайте да ни питате за работата, материалите, поддръжката на предметите и всичко свързано с тях, ние отговаряме на всички въпроси, които Ви интересуват.

 

https://zografovart.com/catalog.html

 

6. Оформяне на комплекти

 

 

комплекти

 

 

Ако изберете няколко предмета, но искате да са събрани на едно място, ние изработваме специална луксозна кутия, в която да ги поставим.

Към някои от изделията, наши клиенти добавят бутилка с вино, ракия, уиски или друг артикул. Допълнителните аксесоари може да поръчате при нас или да ни ги доставите в ателието, за да изработим опаковката по точен размер.

Вашият подарък ще бъде впечатляващ.

 

https://zografovart.com/catalog.html

 

7. Табелки и гравиране

 

               гравюра               табелка 

 

 

Когато правите подарък, е добре той да е персонализиран, да има послание от Вас за получателя. По този начин показвате Вашето отношение към човека и жестът Ви ще бъде високо оценен. Добре би било да помислите за текст или обръщение, което ние да изпишем върху метална табела. Поставяме я в луксозната кутия заедно с избрания съд. Ако желаете, можем да гравираме ръчно име, дата или друг важен символ върху самия съд.

 Получателят на Вашия подарък ще бъде очарован, когато види,  че Вие сте се подготвили специално за неговия празник.

 

https://zografovart.com/catalog.html

 

8. Избор на материал, цвят и други

 

 

чаша за уиски

 

Чаша за уиски от дъб, байцван в синята гама и мед с 24К позлата – впечатляващ подарък за рожден или имен ден, юбилей или годишнина, за любими хора или за да доставите удоволствие на себе си.

 

Независимо дали избирате подаръкът за себе си или за Ваш близък, или приятел, ние ще го изработим в предпочитания  от Вас вид, цвят и форма.  Предлагаме различни благородни покрития – сребърно, златно и розово злато. Работим с няколко вида дървесина, която доставяме от сертифициран представител – американски орех, венге, махагон, американска череша, ниангон, стар дъб и други. Тя може да е в различен цвят  – орех, махагон, светъл или тъмен дъб; в  синьо, зелено, червено, черно и други.

Това разнообразие от възможни варианти прави Вашия подарък неповторим.

 

https://zografovart.com/catalog.html   

 

9. Изпълнение по идея на клиента

 

роза

 

Подарък, изработен по идея на клиент- роза от сребро, със златни цветове, положена върху аметист

 

Още по време на първия ни разговор, независимо дали общуваме по телефона, или на място в ателието, ние подхождаме с изключително внимание към Вашите идеи и полагаме максимално старание да ги осъществим.

Освен предлаганите разновидности на базовите модели, изработваме уникати и по Ваш проект. Споделете с нас идея или хрумване и заедно ще оформим крайния дизайн. Много наши клиенти ни се довериха и ние реализирахме техните мечти.

 

https://zografovart.com/uniques.html

 

10. Луксозна опаковка

 

        кутии                         пликове

 

 

Всички наши продукти се предлагат в луксозна опаковка. Предлагаме варианти. Кутиите са брандирани със запазен знак – грифон и надпис „Зографов“. В тях поставяме  сертификат, издаден от „Зографов и син“. Той гарантира автентичността на изделието. Като добавка сме поставили описание за предмета, както и кратка информация за нас. Разказваме Ви малко от нашата история и кои сме ние. В тази елегантна опаковка  сме добавили  и  красив каталог със снимки на някои от нашите артикули. Ако сте избрали допълнителни аксесоари, като бутилка вино или друг предмет, които да придружават харесания от Вас съд, изработваме луксозна кутия съобразена с комплекта. Когато вземате готовото изделие от ателието ни, поставяме луксозната опаковка в брандирана торбичка.  Вашият дар е готов за поднасяне.

С нашите продукти ще бъдете забелязани.  Направете подарък, с който ще бъдете  високо оценени и запомнени за дълго.

 

Доверете ни се. Ние ще Ви предложим най-доброто.

 

Ще завърша с думите на наш клиент:

„Благодаря, Ви от сърце, че помогнахте да направя един незабравим подарък. Прекрасен, изработено с прецизност и любов! Продължавайте да ни радвате! Благодаря!“

 

Разгледайте нашите уникални изделия https://zografovart.com/catalog.html и поръчайте ръчно изработен подарък специално за Вас!

       

Ние от Зографов и Син сме тук, за да направим избора на подарък лесно и приятно преживяване. Независимо дали търсите идеалния дар за близък човек или за корпоративно събитие, ние разполагаме с богато разнообразие от възможности, които ще впечатлят всякакъв вкус и предпочитания. Ако желаете, ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия подарък за Вашия случай.

прочети още

Можете ли да познаете кое е това нещо, което притежават Анджелина Джоли, шахматистът Анатолий Карпов, Клаус Майне от „Скорпиънс”, австрийският парашутист, който скочи от „ръба” на космоса Феликс Баумгартнер, Симеон Сакскобургготски, АлберII и президентите Георги Първанов, Бронислав Коморовски, Нурсултан Назърбаев, Бил Клинтън и Владимир Путин? това са ювелирните изделия на семейната фирма „Зографов и син” – луксозни подаръци, предимно от благородни материали, които разнасят славата на България във всички краища на света.

прочети още

Българската марка е нарицателно за изящни изделия с красота, стил и уникалност Сребърни чаши, съдове от екзотична дървесина, реплики на тракийски съкровища: повече от 30 години луксозните артикули с марката Зографов са най-добрият избор за подаръци, които впечатляват, вдъхновяват и говорят за красота, сила и майсторство.

прочети още

„Коя дървена чаша за уиски да избера? Имате с различна дървесина, цвят и метал – сребро или позлата. Какво бихте ми предложили?“ Предпочитанието на цветовете и дървесината....

прочети още

Чашите за уиски изработени от орехова дървесина имат наситен, тъмен цвят и гладка текстура, която се чувства удобно в ръката. Комбинацията от материали, топлата и естествена красота на ореховото дърво .....

прочети още

Чашите за уиски от череша имат топъл, привлекателен вид и често се използват за специални поводи. Комбинацията със златни или сребърни акценти, допълват естетиката на дървото. Екзотична, с подчертана ......

прочети още

Когато сме щастливи, предпочитаме ярки и светли цветове, може би бялата или синята чаша. Ако сме в настроение за размисъл, клоним към чашата от орехово дърво. Ако имаме успешен ден, червената или черната чаша ни привличат......

прочети още

Уникалният подарък е незабравим дар, той показва на получателя, че наистина мислите за него, че го разбирате и знаете какво има значение за него. Такъв дар отразява връзката ви. Това е обмислен подарък, който идва от сърце и носи радост. Начинът, по който дарявате е пряко свързан с личното Ви отношение към човека.

прочети още

През годините сме изписвали върху месингови табелки много поздравления, лични пожелания или само имена и дати. По-долу Ви показваме различни текстове-примери според повода. Това може да Ви улесни, когато съставяте Вашият текст.

прочети още

Ако желаете, ние можем да се погрижим за Вашите изделия. Обадете ни се и ще възстановим не само сребърния съд, но и ще нанесем допълнително златно покритие. Така, отново ще притежавате Вашата любима чаша или кана в първоначалния ѝ вид.

прочети още

В тази статия Ви разказваме какво символизират различните видове дървета, как се изработват съдовете от дърво и в какъв вид ги получавате от нашето ателие. Така ще Ви е по-лесно да изберете най-подходящите за Вас или за човека, на който искате да ги подарите.

прочети още

Според последните изследвания, направени от американските биолози и епидемиолози, среброто е в състояние да се справи с новите вируси и бактерии, за разлика от повечето известни антибиотици и антисептични средства. Затова не е странно, че сребърната вода се очертава да се превърне в антибактериално чудо.

прочети още

Ние от “Зографов и син” ви предлагаме луксозни подаръци, събрали дух, емоция и сантимент каквито, обещаваме ви, няма да намерите другаде! ИЗБЕРИ ЦЕНЕН ПОДАРЪК Какъв подарък да изберете за 50-та годишнина?

прочети още

Когато ви се налага да правите протоколни подаръци или да търсите оригинален подарък за чужденец, възможно най-добрият избор са репликите на тракийски съкровища

прочети още

Има две много реални причини, заради които трябва да се купуват делови подаръци, едната е да благодарите на някого за работата му през годината. Другата - да си гарантирате, че този човек ще продължи да мисли за вас

прочети още

Рогозенското съкровище е открито случайно през 1986г в с. Рогозен. Селото се намира в Северозападна България, близо до гр. Враца.

прочети още

Великденските обичаи са много почитани сред християните по цял свят. Единият от тях е свързан с яйцето. Не е известно от кога датира тази традиция. Някои казват, че яйцата са се боядисвали и раздавали още в Древен Египет, Персия, Рим, Китай и Гърция.

прочети още

Да създадеш неповторима емоция на най-близкия или да впечатлиш бизнес партньор, желанието да оставиш нещо за децата си, за децата им, дори за хората след стотици години, е незаменимо чувство и силна мотивация.

прочети още

Ако някога посетите музея във Враца, в трезора му ще откриете невероятна гледка: десетки малки съдове, поставени в специални камери, сякаш говорят и разказват своята история. Пищните им детайли искрят в тъмното и можем само да си представяме как са били изработвани от древните майстори.

прочети още

Когато търсите подарък за имен ден, изберете го така, че да отговаря на историята и образа на празнувания светец. Като стил и направа е добре да се насочите към ръчна изработка, дървен материал, благородно покритие. Ако човекът Ви е близък и имате финансова възможност, подберете предмет от масивно сребро, който ще донесе по-голяма емоционална стойност и ще остане във времето като истинско произведение на изкуството.

прочети още

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения от Андреа Пунчева

прочети още

Когато преди 26 години Николай Зографов решава да се посвети на своето фино изкуство, той не предполага, че след години творенията му ще принадлежат на президенти, дипломати, аристократи, артисти и известни личности от цял свят. Талантливите му ръце извайват съвършени композиции от благородни метали и екзотична дървесина, превръщайки предметите в истински произведения на изкуството.

прочети още

Любомир Зографов пред Bulevard.bg - за наследствения занаят да изработваш подаръци за ценители, Светия граал като вдъхновение и умението да впечатлиш дори Бил Клинтън

прочети още

Тoва, което ни прави различни, е че ние създаваме положителни емоции с всеки наш продукт. Поднасяме радост, облечена в усмивка и добра дума.

прочети още